Filter

Duidelijke site zodat je de juiste onderdelen vind

Bestelling supersnel geleverd zodat mijn probleem ook snel was verholpen

Snel gevonden goede prijs en na een dag in huis

Het zoeken naar onderdelen gaat erg gemakkelijk en er zijn duidelijke schema's op de site. Bestellen is een makkie en na een dag heb je het in huis. het assortiment is erg groot en de prijzen zijn prima.

Product na discussie toch ontvangen

Product is kwijt geraakt bij DHL en klant moet maar wachten of dit ooit nog goed komt, beter was geweest direct via post.nl dit op te lossen nu hebben we er 2 want we hebben er 1 bij de concurrentie besteld

Uitstekende service

Snel geleverd wat ik besteld heb. Bij montageproblemen werd snel en vakkundig geadviseerd. Helaas bleek het onderdeel geen oplossing voor mijn probleem, terugleveren onderdeel ging probleemloos.

Super klantvriendelijk

Snelle levering .artikel was uiteindelijk niet nodig,retour aangemeld en per omgaande gelijk me geld terug gestort!!!

Na een berichtje dat er 1 rooster niet perfect was is mij een nieuwe toegestuurd. Welke goed is.

Een perfecte site om online te bestellen

Alles is perfect, de keuze die ik wil is hier te vinden. Verder online heel goed en de bezorgtijd heel snel geleverd.

Top een snelle levering

Ben heel tevreden over parts.nl Zal een volgende keer weer bij jullie een bestelling doen

Snel en netjes afgeleverd.

Zie bovenstaande regel.

Makkelijk te bestellen en perfecte levering

Duidelijke omschrijving van te bestellen producten en prima maatvoering.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

Je knippert met je ogen..... en t'is ontvangen.

De levering kan niet sneller. s'Avonds besteld en volgende middag al in huis. Het oude bedieningspaneel samen met het nieuwe vormen nu weer een goed werkzaam setje......TOP

Snel, simpel en voordelig.

Makkelijk besteld, volgende dag in huis en onze kruimeldief weer als nieuw!

Uitstekend!

Snelle levering van bestelde product

Snelle levering en goede producten

Voor mijn Rowenta stofzuiger heb ik een nieuwe accu besteld bij PartsNL. Deze werd dezelfde dag nog verzonden en doet het perfect.

Het onderdeel was precies wat ik zocht en is heel snel geleverd

Vandaag besteld en morgen al binnen

goed en snel

goed makkelijk en snel bezorgt

Artikel niet ontvangen

Tot op heden heb ik het bestelde artikel niet ontvangen. DHL geeft herhaaldelijk als reden op dat de bezorging vertraagd is.

Geweldig!

Helaas had ik een verkeerde glasplaat besteld voor mijn vriezer! Dom, niet goed gelezen. Gebeld met een van de medewerkers, hij wist na wat info doorgegeven te hebben precies welke glasplaat ik bedoelde, stuurde mij de link om de laatste op voorraad te bestellen, gelijk besteld en de volgende dag al in huis! Plus info over het retour sturen van de verkeerde. Dat is pas service en ontzettend aardig te woord gestaan.

Correct en snel geleverd

Goed advies en snelle levering

Snel en goed geleverd

Werd de volgende dag geleverd. Was goed verpakt. Door een medewerker goed geholpen.

Goede service en snelle levering

Het was mij niet duidelijk welk soort vrieslade ik moest bestellen. Via de mail ben ik goed geholpen. Daarna de bestelling geplaatst en die was de volgende dag in huis. Top.

superrr!!!!!

heel net bedrijf heb alles pricewise top snele verzending knowhow klantenservice toppie zeer tevreden klant

Goede site zeer duidelijk en betaalbaar.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE