Zeer goede website, waar je zeer eenvoudig een online afspraak kunt inplannen. De vervanging van de batterij werd snel en vriendelijk uitgevoerd.

Geweldige en snelle service!

Meerdere telefoonwinkels zeiden dat mijn IPhone SE met kapot glas niet meer te repareren was of als het niv wel kon, zou dat tussen de 150-200 euro kosten. En telefoon minimaal 5 werkdagen kwijt. Advies was nwe telefoon kopen, minimaal 450 euro. PhoneWorld had de telefoon binnen 20 minuten in orde, kosten: 79 euro! Echt top, erg blij mee!

aardig snel perfecte job

snel gerepareerd goed contact per e-mail

uitstekende vlotte nette service

ben hier voor de tweede x geweest, en de service en klantvriendelijkheid is gewoon top

Snel en goed

In 20 minuutjes de achterkant van mn Oneplus 6T vervangen. Is weer als nieuw.

Snel, klantvriendelijk, netjes afgewerkt, ervaring

Zeker aanbeveling!

Wauw, wat een supersnelle service!

Heel goede en vriendelijke service

Top! Vriendelijk, snel en vakkundig! Klaar terwijl je wacht

Top! Vriendelijk, snel en vakkundig! Klaar terwijl je wacht

Perfect geholpen

Perfect geholpen

deskundig en heel vlot geholpen

De medewerker heeft mij enorm goed geholpen en 'k was erg blij bij een betrouwbaar adres te zijn aangeland! Een uitstekend adres voor iedereen die problemen met zijn/haar smartphone heeft.

perfect

snelle en goede service en geholpen binnen 1 dag. Top!

Geweldig!

Mijn net 2 jaar oude ipad gaf een zwart scherm. Was door Apple opgegeven. Onderzoek zou zinloos zijn. Bij Phoneworld werd hij eerst doorgemeten en daar bleek de batterij niet goed vast te zitten. 1 dag later was hij gerepareerd voor nog geen 40 euro! Wat een held!

De service was ronduit perfect, zeer snel! En betaalbaar! Super gewoon!

Ik had mijn telefoon eerst bij een ander winkeltje weggebracht op vrijdag. Op zaterdag had ik nog niets gehoord en ging ik zelf langs, toen bleek dat ze pas maandag of dinsdag een scherm zouden krijgen en ik dan pas zou weten of de telefoon te repareren was. Aan het einde van de dag kwam ik bij phoneworld en hij zei dat ik na 15 minuten mocht bellen om te vragen of de telefoon te maken was. Na een kwartier kreeg ik dus te horen dat hij gemaakt was. Op maandag hebben ze toen mijn telefoon naar een nieuwe gekopieerd. Ze hebben me ronduit fantastisch en snel en voor een goed, eerlijk bedrag geholpen! Ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan!

Prima geholpen

De jongens zagen het probleem snel door, hielpen vlug en waren niet al te duur. Stof verwijderen deden ze gratis erbij. Veel dank!

Vakkundig en prima bereid tot het geven van informatie.

De medewerker beantwoordde bereidwillig mijn vragen, o.a. over batterij-onderhoud en over bij welke telefoons de batterijen gemakkelijk te vervangen zijn.

Geweldige service

Mijn iPhone X super snel gerepareerd!

De batterij van mij i phone is vernieuwd tegen een schappelijke prijs.

Technisch goed maar laks in klantencontact

Erg blij met de reparatie van mijn telefoon maar het heeft uiteindelijk wel bijna een maand geduurd voordat mijn scherm gerepareerd was. In eerste instantie was er iet mis gegaan bij de bestelling van de onderdelen maar daarover ontving ik geen bericht. Pas nadat ik na 2 weken informeerde naar de status, kreeg ik te horen dat er iets mis was gegaan en ook pas op dat moment werden de onderdelen opnieuw besteld. Dit zou wederom slechts enkele dagen duren maar toen ik ruim een week later nog niks vernomen had en weer bij de winkel langsging, bleken de onderdelen allang klaar te liggen en was mijn telefoon een half uur later klaar. Iets meer pro-activiteit was dus prettig geweest en had het hele proces aanzienlijk kunnen bespoedigen.

Uitstekende service!

Goede communicatie, dacht goed met ons mee. Snelle service. Goede prijs.

Top, goed geadviseerd, ook over de risico's

Ondanks risico goed werkend scherm voor mijn A70. Vakkundige monteur aan t werk, die daadwerkelijk weet wat ie doet.

Uitstekende ervaring. Snel en goed geprijsd. Vriendelijke hulp. Duurde iets langer dan aangegeven en gehoopt, maar kan deze winkel zeker aanraden.

helemaal top geregeld

Ondanks dat ik iets te laat was, werd ik vriendelijk geholpen. Al voordat ik mijn bakkie thee ophad was de klus geklaard. Mijn telefoon werkt nu weer perfect.

Top service!

Supersnel en goed geregeld

Snel een afspraak, prima geholpen.

Makkelijk om contact op te nemen, fijn dat er heldere prijzen zijn. Iphone weer in top shape

Snel en keurig geholpen.

Gebeld. Ik kon meteen komen. Aardige man. Snel nieuwe batterij in mijn toestel gedaan.

Middenweg 28

1097BN Amsterdam

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone te laten repareren op 4 locaties in Nederland Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Ook repareren wij Samsung smartphone's en tablets in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle! Wij maken deze reparaties vaak al binnen 30 minuten terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"