Alles in huis hier!

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het op de website staan! Ben goed op de hoogte gehouden & de bestellingen zijn rete snel verstuurd!

Het bedrijf is zeer meedenkend

Ik wilde een spiegelsticker bestellen met een uitgebreidere tekst dan dat mogelijk was volgens de site. Het ontwerpteam heeft een aangepast ontwerp voor mij gemaakt en het is precies geworden zoals ik het me voorstelde. Ik ben er erg blij mee!

Jammer dat er geen reactie komt op mijn klacht…

Ik had een bestelling gedaan meer dan de helft is super mooi en perfect geleverd. Maar van een deel is er te weinig geleverd en het andere te veel. Daarnaast is ons gastenboek verpest doordat de site er groot achterop gedrukt staat. Dit heb ik bij de klachten ingevoerd en niks meer vernomen….. ik kom voor mijn bedankjes nu dus te kort.

Leuk cadeautje echter was 1 bellenblaas al open

Gepersonaliseerde bellenblaas besteld, heel leuk. Helaas was 1 bellenblaas niet goed gesloten in de doos en daarom al half leeg. Ook jammer dat je 2 ribbels door de stickers ziet als je de stickers op de bellenblaas plakt.

Goed product

Snelle verzending en erg tevreden over de producten. Kindjes zijn erg blij met de magnetische tegels

Voor kinderspullen kijk ik eerst o deze site daarna pas verder

De prijs kwaliteit verhouding is veel beter dan bij andere onlineshop voor kinderspullen!

Geweldig ontwerp!

Ik heb deze stoepkrijt doosjes besteld voor de verjaardag van mijn zoontje, en ze zijn echt een hit! Het ontwerp met dieren is ontzettend mooi en speels, wat het extra leuk maakt voor kinderen. Zeker een aanrader voor iedereen met kleine kunstenaars in huis!

Teleurstellend

Mijn pakje is aangekomen. Doch was geopend en enkele dingen waren eruit. Ik heb al twee mails gestuurd, doch geen antwoord. Verder waren de pakjes altijd in orde en prima staat. Bedankt voor het op te volgen. Mvg Linda

Mooi speelgoed en snelle levering

Van leuke acties op het mooiste speelgoed, en snel in huis!

niet zo behulpzaan bij declaratie

De bestelling was gemakkelijk en snel geleverd. Na ontvangst bleek een artikel kapot te zijn. Op de site stond aangegeven om dan foto's te sturen via de mail naar de klantenservice. Helaas had ik met een week geen reactie op mijn mail, dus maar even gebeld. Toen bleek dat ik toch het artikel retour moest sturen en een retoursticker moest downloaden en uitprinten. Mijn tip: zet op de site duidelijk wat er wordt verwacht als je een artikel hebt wat kapot is, en reageer ook op de mail die wordt ontvangen.

Snelle levering ondanks dat er een gepersonaliseerd item bij zat. Helemaal leuk voor de aankomende verjaardag van onze zoon!

Fijn en snel geleverd!

Mooie aanbieding en de volgende dag al in huis. Aanrader dus!

Very quick and good quality

Very quick delivery and good quality :)

snel geleverd, mooie kwaliteit.

Ik had de topper echt met een paar dagen nodig en hij werd al na 2 dagen geleverd. Ook werd hierover netjes gecommuniceerd. Top service!

Fantastisch en gemakkelijk

Prima site en makkelijk te bestellen. Jammer genoeg laat het systeem niet toe om vanuit het buitenland (in mijn geval Ierland) te bestellen want afzender moet in Nederland wonen (telefoon nummer en postcode). In mijn geval het adres gebruikt waar het naartoe gestuurd moest worden als zijnde waar de opdracht vandaan komt met als gevolg dat daar ook de faktuur naartoe gaat en dat is jammer voor een cadeau.

Prachtige memorybox, maar klantenservice slecht bereikbaar

We hebben een prachtige memory box ontvangen, echt heel erg blij mee. En snel geleverd. Alleen hadden we er ook nog kaarsen bij besteld en deze kwamen helaas kapot aan. Kan natuurlijk gebeuren, alleen wordt er niet gereageerd op de (meerdere) mails die ik hierover gestuurd heb. Ik hoop dat dit nog netjes opgelost wordt.

Snelle levering en hoge kwaliteit

Super leuke en mooie naamstickers!

Via de website heb ik stickers voor de schooltraktatie gemaakt en besteld. Dit ging heel snel en makkelijk. De stickers hebben een goede kwaliteit.

aanvankelijk goed, maar uiteindelijk niet goed

Heel vriendelijk geholpen met issue rondom naam op memorybox en letters aan de muur. Alles zou op tijd aangeleverd worden. dat gebeurde dus niet. Van maandag werd het dinsdag en uiteindelijk donderdag en dus te laat. Toen ik het vervolgens ontving bleek dat er een fout stond op de memory box. Daarover mail gestuurd, wacht nog op antwoord.

Was even in paniek of het op tijd binnen ging komen. Contact opgenomen en konden verzekeren dat het op tijd binnen ging komen en dit was ook het geval! Goede service!

Snel en goed verzorgd

Uitgebreid zoeken

Wat een leuke paarse unicorn rugzak! Voor kindjes die net naar school gaan is hij net groot genoeg. De extra sluiting om de middel is ook ideaal voor het dragen op de rug. Binnenin zit nog een extra vakje. Mijn dochtertje is blij!

Super leuke collectie

Hele leuke decoratie voor de kinderkamer. Snelle verzending!

Perfect purchase

I’ve ordered a costume made box which arrived very fast and looks really beautiful!

Erg tevreden!

Rugtasje met naam besteld. Erg tevreden en ook nog eens onwijs snel geleverd, top!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht