Filter

een geweldige service

ik miste een onderdeel gemaild en de andere dag wad het er

Snel en professioneel

Snel in huis en geen monteur met voorrijkosten te laten komen. Ondersproeier en houder werken perfect.

Ik ben zeer tevreden over de service.

Heel duidelijk en goede keuze in de onderdelen die wij zoeken.

Snelle levering alle onderdelen op voorraad

Voor de Kenwood een rasp en food processor kom gekocht, omdat ze beide door intensief gebruik sneuvelenden. Top dat onderdelen beschikbaar zijn.

Onderdelen voor een Nespresso apparaat besteld. Zaterdag besteld, maandag geleverd. Allemaal originele producten en goed verpakt.

Uitstekend en snel

Duidelijke site, snelle en correcte levering Is aan te bevelen

Duidelijk en snel

Ik zocht een nieuw onderdeel voor mijn koelkast en vond het heel makkelijk om dit onderdeel terug te vinden op de site. Even een dubbele check en bestellen maar. Leverproces was goed te volgen en de volgende dag werd het al geleverd .

Snel en makkelijk te vinden

Snelle levering daar houd ik van!

Snel geleverd op de dag die mij het beste uit kwam

Snel geleverd op de dag die mij het beste uit kwam

uitstekend! goede communicatie over de bestelling en levering

betrouwbaar en snel in handelen

Snelle correcte levering van het bestelde

Zeer tevreden.

Zeer tevreden onderdeel van vaatwasmachine besteld en snel geleverd.

vlot correct

besteld dag nadien geleverd

Goede service en goed werkend product

Product zaterdag in de avond besteld en maandag ochtend al bezorgd. Product werkt goed en lekt niet. Zeer tevreden over de service

Eenvoudig apparatuur en onderdelen te vinden

Het was heel eenvoudig om de onderdelen die ik nodig had te vinden, op basis van het nummer van het apparaat. Het bestellen en verzenden ervan liep verder soepel en had het de volgende dag al in huis.

Super geregeld

Het ging allemaal soepel en snel geleverd.

snelle correcte levering

Onze robotstofzuiger werkte niet goed meer door een gescheurd rubber in een afdekklep. Afdekklep besteld en de volgend dag binnen. was op de website van PartsNL meteen goed duidelijk voor welke stofzuiger de klep geschikt was

goede service en snel

snelle levering product van goede kwaliteit

Geheel conform specificatie

Een gemakkelijke site om in het vervolg "parts voor maak niet uit wat" te bestellen.

Heel snel

Het koffiedikbakje van mijn dilonghi was kapot dus het apparaat werkte niet meer. Op de parts website staat duidelijk voor welk type de onderdelen geschikt zijn. Zaterdag besteld, maandag in huis. Top, bedankt

Ik ben erg blij met de aankoop. Zeer snelle verzending..

Goede website en service

Ik kon snel vinden wat ik zocht en het werd ook snel geleverd voor een goede prijs. Ben heel blij met Parts nl

Helaas niet de juiste

Helaas was de stekker niet univerzeel dus heb deze moete aanpassen.

Super service

Snelle levering - goede info per mail - nette prijs