2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel snel geholpen aan nieuw scherm Vriendelijke, efficiënte staf

Vervolgafspraak om probleem te verhelpen werd 2 keer zonder mededeling afgezegd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben in het verleden een aantal keer mijn telefoon succesvol gerepareerd

Ik kreef mijn telefoon terug met kapotte home button terwijl die voor de reparatie nog prima werktte, dit werd niet netjes gemeld, ik moest dit zelf constateren vervolgens bleken ze ook niet in staat dit nog te repareren. Ik kon dus naar huis met een telefoon die nog kappotter was dan ie al was. Daarnaast waren de twee medewerkers ook nog met elkaar aan 't kibbelen wat op mij onproffesioneel overkwam. Test een telefoon voordat je hem teruggeeft! Als er iets verkeerd is gegaan kom daar dan meteen voor uit en stel een passende oplossing voor! Ga niet met je collega's ruzieen/op een geirriteerde toon communiceren voor de neus van een klant!

Pluspunten

Deskundige medewerker en de reparatie was prima uitgevoerd.

Duidelijke ingang nodig op locatie Sloterdijk in het geval de hoofdingang gesloten is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige dienst, erg snel en alles werkt perfect.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, snelle service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en zonder gezeur

Te veel trappen omhoog

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelheid waarmee je terecht kon, wachtruimte, klantvriendelijkheid, uitleg over wat er moest gebeuren

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik kon heel simpel een afspraak maken op de website. En de telefoon werd gemaakt waar ik bij stond en binnen een half uur stond ik weer buiten.

Op dit moment geen op of aanmerkingen. Wel is het misschien handig om te vermelden waar het bedrijf gevestigd zit. Ik ben er 3x langs gereden voordat ik doorhad dat het zat gevestigd binnen een kantoorpand.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel geholpen met professionele service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd snelle reparaties!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Binnen een uur een nieuwe vergendelknop op mijn iPhone. Doet het nog steeds perfect.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijk afspraak maken via internet, je wordt netjes geholpen en telefoon werd in een half uurtje gerepareerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk afspraak maken, via de site Snel en vakkundig geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beeldscherm van iPhone 7 laten vervangen. Kleuren weken af, was heel flets alsof deze in energiebesparingsstand stond en was erg onrustig (anderen zagen dit ook). Na klacht kreeg ik het antwoord dat dit weleens kon gebeuren en dat ook de originele schermen van Apple afwijken van elkaar?! Ik dacht dat ik een origineel scherm had, maar bleek niet het geval. Ik mocht het scherm laten verwijderen en kon m'n geld terug kon krijgen. Helaas voordat ik dit kon laten doen, had ik mn telefoon al na 3 dagen weer laten vallen en viel het scherm weer kapot. Erg vreemd dat na 1 val het scherm kapot viel terwijl met oude scherm al aardig wat klappen had gemaakt en deze pas kapot viel op stenen vloer in supermarkt. Het kan domme pech geweest zijn maar ik vermoed slechte kwaliteit van het beeldscherm. Viel volgens Phoneworld niet onder de garantie. Het beeldscherm laat ik in ieder geval niet een 2e keer door hen repareren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

-zeer snelle service -vakkundig advies -vriendelijk en eerlijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, klantgericht, deskundig

parkeren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

scherm laten repareren, sprong spontaan enkele uren na reparative, geen garantie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel afspraak te maken, goede en snelle service.

Locaties en parkeergelegenheid.

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"