Filter

Goed product, zeer snel geleverd.

Gewoon prima

Gewoon goed.

Makkelijk bestellen en perfecte snelle levering

Snel

Het juiste onderdeel en snel geleverd

De juiste flessebak snel geleverd

Ik had mn twijfel of ik wel de goede flessebak voor mn ijskast had besteld en deze zou volgens de site pas volgende maand geleverd kunnen worden. Dat eas gelukkig al binnen een week! Helemaal goed! Bedankt!

Onderdelen voor alles

Al derde keer en onderdeel bestel. Deze keer was een Verwarmingselement element voor fornuis van Ikea, Snel en goedkoop en tweede leven heven aan jullie aparaten. Echt een aanrader,

Snel correct

Top prijs snelle levering

Alles perfect

Zeer tevreden met mijn aankoop op zondag en deze werd maandag afgeleverd. De snelheid tussen aankoop en levering was top.

Vervanging Planetaire kop Keukenmachine KVL6330S

De losse mixerkop van genoemde keukenmachine wordt helaas niet meer door Kenwoord geleverd. Nieuwe keukenmachine is best kostbaar. In de plaats daarvan levert part.nl een compleet nieuwe aandrijving met onderdeelnummer AS00004379 die je zelf, als handige sleutelaar, kan vervangen. Top, keukenmachine functioneert weer naar behoren en mijn dochter weer superblij.

Super service

Ik heb een deurscharnier besteld voor een wasmachine. Zaterdag besteld, maandag bezorgd. Super service en behulpzame mensen.

Gewoon prima en fijn dat er een ruim aanbod is voor oudere modellen

PartsNL is mijn go to webshop om vervangonderdelen te bestellen. Fijn dat de onderdelen altijd op voorraad is, ook voor oudere modellen.

Fijn en snel geholpen

Snel antwoord en het juiste artikel gezocht.

alles was snelgeleverd

snelle levering een goed verpakt

Ruim assortiment en snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht en levering zoals beloofd.

Alles verloopt zoals het ook hoort!

Aankoop, levering en info, enz. keurig verzorgt en op tijd!

Groot arsenaal onderdelen

Niets op aan te merken

Alles tiptop

Super makelijk voor onderdelen, met controle als het ook geschikt is voor het apparaat. Top.

Gemakkelijk en snel geleverd.

You promised - you delivered!

The parts NL website is clear, easy to understand, and above all there’s a segment that allows you to check your machine’s type and number against the part you wish to buy, which prevents unwanted purchases. I ordered on a Sunday afternoon, you said you’d deliver the following day, and you did. Well done! I will definitely be using your fantastic service again! Allerwarmste groeten Gary

Heldere website, goede prijs

Makkelijk om het juiste onderdeel te vinden, snelle verzending.

Snelle service en goed orgineel materiaal

Spullen werden snel bezorgd en waren orginele spullen die perfect passen .

op tijd en onbeschadigd afgeleverd

op tijd en onbeschadigd afgeleverd

Op tijd goede levering

Alles volgens afspraak

GOED ASSORTIMENT EN SNELLE LEVERING

Goed assortiment met goede prijs kwaliteitsverhouding. Aanrader.

Prima website, snel gevonden, besteld en subliem de volgende dag in huis!

Zocht een artikel, direct het juiste gevonden, besteld en met juiste communicatie kunnen volgen tot de snelle aflevering thuis, complimenten!

prima website en snelle levering

makkelijk om te vinden, snelle levering na bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden v.w.b. de levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE