Filter

prima winkel met goed advies

moest een nwe zak bestellen voor mijn bladblazer en kon op de site aanvankelijk niet goed vinden welk type zak ik moest bestellen maar kreeg direct antwoord toen ik dat in chatgesprek vroeg. Bestelling kwam volgende dag binnen en zak paste perfect.

Onderdeel snel geleverd

Onderdeel voor het koffiezetapparaat is snel geleverd

Onderdeel stofzuiger besteld, goede afbeeldingen. Volgende dag al binnen, helemaal goed!!!

Goede prijs en snel geleverd

Zeer tevreden. Kom hier zeker nog eens terug!

Eenvoudig offerte aanvragen, bestellen en geleverd krijgen!

Omdat ik geen artikelnummer voor een onderdeel van een koffiezetapparaat had heb ik een offerte aangevraagd met slechts een afbeelding van het onderdeel. Binnen 24 uur een reactie ontvangen incl. link voor het bestellen van het desbetreffende onderdeel. Eenvoudiger is niet mogelijk. Na bestelling binnen no time het onderdeel kunnen afhalen (op eigen verzoek, kon ook toegestuurd worden) bij PartsNL vestiging in de buurt. Perfect!

Prima.

De volgende dag al bezorg. Netjes verpakt. Prima hoor. Bedankt voor de snelle service

Hele goeie service

Maar het nodig had hadden ze en ben geen blij mee en dit heel snel gezonden en een paste precies

Snel,klantvriendelijk, adeqaat, probleemloos en prijsgunstig.

Snelle reactie op mijn vraag waarop ik een bestelling geplaatst heb.. Gevraagde prijs is zeker concurerend en helemaal oke. Levering per omgaande

Uitstekende webshop

Groot assortiment op een duidelijke website, goede prijzen, snelle verzending, transparant over de status vd bestelling … helemaal prima dus !

Duidelijke website en zeer snelle afhandeling!

Ruime keuze

Ruime keuze en overzichtelijke webshop met goede zoekfunctie.

Goede en snelle service

Ik heb het juiste product snel en netjes ontvangen, zeer tevreden!

super, snel, prima service

Een goed bedrijf herken je wanneer er iets mis gaat. DHL was wat ruw met het pakket omgegaan, waardoor de bestelde waar beschadigd was. Binnen een dag had ik een vervangend artikel. Heel erg goed!

Duidelijk, accuraat, snel!

Geweldig, middags besteld en de volgende dag geleverd. Prima verpakt en duidelijke communicatie.

Prima ervaring en snel geleverd

Graag tot de volgende keer !! Mvg Piet ex monteur whirlpool ned nu met pensioen

Top geregeld

Besteld en super snel in huis

Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

Ik kon de door mij gezochte filter voor de wasmachine snel en eenvoudig in uw webshop vinden. Na het plaatsen van de bestelling is die filter keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Perfect !

Ik heb een epileerkop besteld. Op de website vond ik snel welke ik nodig had. De bestelling was eerder in huis dan zij zeiden. De epileerkop past perfect: nu ben ik voor €30,= weer voorzien van een goed werkend epileerapparaat !

Voor mijn Parts prima

Zelfs met de chatbot is goed te “praten”. Na wat korte vragen en het sturen van een afbeelding van het typeplaatje van, in dit geval een aifryer, kon men de juiste onderdelen vinden en snel opsturen.

Zeer snel perfect

S middags besteld volgende dag geleverd het was makkelijk het juiste te vinden op de site

Producten bestellen ging makkelijk. We hebben alles kunnen vinden wat we nodig hadden. Producten zijn zoals verwacht. Erg snelle levering. We zijn dik tevreden.

Online besteld en opgehaald in Nijmegen. Ter plekke nog even gecontroleerd of ik de juiste had. Vriendelijke geholpen. En dat alles ook nog eens voor een redelijke prijs.

Veel onderdelen beschikbaar. Besteld en snel geleverd.

supper tevreden

Ik ben heel tevreden, het was niet duidelijk welk onderdeel te bestellen met julie advies was het mogelijk het juste onderdeel te bestellen, koffiemachine werkt nu perfect.

Voorraad, bestellen, snel in huis: allover kwaliteit!

Onderdelen van 15-jaar-oud apparaat gewoon op voorraad, bestellen en binnen 24-uur in huis. Gewoon superbedrijf!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE