Snelle service en gied verpakt

Wel jammer dat er 1 gepersonaliseerd zeepje tekort in zat, ik heb daarvoor al een email gestuurd maar nog geen antwoord ontvangen

Mooiste kerstversiering met oog voor detail

Ik vind de versiering van We love Deco het allermooiste omdat het net even anders en kwalitatief beter en mooier is gemaakt dan veel versiering via de bekende winkels!

Heel mooi

Gepersonaliseerde speelbak besteld. Deze werd snel geleverd en zag er heel mooi uit. De speelbak was daarnaast stevig verpakt. De speelbak is mooi afgewerkt en heeft geen ruwe plekken waar de kinderen zich aan kunnen bezeren. Heel blij met de aanschaf. Zeer tevreden over de prijs kwaliteit.

xxx

xx

Superkwaliteit!

Mooi, verantwoord speelgoed. Snelle levering

Product komt niet overeen met afbeelding

Ik had de ivoor chocolaatjes bestelt maar het kwam raar terug met een oranje tint

Goede service en mooie producten. Fijn dat ook als iets niet op voorraad is het besteld kan worden met een langere levertijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd.

Geweldig!

Voor mijn vriendin een kado besteld omdat ze getuige was op onze bruiloft, een champagneglas met opdruk en wijndoos met opdruk besteld, was met 3 dagen binnen en goed verpakt. Ze was er superblij mee!!!!

Very good experience and quick delivery service

I made 2 orders from the website lately, each time I purchased the products just before midnight, and they were delivered the next day in perfect condition. Very cute items for baby shower of my friends. Everyone really enjoyed them.

Snelle service en goede kwaliteit

Bij We love deco heb ik bellenblazen met eigen wikkel besteld. De kwaliteit is heel goed en de levering snel. Wij gaan snel weer een nieuwe bestelling plaatsen.

Hoop dat het, aantal sterren waardig mag zijn.. Is voor Sint of Kerst, dus nog niet feprobeerd

Is voor Sint of Kerst, dus nog niet geprobeerd, hoop dat het, het waard is

Super mooie slabben ontvangen

Hartstikke leuke slabben ontvangen welke ik gepersonaliseerd heb. Daarbij een snelle levering wat het nog aangenamer maakte. Dankjewel!

Blij met me bestelling

Blij met mijn bestelling alleen de taart prikker valt een beetje tegen.

Recommended! Very good quality and prices are reasonable

Loved the result of our personalized stickers and the other products are good quality

Slecht

Pakket kwam ipv van geleverd binnen 1 werkdag, 3 werkdagen te laat. Hierdoor kon ik de stickers voor de traktatie van mijn dochter niet meer gebruiken. Meerdere keren gebeld met klantenservice, ze zeggen elke keer dat ze gaan kijken we ze ermee kunnen doen om het op te lossen maar vervolgens hoor je niets.. vind het slecht en wacht nog steeds op antwoord..

Toppie

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en goede service

Een snelle levering van het product en goede service. Alleen is het bedrijf heel slecht telefonisch bereikbaar. Maar dat geven ze ook aan op hun website.

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Tevreden klant!

Leuke versiering precies als hoe het op de website staat! De VIP Pas uitnodigingen super schattig! Helemaal blij mee !

Geweldig!

zeer snelle verzending, stickers precies zoals ik wilde! Bedankt ! Ik kom hier zeker terug!

We love deco komt na wat ze beloven

De website is overzichtelijk en ook eenvoudig. De producten welke worden aangeboden hebben een duidelijke omschrijving en de afbeeldingen komen ook overeen met wat men geleverd krijgt.

Had persoonlijke kersthangers voor mijn kleindochter laten maken. Ontwerpen was makkelijk ze zien er fantastisch uit! Een van de hangers kwam niet door hun keuring en kreeg ik er gratis bij anders moesten ze hem weggooien. Leuk te gebruiken in een kerstprojectje.

Na meer dan een week pakje ontvangen zonder voorafgaand bericht

Na een week wisten we nog steeds niet of onze bestelling zou toekomen. Geen mail niets. De dag van de levering hebben we dan mail van kidsdeco.nl gekregen dat t pakje geleverd was.

Niet stevig

Ik heb een naambord besteld. Ene kant blijft niet goed plakken. Elke keer laat de plakker los.

Goede kwaliteit,en snellen levering

Toppie