Filter

Snel en exacte artikel geleverd!

Alles was snell en ok!

top

keurig volgens afspraak verzonden en geleverd

Makkelijk zoeken op de site naar onderdelen en dan snel geleverd, top!

Het was moeilijk zoeken naar type nummer en een oude versie koelkast. Maar de specificaties van Parts, maken de keuze makkelijk. Snel en goed !

Snelle levering van de juiste onderdelen

Snelle levering van de juiste onderdelen

Zoals gewenst

Duidelijke website, snelle correcte levering zoals beloofd

Simpel en snel , betaalbaar onderdelen bestellen

Simpel en snel , betaalbaar WMF onderdelen voor melkopschuimer bestellen.

Heel tevreden. Maar misschien toch een tip?

Zeer tevreden van bestelling tot ontvangst. Snel en zonder complicaties. Alleen kon ik niet kiezen voor bezorging in de pakketautomaat, wat voor mij een milieuvriendelijkere oplossing is omdat ik pakketjes altijd lopend of met de fiets ophaal.

Groot aanbod, snel geleverd

Zeer vele diverse onderdelen Makkelijk terug te vinden Ruime voorraad Snel geleverd

super

Simple zoeken, makkelijk bestellen en snel geleverd voor een goede prijs.

Erg goede service en snel bezorgd

Snel en goed

Onderdeel van de Philips blender kapot, google op onderdeel blender en 1e hit is het kapotte onderdeel, te koop bij PartsNL. Well done. Onderdeel volgende dag in huis, lekker snel.

Van positief naar teleurstellend.

Op mijn zoektocht naar het juiste artikel word ik snel en goed geholpen. Ik bestel het artikel en krijg bericht dat het na 2 dagen kan worden afgehaald. Daarna heb ik niets meer gehoord. Ik ben nu 4 dagen verder en weet nog niet of ik PartsNL zal aanbevelen. Dus een keuze wil ik niet maken, nee is te sterk en ja klopt ook niet.

precies volgens verwachting

Gevonden wat ik zocht en snel geleverd! Top dus

Toppers

Zoals het hoort: Goede prijzen Snelle verzending Goede service

top service

s.middags besteld andere dag in huis

Goed geregeld !

Het onderdeel wat ik nodig had had ik snel gevonden op de website. De duidelijke foto’s maken dit een stuk makkelijker. Snel te vinden en snel geleverd, al met al : goed geregeld !

Snel geleverd en goede kwaliteit ben er erg blij mee bedankt en groeten uit Terneuzen.

Supersnel geleverd

Het onderdeel voor de vaatwasser was al de volgende dag geleverd. Echt heel fijn.

Eerlijk, snel en betrouwbaar

Heb voor het eerst iets besteld, deze levering moest door mijn toedoen weer retour, zelfde dag de juiste besteld, de andere retour gestuurd en 2e dag daarna mijn geld alweer op de rekening terug gestort top

De ervaring met parts is goed. Blijf het alleen krankzinnig vinden dat de bevestigingen van de vrieskleppen zo slecht zijn. De diepvries is nog geen 2 jaar oud en de bevestigingen zijn al diverse malen afgebroken. Garantie? Ho maar.

Goede product omschrijving en snelle levering

Super site

Duidelijk site. Snelle levering

Grote sortering voor nette prijzen

Verrassend veel onderdelen voor uiteenlopende apparaten. Snel geleverd, en tegen een scherpe prijs.

Artikel op voorraad en prima prijs

Artikel zelf opgehaald in de winkel in Nijmegen, om bezorgtaferelen te voorkomen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE