Filter

Makkelijk

Mis een bijlage of link bij het product

Goede artikel

Artikel paste goed

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Bestellen, bevestigen en afleveren. Snelheid en duidelijke informatie.

Goede communicatie via de Email.

Snel en goed

Na de eerste aanvraag, had ik van parts een navraag over het serienummer en binnen een week de nieuwe glasplaat die ik een uur later gemonteerd heb. Alles perfect!

Snel en goed geleverd. SUPER

We hadden iets nodig maar wisten niet of we het juiste onderdeeltje hadden gevonden. Na een telefoontje met een vriendelijke man die bevestigde dat het inderdaad zo was hebben we het in de webshop besteld en is het de volgende dag geleverd. HARTELIJK DANK. SUPER

Het juiste artikel zoeken was makkelijk, na bestelling snelle levering.

Snelle gemakkelijke ervaring.

Snelle ervaring met PartsNL, zocht naar espresso lekbakje en kon gemakkelijk op type zoeken, had snel het juiste product en kleur gevonden en was snel in huis. prettig!

Goed geholpen!

Ik was op zoek naar een nieuwe ovendeur en PartsNL heeft voor mij het juiste onderdeel uitgezocht.

Perfect service

The website is a bit old fashioned but it got me exactly what I asked for. The part was correct and delivered quickly. Definitely buying again from you.

snel

Geweldig. Binnen een dag mijn artikel thuis

Heldere communicatie, binnen enkele uren een verzend en track en trace voor de volgende dag.

Exellent

Besteld op woensdag 31/07, onderdeel ontvangen op donderdag 11:30u. Zeer positieve ervaring en het onderdeel voor mijn Miele frigo werkt zoals het hoort.

Snelle afhandeling en op tijd geleverd.

Van onze AEG wasmachine maakte het waterslot een enorme herrie als de machine water nodig had. Ik zocht op internet en vond bij PartsNL een slang met waterslot in de veronderstelling dat ik het juiste onderdeel had besteld. Echter na ontvangst bleek deze slang met waterslot niet de juiste te zijn. Per E.mail vroeg ik de gegevens aan om deze zending te retourneren. Meteen kreeg ik een mail terug met de nodige gegevens. Inmiddels ook bericht ontvangen dat de geretourneerde waterslang is ontvangen en dat ik gecrediteerd zal worden. M.a.w. afhandeling, zending, informatie was snel en profesioneel. Een bedrijf om te onthouden.

Helemaal top, super snel, precies wat je verwacht!

Na eerst ff check te hebben gedaan of het in de winkel voorradig was, wat helaas niet zo was, heb ik het via de website besteld. Makkelijk te bedienen de website. Aflevereing zoals afgesproken. Kortom precies wat je wilt als je wat besteld

Goed geholpen en vlot geleverd. Prima bevallen.

Goed geholpen en vlot geleverd. Prima bevallen.

Bedankt

Ik had verwacht 2 weken te moeten wachten toen ik door mijn reuma (niet zo handig meer met de handjes...) zeker voor de derde keer een bakje van de koelkast sloopte. (Niet handig) Fijn, tot mijn verbazing toch binnen een paar dagen in huis...

Fijn geholpen en snelle levering

Via mail contact gehad over een flessenrek van onze koelkast waar ik niet direct uit kwam qua type. Fijn geholpen en heel snel geleverd!

Waarom niet op de post

Het was zo klein nu moest ik parkeren betalen en 2.99 om te verzenden naar oosterhout enz

Snelle levering en conform afspraak

Onderdeel was de volgende dag binnen. Goed verpakt, geen schades. Erg tevreden

Goed geholpen en snelle levering

Goed geholpen bij het vinden van het juiste onderdeel. En het pakketje werd lekker snel geleverd.

Super bedankt kan er weer jaren mee vooruit

Zo makkelijk bestellen en duidelijke uitleg om onderdelen te bestellen Wij zijn zeer tevreden over PartsNL. Toppie

Keurige snelle levering

Alles wat je nodig hebt om zelf koelkast te repareren vind je hier

Mijn koelkastdeurrubber was om één of andere reden niet beschikbaar, maar na 5 dagen kreeg ik ze toegestuurd . Perfect passend, en mijn condensprobleem in de frigo was zo opgelost . Wat wel redelijk duur was, was de bevestigingsstrip, 45 euro voor 6m, waarvan ik de helft van nodig had. Toch bedankt, een nieuwe frigo is zowat 10 x meer.

Gewoon prima!

Supersnelle levering: de ene dag besteld, de volgende dag in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE