Direct geholpen

Wel duurder dan phonelab maar goed

Snel, goed, vriendelijk en volgens afspraak geholpen

zie boven

Eerst genaaid daarna goed geholpen

Eerst genaaid daarna goed geholpen Eerst een volgens mij gebruikt scherm ontvangen. Daarna is het snel en goed opgelost.

Goede service en kennis

Professionele dienstverlening, goede kennis, vakkundig geholpen !Goede prijsverhouding. Jullie vestiging in Rotterdam: geen naambordje op buitenkant gebouw?? Ook niet bij nr. Wel een portier, die verwijst

goede service

afgehandeld volgens afspraak, kon er op wachten maar kon nergens zitten. geen wachtruimte dus gewoon rond de balie rondhangen, niet echt klantvriendelijk en ook niet handig bij meerdere klanten

Top, erg klantvriendelijk en duidelijk.

Transparant en duidelijk in de communicatie. Verder erg klantvriendelijke en personeel denkt graag mee.

Excellent!

Geweldig!

Goede service, altijd snel en je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling en/of reparatie.

Top en snelgeregeld

Top en snelgeregeld

Snel en goed geholpen

Mijn telefoon was in het water gevallen. Hij is dezelfde dag nog gemaakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken!

Top, goed en snel gemaakt.

Kwaliteit van werkzaamheden op een iPad onvoldoende.

Mijn iPad scherm moest vervangen worden. Mocht die de volgende dag ophalen maar moest meteen terug omdat er een stekker niet goed zat maar werd meteen geholpen en probleem was opgelost. Bij nader onderzoek thuis merkten ik dat er krassen op het nieuwe scherm waren en ook kleine stof deeltjes onder het nieuwe scherm. Meteen vermeld met een reactie van, " jammer dat je niet tevreden bent, kom maar terug wanneer het je uitkomt." Ruim een week later had ik tijd om terug te gaan, werd door iemand anders geholpen die zelf vond dat de geleverde product niet acceptabel was. iPad weer achtergelaten voor het vervangen van het scherm voor een tweede keer. Later op de dag mocht ik mijn iPad weer ophalen. Scherm was vervangen, geen krassen maar helaas een haar iets meer dan 1cm lang onder het nieuwe scherm. Een email meteen verstuurd met de melding dat ik ontevreden was maar had zeker geen vertrouwen om voor een derde keer langs te gaan. Reactie was niets meer dan, "Reparatie ticket gesloten en of afgehandeld". Alsof dat niet genoeg ellende was ontstond er een barst in het nieuwe scherm een aantal dagen later tijdens het normaal schoon maken. Ik ging meteen op zoek naar een nieuwe scherm waardoor ik ontdekten dat er verschillende kwaliteit schermen zijn op de markt. Een A+ scherm is duurder maar van wat dikker gehard glas en dan zijn er goedkopere schermen van dun glas en niet gehard. Alhoewel ik niet kan bewijzen dat er een goedkopere scherm van dun en niet gehard glas op mijn iPad is geplaatst ben ik er vrij wel overtuigt dat dat wel het geval is want er kan niet zo maar een barst ontstaan tijdens het normaal schoonmaken.

Vriendelijke jongen, snelle service.

Persoonlijk, attent en inhoudelijke informatie. Vooraf duidelijk over de prijs. Garantie afhandeling zonder moeilijk gedoe. Daarom kom ik steeds terug.

Wegbrengen, repareren en weer gefixed

Goede service.

Snel en uitstekend geholpen

Phoneworld Rotterdam maakt ook in deze moeilijke tijden waar wat beloofd wordt. Aanrader!

Top service!

Heel vriendelijk en snel geholpen!

" SUBLIEM !!!!"

In 1 woord GEWELDIG. Kordate behandeling , vakkundige reparatie , deskundig advies en een zéér goede service. Rapportcijfer ??? 10 met een griffel.

Snel, accuraat en goede prijs- kwaliteitverhouding

Afspraak via mail, adres prima bereikbaar goede prognose van de tijdsduur.

Uitstekend en altijd zeer snel gerepareerde Apple toestellen

Al vaak wat laten repareren en altijd naar volle tevredenheid. Tijdens het wachten is er koffie en na afloop vaak kundig advies over hoe schades te voorkomen. Erg blij mee

Snel kundig en goed service

Prima winkel

Super geholpen

Helemaal top, aardige vent, mooi opgelost

Super snel klaar

Zijn super vlot geholpen door Sander. Mijn zoontje was héél erg blij dat zo snel er weer een nieuw scherm op zn ipad zat!

Afspraak gemaakt rep batterij

Tel gebracht en gelijk gerepareerd 👍

Zeer vriendelijk en super snel geholpen

Zeer vriendelijk en super snel geholpen.

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"