Waar voor je geld!

Bestelling gedaan en binnen 2 dagen lag het bestelde product bij mij op de mat! Van harte aanbevolen deze website met haar mooie producten!

Snelle en fantastische service!

Ik had een mooie tapasplank besteld voor een bruiloft! Jullie hebben dit super snel kunnen maken en hij was ook fantastisch!! Het logo van het kaartje in de tapasplank gemaakt! Heel erg bedankt!!

Overzichtelijke website, mooie aanbiedingen en snelle levering

Mooie producten & snelle levering

Veel keuze uit mooie producten & snel geleverd.

Fijne producten en snelle levering!

Snelle levering, ruime keuze! Altijd leuk om cadeautjes te kopen!

Mooie artikelen, een korting erbovenop en snelle verzending. Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen en netjes per mail alle informatie. Veel keuze en snel geleverd en goed geprijsd

Super service!

Helaas kwam het artikel met gebreken binnen. Gelijk contact opgenomen en het werd gelijk uitgezocht. Helaas het artikel niet meer voorradig. Binnen 24 uur was het probleem opgelost en het geld netjes terug. Ondanks dat ik niet mijn gewenste product hier heb kunnen kopen, kom ik zeker terug. De service is alles wat je ervan mag verwachten en ik werd aardig benaderd. Ik zou de website dus zeker aanbevelen!

Fantastisch!!

Ik zocht een leuk cadeau voor mijn tante zegger die 3 werd. Kwam de super leuke houten bak tegen die ook nog eens te personaliseren is. Hoe leuk!! Meteen het magnetische zand en wat accessories erbij besteld. Hij was er ontzettend blij mee. Een aanrader!!!

goede ervaring

Ik heb een paar cadeaus gekocht. Alles was snel verzonden, veilig gepakt, goede prijs en ruime keuze.

He-le-maal leuk!

Ik heb prachtige chocoladerepen besteld voor mijn babyshower. Ik weet nu al dat ze letterlijk in de smaak gaan vallen! Bedankt :)

Was mijn eerste keer dat ik bij jullie iets bestel . Ik vond de zoektocht voor mijn spulletjes super . Ik ben heel blij en tevreden met mijn bestelling .

Makkelijke website, snelle verzending, alles correct verlopen. Hell tevreden met het resultaat

Helemaal blij mee!

Mooie spullen, netjes verpakt, snel verzonden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snelle levering en de producten zijn top. Ik ben tevreden!

Mooie kastknoppen en snel geleverd

Snel geleverd. Niet te duur en hartstikke naar verwachting het product . In een woord geweldig !

Snelle levering mooi product

Blij met ons gepersonaliseerde gastenboek. Nu is het in dezelfde stijl als al onze decoratie! Heel blij mee en snel geleverd!

Superleuk

Bestelling ziet er net zo uit als op de website. Snel geleverd.

Goede site en mooi materiaal. Alles zag er top uit

Fijne levering. Goede kwaliteit en snelle levering.

Mooi product, snelle bezorging!

Mooi product, snelle bezorging! Echt een aanrader!

Goede snelle service!

Mijn bestelling was snel binnen en precies hoe ik het besteld had! Fijne nette service!

Perfecte, mooie versiering voor een feestje.

Snelle levering. Mooie versiering gevonden voor op mijn feest..

Geweldig resultaten en mooie aandenker

Ik eerst niet wat ik er van moest verwachten totdat ik het binnenkreeg. Het totale plaatje klopte helemaal. Mijn moeder was ook heel blij om het te zien. Ik zal zeker nog een keer bij jullie bestellen

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ