Pluspunten

Online afspraak gemaakt telefoon gebracht kon ik 45 minuten later weer ophalen, helemaal top

Pluspunten

Snelle service, perfect resultaat

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en goede service

Slechte parkeergelegenheid. Zou ook gratis moeten zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijke medewerker, ik mocht blijven wachten (binnen een half uur een scherm laten vervangen)

Zorgen dat jullie alle onderdelen in huis hebben, dan had ik NOG meer laten doen door jullie! :)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Coulante behandeling bij terugkerende klachten kreeg ik kosteloos een tweede schermpje

Zorg dat je ook goed telefonisch bereikbaar bent ingeval de klacht terugkeert en je wilt reclameren. Ik moest een nieuwe afspraak maken via de website om de terugkerende klacht opnieuw te laten behandelen. Dit is overigens uitstekend opgelost.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vakkundig en proberen er van alles aan te doen om je te helpen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima op afspraak korte reparatie tijd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

na schoonmaken aan de binnenzijde van de speaker doet mijn telefoon het weer als nieuw terwijl ik dacht dat deze kapot was. Hierdoor vielen de kosten mee. Ik ben dus zeer tevreden en weet nu ook dat dit bedrijf te vertrouwen is en niet alleen op geld belust.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en vakkundig. Vriendelijk zonder betutteling.

Presentatie kan beter. Gezien de kleine ruimte is dit moeilijk. Betere scheiding werkplaats en klantencontact.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

makkelijk afspreken, klaar terwijl je wacht, geen wachtrij, makkelijke bereikbaar en parkeren

eerder eens een onderdeel niet op voorraad.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel gemaakt en erg vriendelijk. Telefoon ziet er weer als nieuw uit.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en correct

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijk online afspraak maken. Op kantoor snel en goed geholpen. Ben uiterst tevreden over phoneworld!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Afspraak op tijdstip kunnen maken en ook nagekomen. Prima behandeling door een vakbekwame medewerker. Aanrader!

Ik had bij veel vestigingen gezocht voor de snelste beschikbaarheidsdatum maar deze waren, op Sloterdijk na, veel te lang. Ik had een Chinese vriendin op bezoek en zij was geheel onthand zonder telefoon. Wellicht onderscheid gaan maken tussen regulier en spoed?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle service, goed product, goede prijs

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel geholpen, netjes geholpen, goede service

Het is wel een erg dure reparatie, voor een half uur..

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik kwam met twee problemen die direct en zelfs kostenloos verholpen konden worden. Perfecte service in Amsterdam Sloterdijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Professioneel en vriendelijk

Pluspunten

Ik ben met een vermeende schermbreuk van mij IPhone gekomen maar het bleek de beschermlaag te zijn. Goed geholpen door een zeer vriendelijke medewerker.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle en goede reparatie met parkeergelegenheid en fijne wachtruimte met koffie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Snelle service mits ze juiste onderdelen in huis hebben. - Vriendelijke mensen.

- Ik heb totaal 3 maanden moeten wachten voordat mijn camera goed was gerepareerd. Eerst bleek vervanging van de achterkant niet voldoende. Dit was phoneworld echter niet aan te rekenen, maar daarna duurde het totaal zo'n 3 maanden voordat de juiste camera was besteld en geplaatst. In de tussentijd ben ik 3 keer moeten terugkomen. - De vestiging van Utrecht is tijdens mijn reparatieperiode gesloten, waardoor ik naar Amsterdam moest uitwijken.

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"