Filter

Top !

Fijn om het onderdeel van mijn staafmixer te hebben ! En de levertijd was super snel

Kom je er zelf niet uit.....doen zij het voir je. Top!

Regelmatig heb ik onderdelen nodig en het is een fijne site en het team is super behulpzaam en geduldig, dat is heel prettig.

Verrassend snel en correct afgehandeld !

Goede en duidelijke correspondentie via de email. Chapeau !@

Goed verpakt en snel geleverd.

Precies wat ik nodig had, snel geleverd.

Prima service.

Snel een goed product ontvangen!

Onderdeel van een Phillips scheerapparaat snel ontvangen, werkt prima. Prijs/levering/kwaliteit allemaal top!

Tevreden klant!

Snel gevonden wat ik zocht, volgende dag al in huis. Gemonteerd, onderdeel werkt uitstekend

Product prima, bezorging niet

DHL bezorger was voordat ik de trap af kon al vertrokken. 2 dagen later kon ik product afhalen op afhaalpunt. (Heb klacht ingediend bij DHL, hoor daar niks van) Dan is €5,99 voor "verzendkosten naar afhaalpunt" wel prijzig. Product voldoet prima en was netjes en degelijk verpakt, dus PartsNL heeft goed werk verricht, maar zou DHL als transporteur nog maar eens heroveweg

Snelle en correcte levering en service

Goede communicatie en levering loopt vlot

Zeer snelle levering

Snelle levering, acceptabele prijs.

tevreden

Een vlotte en snelle van het aangevraagde onderdeel.

snelle en correcte levering

snelle levering en voldoet aan verwachting

Snel het is geen zin het is wel zo.

Bestellen ging makkelijk en het was ook zo binnen.

Goede klachtafhandeling

Ik kocht een verwarmingselement dat na 8 maanden stuk ging. Ik ontving gratis een nieuwe. Top service.

Als je de juiste produkcode van het te vervangen onderdeel aanlevert met eventuele foto heb je het de volgendedag in huis

Helemaal goed .

Snelle service, product is gewoon goed .Gewoon op dezelfde voet doorgaan .

Snelle levering!

Onderdeel besteld voor deur wasmachine. Snel geleverd en was netjes verpakt! Prima!

Doen wat ze beloven

Tijdige levering en goed product.

Prima zaak.

Had een afsluiter voor de vaatwasser nodig. Deze bij parts besteld en heb deze netjes de volgende dag ontvangen. Prima geregeld.

Correct en snel

Daar zit je dan zonder koffie... Dus ik had snel een nieuw onderdeeltje nodig en dat is bij Parts.NL geen probleem. Het bestelde item werd snel en correct geleverd.

Scharnier van mijn vriezer was kapot en kon snel de juiste scharnier vinden op het typenummer van de vriezer. In de middag besteld en de volgende dag in huis en weer een werkende vriezer deur. Top geregeld

bijzonder goede service

na bestelling bleek er een te lange levertijd maar door klantenservice goed opgelost

Snelle levering. Duidelijk in wat je nodig hebt en het zoeken. Retour jammer dat er geen antwoordnummer of retourlabel is, veel makkelijker Ipv zelf moet betalen.

Prima en goed geregeld

snel bezorgd van besteld artikel

Duidelijke website met goed zoekfunctie. Duidelijke en volledige productbeschrijving. Makkelijke bestelwijze. Bestelling snel, volgens opgave website, geleverd en bezorgd. Jammer, dat er ook bezorgkosten moet worden betaald. Kortom prima.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE