Pluspunten
Mooi bureau voor onze werkplek.
Pluspunten
Mooie prijs
VerbeterpuntenReageren op mail en telefoon, er wordt van alles beloofd maar het wordt niet nagekomen
Pluspunten
Duidelijke afspraken. Goede prijs
Pluspunten
Netjes, afspraken komt men na.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
SpindL Bull bureaustoel besteld en een bureau voor thuis. Zit erg prettig. SpindL bied mogelijkheid tot variërend zitten.
Pluspunten
- dacht mee met de te kiezen spullen - heeft extra werkzaamheden uitgevoerd op locatie wat erg fijn was!
Dank voor je reactie Timon, succes met de onderneming en tot de volgende locatie!!
Pluspunten
Altijd goed bij VG Trading. Ook als vaste klant, wordt er altijd de tijd voor je genomen.
Pluspunten
Goede communicatie. Vrijwel de hele dag bereikbaar. Bij aankomst alles netjes gemonteerd en ook nog gezellig.
VerbeterpuntenWanneer een levering niet gemaakt word. Graag, de klant hiervan op de hoogte stellen.
Pluspunten
Alle afspraken keurig nagekomen en prima werk geleverd.
Pluspunten
Bureaustoel zit heerlijk. Even langs geweest in de showroom om proef te zitten, dezelfde week nog bureaustoel hier op kantoor.
Pluspunten
Overzichtelijke showroom waar even de tijd wed genomen voor advies.
Pluspunten
Monitorarmen laten bevestigen. Erg fijne service, zoals altijd!
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
Van Garderen Kantoormeubelen B.V., voorheen VG Trading is uw partner voor nieuw- en gebruikt kantoormeubilair. Wij leveren kantoormeubelen door heel Nederland en België.