Snel, vriendelijk, goed werk

Ik kon gelijk terecht voor reparatie van de frontcamera van mijn IPhone 7. Het was zo klaar en de kosten vielen helemaal mee. Als ik weer iets gerepareerd moet hebben, kom ik zeker terug!

Super snel geregeld!

Iemand die wel verstand van heeft en niet altijd uit is op geld.

Meerdere telefoons gebracht, TOP 👍

Super service

Beeldscherm van mijn oneplus 6 was stuk en met een uurtje was hij weer klaar

Snel en nauwkeurig

Samsung S9 snel en vakkundig voorzien van een nieuw scherm

Keurig werk geleverd!

Nette vent, keurig werk verkeerd, prima business!

perfect

snelle service en netjes gemaakt helemaal top

Uitstekend!

Inmiddels 4 remarketed iPhones besteld, snel geleverd, werken allemaal naar behoren, goede service en zeer klantvriendelijk geholpen in Zwolle. Tevens is een defect bij een iPhone 7 snel gerepareerd.

Zoals gewend: Top!!

Vakkundig en geen onnodige reparaties

Goede service en snel

Hele snelle zeer vriendelijke hulp

Heb de afspraak binnen een half uur gemaakt 👍 werd erg vriendelijk geholpen en erg ervaren personeel de klacht was snel en goedkoop verholpen ! Bij reparatie kom ik zeker terug een echte aanrader !!👍👍👍

Snel en goed

Bij aankomst vriendelijk ontvangen en zeer snel geholpen. De telefoon is weer als nieuw!

Snelle en nette service

Het scherm van mijn Samsung was kapot gegaan. Online een afspraak gemaakt en heel netjes en snel geholpen. De telefoon ziet er weer uit als nieuw.

Binnen 10 minuten was mijn iPhone gerepareerd. Super!

Prima en zeer snelle service!

De reparatie ging super snel en scherm is weer top! In de communicatie er vooraf wisselend in snelheid van reageren. Maar altijd netjes en vriendelijk! Top service. Zeker aan te bevelen.

Snelle reparatie, vriendelijke kerel in Zwolle

Gf

Proffesionele snelle kwalitatieve service!

Snel, deskundig, niet duur, telefoon weer als nieuw!

Snel geholpen,goede service

Heb de behandeling als prettig ervaren.

Niet al te best.

Voor de 2e keer bij scherm vervangen apparaat defect geraakt. En na reparatie werkt apparaat weer niet goed. Veel nawerk, tijdverlies en ergernis. Tevens onbeschofte communicatie met een medewerker aan de telefoon. Geen begrip voor situatie zijde klant.

Prima service, snel gepland en opgelost.

Prima service, snel gepland en opgelost.

Fantastische en betaalbare service!

Probleem met het niet hoorbaar zijn van de beltoon op iPhone razendsnel opgelost door het vervangen van de mute knop. En heel betaalbaar ook nog.

Supersnelle diagnose en direct het oplaadprobleem gratis verholpen!

Op doorreis naar Groningen even van de snelweg af en gemakkelijk parkeren op de Dr. Van Deenweg 13.

Kost wat maar dan heb je ook wat.

Uitstekende service, vriendelijk en vooral meedenkend. Goede locatie en parkeerplekken genoeg.

Geweldig goed, vriendelijk en heel deskundig

Snel geholpen en goed

Snel en goed

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"