Filter

Supersnel geleverd

Goede producten en echt snel geleverd Top!

Groot aanbod van onderdelen, ook voor oudere toestellen. Het kostte weinig moeite om het juiste onderdeel te vinden. Bestellen gaan nauwgezet en vlot. Vandaag bestellen, morgen in huis. Prima.

Slechte klantenservice

Scheerkoppen besteld voor mijn Philips scheerapparaat bij PartsNL omdat zij zelf schrijven "Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer". Maar helaas op de verpakking staat "This is not a Philips product" Contact gehad met klantenservice omdat de koppen niet vergrendeld kunnen worden met de bijgeleverde ringen. Hun reactie was dat ik had kunnen weten dat de koppen niet van Philips waren en dat retourneren ook al was het product nooit gebruikt niet mogelijk was.

Supersnelle service !!

Het goede vlot geleverd

De foto liet goed zien hoe de stekker van de oplader eruit zag en jullie leverden vlot! Bedankt!

Wij hadden 1 meenemer van de wasmachine kapot, deze eenvoudig besteld en de volgende dag vervangen. Zo konden we weer snel wassen.

Doen wat je belooft

Goede duidelijke website, waardoor het bestellen van het juiste artikel makkelijk is. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel, accuraat, goede prijs.

Het onderdeel dat ik bestelde was makkelijk te vinden op de website, zaterdagavond besteld en maandagmiddag al bezorgd. Het kan niet beter zou ik zeggen.

Heldere en snelle aktie gelijk zoals de website.

Overzichtelijke uitgebreide website maakt keuzes eenvoudig.

Alles im Griff

Je kunt goed goed zoeken tussen alle onderdelen. Daarna wordt het supersnel verstuurd en afgehandeld. Zoals onze oosterburen zeggen: "Alles im Griff".

Groot aanbod onderdelen en zeer snelle service

Onderdeel voor keukenmachine besteld. Duidelijke website en onderdeel werd de volgende dag al geleverd. Top!

Zondag bestellen en maandag al in huis!! Top!!

Erg blij mee!

Artikel zoals omschreven, duidelijke website,mijn espresso apparaat werkt weer super.

Besteld op vrijdag en de dag erna geleverd, topclub!

Via internet terechtgekomen bij PartsNL en kon vrij gemakkelijk het benodigde item vinden, bestellen en betalen en.......het belangrijkste, zeer snel geleverd, namelijk de volgende dag al, super!

Alles prima

Onderdelen besteld, vlot geleverd. Nette prijs. Top.

Niet tevreden

Heb vorige week een bestelling gedaan(order no 5700395)zou zaterdag binnen zijn,het is nu woensdag,en nog niet gearriveerd, mvg g vd burgt Helmond

Prima, snelle levering

Prima levering

Betrouwbaar, snel, duidelijk

Fijn dat gedacht is aan alles, typenrs staan vermeld en de goedkoopste van wat ik nodig had.

Uitstekende service en betrouwbaar.

Ik had een defect onderdeel dat binnen de garantietermijn defect raakte. Na melding kreeg ik meteen een reactie en het onderdeel werd de volgende dag opgestuurd.

Snelle levering en goed verpakt

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van het scheerblad.

Super,goede communicatie snel geleverd een dikke 10

Super, goede communicatie snel geleverd,een dikke 10

zeer goed

wat ik zocht heb ik en goedkoper dan bij andere bedrijven

Service en levertijden zijn super goed

Mijn bestelling, een inbouwframe voor een caravankoelkast werd de volgende dag geleverd. Helaas was er door de robot een frame van een ander merk koelkast geleverd. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice die gelijk actie ondernamen. De opvolgende dag werd de goede geleverd. Vooral voor de klantenservice, met name Remco, heb ik veel bewondering. Hij handelt doelbewust en houdt contact met de klant totdat het opgelost is. Zo een klantenservice heb ik nog nooit meegemaakt.

Top verkoper met grote keuze aan onderdelen.

Artikel is goed en snel geleverd. Voldoet aan de getoonde foto's en past uiteraard. Op de website is het makkelijk het juiste artikel te vinden. Wasmachine weer snel klaar en niet duur gerepareerd.

Prima aankoop

Deze pannendempertjes voor de kookplaat in de caravan passen precies.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE