Filter

Super service en snelle levering.

Service en levering zijn snel en goed, communicatie via mail ook. Vaker al iets besteld en steeds goeie ervaring.

Bijna alles op voorraad en snel geleverd

Nieuwe zetgroep nodig voor Siemens volautomaat. Op voorraad, makkelijke wijze om comptabiliteit te checken, eenvoudige bestelprocedure, snel geleverd (1 dag). Kortom zeer tevreden.

Volgende dag geleverd

Kon goed vinden wat ik zocht op de site

Kan ik nog niet zeggen.

Goeiemorgen, het is nu 8 september, en nog heb ik mijn bestelling niet gekregen. Bestelnummer: 5919591

Perfecte service en kwaliteit

Zocht reeds lang naar een oplossing en jullie zorgden op 24u dat mijn probleem opgelost was.

Nog steeds niet de goeie kabel geleverd

Bij geïnformeerd te hebben bij Dometic Nederland naar het type Kabel no.241279630 hebben jullie mij een verkeerde kabel gestuurd en bij deze draad ontbreekt een aansluiting naar de ontsteking dus vraag mijn niet of ik tevreden bent, en ook telefonisch zijn jullie moeilijk te bereiken. Met vriendelijke groet. H.van Dieijen. Tel.0630636254.

Super top

Super top het artikel was op voorraad en een hele snelle levering, ik heb dan ook uw firma zeer aanbevolen bij familie en vrienden

Super! In een dag bestelling geleverd

Bestellen was makkelijk en het werd super snel geleverd

Superblij met Parts!

De vervanging van een glazen plaatje in onze caravan werd door menigeen als ‘mission impossible’ gezien. Niet voor de medewerkers van Parts: binnen een week en voor een zeer redelijke prijs!! Top!!

Klote

Ik heb een spoel (van de gas Zekerheidsklep) voor de kookplaat gekocht en die heb ik ontvangen maar zonder de rubber afdichting,dus niet gas dicht .Die heb ik het gemonteerd en natuurlijk had ik een gevaarlijke gas lekkage .Ieder on-line winkel verkoopt met deze met de afdichting ik heb PartsNL een e-mail Contact met ze gehad en hun lapidair antwoord was : "Wij verkopen ze zo" en dat was het. Dat antwoord en hun houding over het gevaarlijke situatie vond ik tenminste betreurwaardig !

Goed, snel en juist.

Handige webshop waar je de onderdelen kan zien en snel kan bestellen.

Goede afhandeling

Goed afgehandeld

Door de duidelijke beschrijving en begeleidende foto’s een defecte bedieningsknop van de ATAG oven kunnen vervangen voor een redelijke prijs. Ik had de oude, afgebroken knop bewaard en dat was wel nodig omdat ik het metalen veertje over moest zetten in de nieuwe knop. Functioneert weer prima.

prima bevallen .

artikel dat ik besteld had was perfect. kwam overeen met de oude slang . Top.

Handig, simpel bestellen snelle levering

We waren op zoek naar een greepje van een koelkast. Kleine onderdeel met artikelnummer zo gevonden op de site, besteld en daar een snelle levering. Top

En weer goed!

Fijn om hier je onderdelen te bestellen. Jammer voor mij is dat er geen afhaalpunt meer heel dichtbij is. Maar thuisbezorgen is ook prima.

Snelle bestelling, uiteindelijk goede bezorging

Snelle bestelling kunnen doen van een onderdeel van een Philips steelstofzuiger. Goede communicatie en snel af gegeven aan de bezorgdienst. Helaas kwam het product niet de volgende dag, maar dit kwam vanuit een foute bezorging vanuit de pakketdienst. Gelukkig werd ook dit recht getrokken door DHL waarbij mijn product de volgende dag geleverd werd. Vanuit PartsNL ook hierover een goede klantenservice. Ondanks dat niet alles vlekkeloos verliep ben ik toch tevreden over het gemak van bestellen, de kwaliteit van het product en de service van PartsNL.

Juiste artikel snelle levering. 100 % aan te bevelen.

Verkeerde thermostaat in de verpakking

Netjes het serienummer doorgegeven Klopt helemaal Maar de inhoud van de verpakking Was totaal iets anders € 50 weggegooid

Prima levering

Helaas zijn de verzendkosten wel duur en ophalen was voor mij geen optie.

geheel naar verwachting

Overzichtelijke website met uitgebreide duidelijke informatie. Veel originele onderdelen verkrijgbaar. Niet goedkoop. Eenvoudige bestelprocedure. Product goed verpakt en zoals aangegeven verzonden en bezorgd. Dus geheel tevreden.

Makkelijk, snel en duidelijke site.

Onderdeel nodig voor een apparaat. Duidelijke voorbeelden, dus geen foutieve bestelling mogelijk. Snelle levering.

Goede en snelle levering

Bij de bestelling staat of je artikel bestemd is voor de juiste onderdeel

duidelijk site en snel het juiste product in huis!

De zuigmond van onze kruimelzuiger was verdwenen en ipv hem weg te gooien vroeg ik Parts om hulp. Eén dag later had ik het juiste onderdeel in de bus voor slechts 7,45. Goed voor het millieu: Repareren ipv weggooien

prima service

Product paste net niet, kon heel snel retour en kreeg daarna ook vlot mijn geld terug

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE