Pluspunten

snelheid en klantvriendelijkheid

vindbaarheid

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Online afspraak gemaakt voor reparatie op de volgende werkdag, bij aankomst had de monteur de onderdelen al klaar liggen en was binnen 15 minuten gefixed!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

vandaag uitstekend geholpen door Sander, zeer vakkundig, vriendelijk en geen wachttijd ik kan iedereen dit profi bedrijf aanrader voor als er war mis is met je iphone topservice daar !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel. goede prijs, vriendelijk, bereikbaar, garantie - kortom toppie

evt mogelijkheid om 's avonds op te halen oid?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel, secuur en prima prijs

Pluspunten

Vriendelijk en snel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

top service!!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super snel en netjes gemaakt!! Makkelijk parkeren

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reparatie, kon nog geen kop koffie opdringen en het was al gerepareerd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk personeel, weet waar hij het over heeft. De repareur in kwestie vroeg eerst keurig of ik garantie had, toen ik dat niet wist keek hij het voor mij na. Top service!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle en correcte service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Vriendelijke winkelmedewerkers - Ze hebben de kwestie op een nette manier opgelost en beterschap beloofd wat betreft beleid in de toekomst (en dat kwesties als de mijne dus niet meer voorkomen).

Zeer slecht reparatiebeleid (volgorde van stappen onvoldoende): 1) Analyse (deskundigheid) van slecht functionerende batterij onvoldoende. 2x teruggegaan naar de winkel om aan te geven dat de batterij nog steeds binnen een nacht leeg was. Ze hadden voordat ze het toestel teruggeven moeten kijken of de batterij inderdaad goed functioneert. Als ze dit wel hadden gedaan, hadden ze geconcludeerd dat vervanging van de batterij niet de oplossing was. Hun reactie: 99% van dit soort gevallen is het wel de oplossing. Zoals zometeen duidelijk wordt, was ik de 1% waarin het niet het geval was (connector). 2) Lage klantvriendelijkheid. Wanneer je als klant van tevoren aangeeft twijfels te hebben over het uitvoeren van deze reparatie van een tweedehands telefoon, je het bedrijf 130 euro betaalt voor een schermreparatie en een batterijvervanging, en je daarna nog steeds een niet-functionerend toestel hebt, en vervolgens voor de keuze wordt gesteld: Je laat het zo en je hebt een niet-functionerend toestel of je voert een motherboard-reparatie uit van 150 euro (bovenop de al gedane kosten). Dit getuigt van geen klantvriendelijkheid. Phoneworld had eerst het probleem correct moeten analyseren voordat ze het scherm gingen repareren (hetgeen het meeste geld kost) en de batterij gingen vervangen. Nu word ik door hun 99%-aanname als klant de dupe omdat ik onnodig in extra kosten wordt gestoken terwijl ik ook een nieuw toestel (of ander functionerend tweedehands toestel) had kunnen kopen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel en vakkundig

ontvangst

• Kennis & Vakmanschap

's avonds afspraak ingepland en 's morgens 8.50 uur kon ik al terecht. Keurig gemaakt binnen 20 minuten. Koffie terwijl je wacht. Super service en dat voor een redelijke prijs. Gerrit Huisman

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

vriendelijk en adequaat geholpen

niet

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service en fijne medewerker

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer vakkundig en netjes bedrijf. Vriendelijk personeel met verstand van hun vak.

Utrecht winkel in de stad!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

makkelijk afspraak te maken, snelle reparatie na 10 minuten weer buiten fix und fertig

betere toegang voor de parkeerplaats duurde erg lang voordat de receptoniste de poort open deed

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en prettige afhandeling en reparatie.

Geen. Top klasse.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima klus, snel gefixed

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"