Kleinkinderen blij

Vlotte levering Fles is handig, kleinkind vind de afbeelding mooi

De fles lekt

Mooie fles, maar jammer als je de fles op de kop houdt dat die lekt.. geen aanrader dus

Wij hebben een Superleuke gastenboek besteld

Het Gastenboek en 2 beloften boekje's Ze zij mooi en duidelijk En van goede kwaliteit

Feestartikel helemaal gedeukt ontvangen

Ik heb verschillende feestartikelen besteld in het ‘construction’ thema. Hierbij ook een helm besteld. Deze blijkt van slap plastic te zijn en wordt helemaal opgefrommeld bezorgd.

Heel mooi!

Precies zoals ik het in gedachten had. Gepersonaliseerd en nog snel verzonden ook

Prachtige speelbak

Prachtige speelbak, de fairy garden. Mijn dochter vindt hem prachtig. Helaas wel een kleine beschadiging op de deksel, vandaar 4 sterren.

Mooi product!

Mooie gepersonaliseerde houten kist gekocht. Product is zoals omschreven en was snel binnen!

Top Product en Super snel bezorgd

Mooie draagdoek besteld om 21:30. Volgende dag al bezorgd. Top! De draagdoek is al veel in gebruik.

Leuke producten

Snelle levering van allemaal leuke producten, echt een feestje!

Mooie gepersonaliseerde rugtasjes

Twee gelijke rugtasjes gepersonaliseerd besteld voor mijn meisjes tweeling. In een paar dagen gekregen op tijd voor hun opstart bij de opvang. Goed geborduurd en zo mooi als in de voorbeeldfoto. Zeer tevreden!

Supersnelle levering

Had nooit gedacht dat het zo snel zou geleverd worden.

Zat een kapot item bij

Ik heb een kapot item gekregen. Heb hier al over gemaild maar nog geen reactie

Dit item stond op verlanglijst

Geef het door aan overgrootmoeder die het wil geven als cadeau. Ziet er leuk uit!

Geweldige ervaring

Ik bestel hier altijd verjaardag spullen, traktaties of presentjes. Ze hebben uitgebreid assortiment en snelle levering.

Super snelle service!

We hadden een foutje gemaakt met de bestelling van onze trouwkaarten. Woensdagmiddag laat opnieuw besteld en donderdagochtend al in huis. Heel fijn geholpen door de klantenservice.

Ze denken met je mee ze drukken niet zomaar iets af. Ik had een gepersonaliseerde gastenboek besteld. Mijn ontwerp was niet goed en dan nemen ze contant met je op tot het wel goed is. Top

Super mooi en origineel speelgoed.

Erg mooie producten en een snelle service!

Super, snel en mooi!

Super snel geleverd, product precies zoals gehoopt met mooie gravering. Heel blij mee.

Meer als superrrrr

Het zijn erg mooie snelle top gastenboek, taart decoratie, enveloppen/kaarten huisje. Top service Nogmaals hartelijk bedankt

Snel! Scherpe prijs! Zeer tevreden.

De bestelling was de volgende dag al geleverd. Ik kocht een schooltasje voor mijn zoontje aan een topprijs. Heel tevreden!

Verzorging is slecht

Leuk concept en zeker omdat we dachten dit te doen voor tijdbesparend tot we zagen dat we alle doosje nog in elkaar moesten zetten, de stickers er zelf nog op moesten plakken en de bollen half kapot in niet sluitende doosjes moesten doen. Tevens niks geen order brief of gebruik aanwijzing te vinden in het pakket. Houd er dus rekening mee dat je alles zelf moet doen!!

Mooie producten en meerdere keren heel fijn geholpen. Beveel deze zeker aan

Mooi product en snelle levering

Het product was zoals op de foto (zelfs nog wat van betere kwaliteit dan ik verwacht had) En het was binnen een dag geleverd, erg fijn!

Prachtige baby spullen en heel blij dathet zo snel er was

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ