Pluspunten

Vestiging Zwolle: Vriendelijke en deskundig personeel. IPhone snel gerepareerd, werkt weer perfect.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het toffe hieraan vind ik dat je telefoon in een half uur klaar is. Zit het even tegen, kan gebeuren want het is immers mensenwerk, dan wordt er alles aan gedaan om alsnog je telefoon zo snel mogelijk klaar te hebben. Vriendelijke man, in voor een praatje. Goede prijs kwaliteit verhouding. Meerdere malen geweest inmiddels, en nog steeds aan te bevelen!

Ik heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Andere zaak had m’n telefoon al opgegeven maar jullie hebben deze alsnog gemaakt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wederom een goede snelle en prijstechnisch goede reparatie. Kom hier natuurlijk liever niet maar voor al onze reparaties komen we alleen nog maar hier. Top!

Zaterdag opening miss?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima service en flexibel

Nog niet ontdekt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Handig om een afspraak te plannen, goed te vinden en goed geprijst. Absolute topper was hoe ontzettend snel de reparatie gedaan was.

Vooral zo door blijven gaan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super duidelijk en goede uitleg over wat er mis is met je telefoon. Ze geven eerlijk advies en werken snel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Utrecht: super snel en goed geholpen voor een redelijke prijs! Vriendelijke jongeman, die verstand heeft zaken en eerlijk advies geeft! Chapeau

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Binnen 20 minuten klaar. Deze jongeman had een helder verhaal en duidelijk vakkennis. Top

Niet

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Professioneel, goeie hulp, vriendelijke medewerkers

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel netjes

Misschien gratis koffie voor de klanten;-).

Pluspunten

Snel en vriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gisteren een uitstekend advies gekregen van dit bedrijf. In enkele minuten kon de medewerker van het bedrijf mij vertellen dat ik op basis van het gedane onderzoek verricht op mijn mobiele Samsung Galaxy S8 toch beter kon kiezen voor een geheel nieuwe mobiele telefoon in plaats van de keuze voor de reparatie. In enkele minuten constateerde de medewerker dat diverse componenten defect waren en op basis van de leeftijd van de telefoon en de geraamde reparatiekosten werd dan ook het advies gegeven om nieuw apparaat aan te gaan schaffen.....In enkele minuten kreeg ik een uitstekend advies en tips over mijn voorkeur telefoon en binnen 2 uur had ik een naar aanleiding van het afgegeven advies een perfecte opvolger van mijn Samsung S8

misschien een paar stoelen plaatsen bij de ingang van de reparatieafdeling

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle service (15 minuten voor vervangen telefoon scherm), vriendelijk personeel en goede prijs.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed ontvangen en snel geholpen

Misschien wat meer reclame maken

Pluspunten

Directe dienstverlening, geen wachttijd, in 15 minuten klaar. Additionele service, schoonmaken en tips geven. Super tevreden!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldig geholpen. Snel en vakkundig. Dank je wel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel een afspraak, snel geholpen, goed advies, even wachten en met een klein uurtje gefixt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldig en zeer snel geholpen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige service Phoneworld Utrecht

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"