Filter

Snelheid

Onderdeel wasdroger besteld en snel in huis!!

Snel geleverd zonder problemen

Ik had gekozen voor ophalen bij een winkel in mijn buurt, dit was achteraf niet mogelijk toen hebben ze me gemaild dat het bestelde product zonder bijbetaling zou worden thuisbezorgd door DHL Grote klasse!

Super service

Zaterdagavond brak de snaar van mijn whirlpool droger, zwaar geïrriteerd op zoek hoe je deze moet vervangen op YouTube en kwam al snel bij Parts NL terecht met een duidelijke video. In de link kon ik gelijk naar hun site waar ik de snaar kon bestellen voor €24,95 incl verzenden. Deze hebben hun zondag nog verwerkt en maandag middag had ik deze al ontvangen via DHL … even een uurtje klussen incl schoonmaken (zou preventief elk jaar moeten gebeuren) en de droger draait weer! Echt super super bedankt voor de snelle verzending en duidelijke video uitleg!!!

Doet wat het belooft.

Vandaag besteld. Volgende dag in huis. Blij met het onderdeel wat ik snel nodig had. Superblij met de snelle levering. Helemaal blij met de concurrerende scherpe prijs.

Artikel niet afgeleverd door DHL

Tot 2 keer zitten wachten op de levering. In de tracklog staat dat de levering tussen 16:40 en 18:40 plaats gaat vinden. Om 12:02 Bezorging verhinderd, adres niet gelokaliseerd.

Snel en goede service

Ik had mijn bestelling snel binnen, al na 1 dag. Kwaliteit perfect en voldoet aan wat ik had besteld.

Snel

Hartelijk dank voor het opsturen van de nieuwe bakplaat. Deze is snel, volgens afspraak verzonden en afgeleverd. Communicatie via email/website werkt goed.

Snel besteld, snel verzonden

Mijn ervaring met PartsNL is tot nu toe erg fijn geweest. Met een breed assortiment aan artikelen vind ik vaak wat ik zoek. Bestellen is zo gedaan en voor ik het weet heb ik het al in m'n handen.

Duidelijke site en snel ontvangen.

Snel geleverd en onderdeel past perfect

Besteld en de volgende dag al het onderdeel in huis.

Perfecte service

Perfecte en snelle service.

Positieve ervaring

Ik vind het fijn dat er duidelijk op de website staat bij welke machines de onderdelen passen. Daardoor wist ik zeker dat de onderdelen zouden passen. Het pakketje werd snel opgestuurd. In conclusie, een positieve ervaring!

geweldig

de bestelling kwam binnen de afgesproken tijd en was eenvoudig af te halen!

super

super de levering was zo af geleverd zo als afgesproken

Goede site part makkelijk te vinden

Het afleveren bij een part winkel was wel lastig. Te veel mails naar mijn smaak. Maar onderdeel was goed en daar gaat het om :)

Snelle en correcte levering

Prima en snelle levering, zo hoort het te verlopen

Alles volgens afspraak

We kwamen geen verrassingen tegen.

Zeer snelle levering

Bedankt voor de supersnelle levering en fijn dta het orodukt bij parts.nl Te vinden was!

Goede snelle service en uitgebreid assortiment.

Duidelijke website en snelle levering. Meedenken als iets niet op voorraad is.

Binnen een dag in huis.

Bestelling binnen een dag in huis.

Razendsnel en trefzeker

Wist niet wat het preciese onderdeel was van mijn kapotte koelkastgreep. Productsticker in de koelkast gemaild, direct antwoord en een dag of twee later lag het juiste onderdeel op de deurmat.

Ik had een onderdeel voor mijn vaatwasser nodig, dit kon ok makkelijk via de site vinden door in te vullen welk type vaatwasser ik had en het was er binnen 2 werkdagen. Helemaal top!

De juiste onderdelen zijn gewoon verkrijgbaar.

Het juiste onderdeel, een nokje in een vriezer, bleek gewoon beschikbaar en te vervangen. Duidelijke omschrijving maakte het mogelijk om een rechter nokje uit te kiezen. Snel in huis. Snel kunnen repareren.

Duidelijk site, fijne digitale hulp, snelle levering oh

Ik voerde het typenummer van mijn koelkast in en kreeg alle beschikbare onderdelen te zien! Zeer snelle levering en via mail werd ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het onderdeel paste precies!

Prima webshop en snelle levering

Goed assortiment en snelle bezorging

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE