Filter

Supersnel geleverd

Koelkastverlichting was defect, altijd vervelend natuurlijk, maar de andere dag was de nieuwe ledstrip al binnen en is alles weer te vinden in m’n koelkast

Snelle levering, goede service

Zeer snel artikel geleverd, helaas niet het juiste. Ook zonder problemen snel retour kunnen sturen.

Keurig geregeld

De andere al bezorgd in een goede verpakking.

Alles klopte

Snelle bezorging, goed advies gekregen via e-mail

Wat een snelle en goede service

Product was makkelijk te zoeken op de site en gewoon al de volgende dag bezorgd.

snelle levering top

onderdeel snel gevonden en super snelle levering en prima prijs gaat zo door

Ik ben zeer te spreken over de snelle bezorging van het artikel. Het was een onderdeel voor onze koffiezetapparaat, dus fijn dat we weer (snel) koffie konden drinken. Dank u wel

Blij met de snelle levering van een onderdeel van staafmixer

Supersnelle levering

Makkelijk gevonden welk onderdeel ik nodig had op de website. Besteld om 17 uur in de middag en de volgende ochtend had ik mijn bestelling al in huis!

Voor alles wel onderdelen!

Je kunt het niet zo gek bedenken bij PartsNL of ze hebben het wel.

Website was duidelijk. Goede service. Mijn product was na bestelling volgende dag binnen.

Positief. Product was makkelijk te vinden en te bestellen. Levering supersnel!

Goed verpakt, snel geleverd en originele onderdelen.

Heb nog een oude degelijke Bosch mixer met meerdere standen. Maar zijn de accessoires nog te bestellen ? Type nummer invoeren in de database. En ja, daar vond ik de originele hakmolen. Top. Nu kan ik vlot mijn verse ingrediënten fijnhakken. Mijn gerechten zijn supergezond opgemaakt. In de winkel kwam ik nog een compleet setje fietslampen. Ben altijd blij met PartsNL.

Super, overzichtelijke site en snelle levering

Moest een nieuwe pomp hebben voor mijn vaatwasser, gekeken op de site, deze zit goed in elkaar, pomp besteld en binnen een dag was deze binnen. Vaatwasser kan weer een aantal jaren mee.

zeer goed geholpen!

ik wilde mijn afzuigkapverlichting ombouwen naar led. met behulp van de klantenservice heb ik de juiste onderdelen besteld en het werkt prima.

Snel en goed.

Duidelijke website, snelle levering, en producten worden netjes verpakt.

Snelle levering duidelijke informatie

Het onderdeel snel gevonden en de volgende dag al in huis

Had het melk willetje waar ik naar zocht Én ook heel snel gekregen

Duidelijke website en hele snelle levering

Toen ik mijn diepvries deurtje had gekozen kon ik nog een keer voor de zekerheid mijn diepvries nummer invullen zodat ik zeker wist dat ik het goede deurtje ging bestellen. Dat was heel fijn en duidelijk.

Snelle levering en product voldeed aan mijn verwachtingen

Helemaal volgens verwachting

De informatie over het onderdeel was prima; ik kon snel mijn keuze maken. Prijs prima. Simpel om te bestellen en snel geleverd. Geen commentaar verder.

super snel

Supersnel en superprofesioneel

Ik had een onderdeel nodig voor een ouder model vaatwwasser nl een hechtingsblokje om een bordenrekje te kunnen dicht-en openklappen. Heel snel kreeg ik een modeltekening terug waaropalle kleine onderdelen van de vaatwasmanden te vinden waren, met een bestelnummer erbij. Twee dagen later zat het al in de brievenbus. En ik woon in België.

Helemaal goed.

Betrouwbaar en snel, wat wil je nog meer.

Onderdeel snel vindbaar

Het onderdeel wat je zoekt is supersnel te vinden. Helaas is het assortiment niet volledig. Ik mis onderdelen Miele. Ik mis afstandsbedieningen. Enfin, wat ze hebben is goed, maar het assortiment mag worden uitgebreid voor een volledige one stop shop ervaring.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE