Helemaal geweldig

<3 <3

Een beetje teleurgesteld

Teleurgesteld omdat de glazen voor mijn getuigen zijn voor mijn trouw. Ze zijn heel mooi maar bij 1 glas , die van Tina is de gegraveerde naam niet zo goed gedaan. Mvg Kelly Sempo

Hele snelle en goede service

Top, laat niets te wensen over

Snel verzonden en heel leuk

Prachtig gastenboek

Ons gastenboek is prachtig geworden.

Top service!

Veel keus, snelle bezorging en keurig verpakt.

Perfect en snel in huis!

Leuke decoratie ontvangen en zelfs de gepersonaliseerde items erg snel in huis!

Ballonnen gingen allemaal stuk voordat het feest begon

Ik had een mooie ballonnenboog besteld voor de eerste verjaardag van m’n zoontje. Het waren 3 kleuren, beige, groen en gebroken wit. Die gebroken wit was een grijze ballon met een witte ballon er omheen. Zo werden ze ook geleverd. Dit was uiteraard niet handig om op te pompen. Na een uur knapten er al een paar. In de nacht knapte de rest waardoor het hele huis rechtop in bed zat door alle knallen. Niet over nagedacht of uitgetest door de leverancier. Uiteindelijk dus maar een halve ballonnenboog. Geen succes.

Great quality products

This is the 3rd time i have ordered party Decorations and each time my expectations are always met. I wi continue to order from your company. The quality of all the products are great, fast service and beautiful Decorations.

Prima ervaring

Goed overzichtelijke website en hele snelle levering. Aan te raden dus!

Superrrrr…

Geweldig mooi raambord. Vlot bezorgd. Wel gestunt met het maken steeds weer opnieuw opstarten. Beetje digibeet;( Maar trots op het resultaat.

Snel verzonden en goede kwaliteit!

Super kwaliteit

Super goede kwaliteit, ik had stickers besteld voor een traktatie. Zelf ontworpen en heel erg mooi geworden.

Pakket niet aangekomen en geen reactie van klantenservice

Pakket niet ontvangen maar reactie blijft uit van We Love Deco. Na 4 mails nog steeds geen enkele reactie. Slechte service!!!!!

Altijd TOP!

snel, duidelijk, mooi verpakt. Weten waar je aan toe bent.

Snelle levering!

Heel snel in huis, en producten zoals verwacht. Tevreden klant!

Geen levering binnen 1 werkdag!!

Versiering besteld voor mijn zoontje , ruim op tijd en gewoon niet aangekomen.. geen mail gehad wanneer het wel zou komen, antwoorden niet op mijn mail.. waardeloos !

Prachtig eigen ontwerp

Prachtig resultaat behaald met een eigen ontwerp op de wijnstop. Dit voor een zilveren huwelijksverjaardag (25jaar) in Italië. Heel tevreden, geen verlies van kwaliteit door de foto die werd gebruikt. Alles prima van kwaliteit

The article correspond what we can see in the image at the website and looks even better in person . Its really beautiful . I cant stop look at that piece of art . I have no Words to describe . And the service perfect also .

Snelle levering en helemaal naar wens!

Ruim assortiment en snelle verzending

Veel keuze in mooie spullen, dit was mijn eerste bestelling maar zeker voor herhaling vatbaar! Had het artikel super snel in huis!

Bedankt voor jullie producten alles netjes en snel geleverd ,. Wij waren blij met de resultaat.

Vlot juist en (h)eerlijke producten

Vlotte site om te shoppen, uitgebreide keuze aan merken en producten. De betaling, en vooral de levering gaat zeer snel. 1 dagje later had ik het pakketje bij mijn thuis geleverd in Belgie! Was nu de tweede keer dat ik een bestelling plaatste, en zeker niet de laatste! Tot snel!

Snelle levering, goed product

Ik had de schattige sinaasappel muurstickers besteld om de keuken op te leuken. Waren snel geleverd, goede kwaliteit sticker. Erg blij mee, keuken is een stuk gezelliger geworden!

Heerlijk

Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen en gebruik het. De Deo is geweldig net zoals de facecream en die olie. Zo lekker!!! Een blije tevreden klant

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ