• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service en nette prijzen

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle goede service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Lekker snel en accuraat.

Beetje weggestopt onprofessioneel kantoortje

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super service aardig personeel en erg behulpzaam

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Je telefoon af moeten staan voor reparatie is natuurlijk nooit fijn. Maar als je een goede service hebt scheelt dat al zeker de helft! Mijn eerste ervaring met jullie was namelijk top. Ik kreeg s avonds laat nog reactie op mijn mail (lees 11 uur savonds) en werd ook nog vriendelijk geholpen. In eerste instantie wilde ik hem zelf wegbrengen. Binnen een half uur klaar, perfect! Heb er uiteindelijk toch voor gekozen om hem op te sturen, en wat een service zit daar nog aan vast! Ik kreeg mailtjes toen die verstuurd was, toen die bij jullie aangekomen was en ook van de reparateur dat die al gemaakt was!!! Slim dat jullie een ruime tijd plannen voor het maken! Ik ben nu al erg tevreden! Ookal hoop ik dat ik niet vaak van jullie gebruik hoef te maken.

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eenvoudig een afspraak maken, mogelijkheid tot een afspraak op korte termijn en professionele service

Ondanks dat het werk binnen een half uur (zoals aangegeven op de website) wordt uitgevoerd, werd de medewerker gedurende de werkzaamheden regelmatig 'gestoord' door telefoontjes en mailtjes. Het zou dus eigenlijk nog sneller kunnen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

On-line afspraak mogelijkheid; beschikbaar op afgesproken tijd; correcte ontvangst; nette wachtruimte met faciliteiten; klaar binnen de slot-tijd. Probleem opgelost met controle en schoonmaak, zonder de (on-line) geanticipeerde vervanging van het oplaad-deel van mijn iPhone. Kortom 100% kwaliteit en klantgericht; 100% TOP

geen verbeterpunten; ga vooral zo door

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer meedenkend en snel werkend. Straalt veel vertrouwen uit, echte technische man in Rotterdam, heel fijn. Komen afspraken na en zijn zelfs pro actief, bedrijf van deze tijd. Prijs kwaliteit verhouding is top.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service!! Vriendelijk personeel Goede communicatie

kan ik niet bedenken

Pluspunten

- snel en kundig - komen afspraken na

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

supersnelle service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Ik had haast en heb dit aangegeven. Geen probleem. Telefoon zou binnen 20 minuten klaar zijn. Na half uur gaan kijken en had meneer al twee telefoons klaar zelfs. Leuk! maar daardoor zat ik extra lang te wachten. Verder correcte service en vriendelijke medewerker.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel, kundig servicegericht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uitermate ontevreden over dit bedrijf! Scherm van iPhone was kapot, afspraak voor reparatie gemaakt bij vestiging in Hoofddorp. Afspraak door hun afgebeld wegens geen bezetting. Week later konden we terecht voor reparatie. 3 dagen na reparatie bleek het scherm niet goed gemonteerd waardoor het scherm is gebarsten. De 3 maanden garantie die zij als 1 van de voordelen noemen op hun website is misleiding! Geen garantie dus op glas terwijl dit door hun toedoen kapot is! Totaal geen klantvriendelijkheid en van service hebben zij ook nog nooit gehoord! Oplichters!

Pluspunten

Een hele fijne en snelle service met aardige en vakkundige mensen! Top!

Beter overleg tussen de werknemers. Er werd snel gezegd dat mijn beeldscherm niet op voorraad was door de ene, maar de andere kwam al met het goede beeldscherm aan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nadat het scherm van mij iPhone 6 was vervangen, bleek achteraf dat de proximity-sensor kapot was, waardoor bellen heel lastig werd. Na ruim een maand langsgegaan en de sensor is gratis vervangen. Geen enkele discussie of die door het vallen wellicht al stuk was (en het dus mijn eigen schuld was) of dat de reparatie niet goed was gegaan. TOP!

Wellicht na vervanging scherm gelijk checken of die sensor nog werkt? Bleek kwestie van voicemail bellen en vinger op het scherm leggen, dus heel eenvoudig en snel te doen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik had mijn iPhone 5S laten vallen. Barst in het scherm, verder deed alles het nog; de voorcamera, de touchverbinding, de touch-ID. Ik kon twee dagen na dat het gebeurt was langskomen in Hoofddorp en binnen een kwartier was hij weer zo goed als nieuw. Het scherm is weer helemaal heel en ik mocht mijn oude scherm zelf meenemen. Voor €100,- was mijn telefoon weer helemaal gemaakt. Top bedrijf!

Pluspunten

Ik had mijn Iphone op de stoep laten vallen. Aaai. Vandaag heb ik een afspraak bij Phone World aan de Straatweg 118 in Breukelen gemaakt. Daar werd ik fantastisch geholpen. Het viel allemaal gelukkig mee en na de reparatie hoefde ik niets te betalen. "Dit is service", zei de reparateur. Een warme douche voor dit bedrijf.

Pluspunten

Heldere uitleg van de reparatie. Duidelijkheid over de kosten. Snelle service. Vriendelijke medewerkers.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

er was water in mijn macbook gevallen dus ik dacht dat het niet te maken was maar het was niet zo hij werd in 1 dag gemaakt!!! ben super blij :)

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"