Filter

Het was er de volgende dag al en goed!

Heerlijk als je zo kan slagen en zo snel. Prima kwaliteit, meer kan een consument niet wensen, ja misschien een kadootje in de vorm van een staatslot ;)

Redelijke goede service

Redelijke goed service snelle bezorging. Alleen tijdstip komt niet echt overheen je kan er niet echt rekening mee houdend

Juiste onderdelen snel geleverd

Eenvoudig bestellen, duidelijk overzicht op de website. Redelijke prijs

Gewoon perfect

Besteld, behandeld en heel snel afgeleverd. Helemaal tevreden.

Vriendelijke medewerker en uitstekend geholpen

snelle bezorging goede informatie voorziening

Goede informatie voorziening op de website en snelle levering

Quick and easy

I got part that i needed the next day.

Hoe het hoort!!!

Overzichtelijke site. Duidelijk. Snelle levering. Prijs is goed. Pluizenfilter past perfect. Zeer goed geholpen. Zeer tevreden. Toppie!!!

Snelle en goede levering

Gezocht op diepvrieslades en door de gebruiksvriendelijke site de goede lades gevonden en binnen een dag in huis. Top!

Snelle correcte levering!

Goed en betaalbaar, alleen de post levert het een paar dagen later als afgesproken.

Zeer goede betrouwbare zaak!

Gemakkelijk onderdelen besteld voor Dometic koelkast. De volgende dag al in huis. Echt haast had ik niet maar was aangenaam verrast toen het pakketje 14 uur na het bestellen al aan kwam, keurig verpakt zodat het ook heel aan gekomen is. Een enthousiaste bezorgster van DHL kwam het met een soort bakfiets afleveren. Goed geregeld! ***** 5 sterren!

Snel gevonden en snel in huis

Prima setje schokbrekers voor de wasmachine. Pasvorm etc bleek goed van dit niet OEM product. De prijs was interessant genoeg om de wasmachine van 20 jaar nog van z’on setje te voorzien. Verzending met DHL is top. Snelle levering en op tijd.

goed geholpen en snel

filter besteld voor 15 jaar oude stofzuiger. Deze was op voorraad en de andere dag in huis.

vlotte levering van mijn bestelling

De bestelling en de afwikkeling daarvan hebben verbazingwekkend snel plaats gevonden. Ik had voor mijzelf een lange levertijd in achtgenomen, omdat de goederen niet in voorraad waren.

Super snelle service

Duidelijke info(foto's) over bestelde artikel. Super snelle levering en super veilige milieuvriendelijke verpakking.

snelle, prima verpakte levering.

Jammer dat het klittenband zo snel kapot gaat.

Snel en betrouwbaar

Ik heb meerdere keren wat besteld via PartsNL en ik vind het fijn om hier wat te bestellen, omdat het snel, betrouwbaar en uitstekend werkt.

Supersnel

De website is heel duidelijk en ik vond snel het gezochte artikel. De bestelling was de volgende dag in huis. Zeer tevreden, duim omhoog (ipv de emoticon)

Goed shop

I am totally satisfied. Fast delivery, good quality.

Prima, snelle levering, zelfs op vakantieadres

Afgeleverd via DHL, zelfs met in eerste instantie verkeerd vakantieadres, dag later toch in nieuw geïnstalleerd afhaalapparaat van DHL keurig geleverd

Zeer vlotte en doelgerichte service in Twello.

Onzekerheid of juiste artikel op de website stond. Tom zei nou dan maak ik een foto met het kapotte artikel op n meetlint. Dan hoef je niet te komen als het nieuwe andere maten heeft.

top

snelle bezorging en goede afwikkeling!

Correct en snel

Product besteld en de volgende dag geleverd. Product is prima. Tot de volgende keer!

Onderdelen snel gevonden ook snel (binnen 1 dag) geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE