Groot assortiment met snelle levering

Groot aanbod voor de kids en super snelle levering. En leuk dat er eens in de zoveel tijd aanbiedingen zijn

Blij weer met de mooie bestelling!

Dit keer een zwemband (Swimessentials) en badcape (Jollein) gekocht voor mijn dochtertje. Zoals altijd weer een snelle levering en fijne producten ontvangen. Weer helemaal tevreden dus :)

Mooie artikelen en snelle levering

Mooie spullen voor een goede prijs. Snelle levering.

Super snelle levering, goed ingepakt maar vooral blij met de producten!

Voor de tweede keer besteld bij deze winkel en opnieuw verbaasd van de ongelofelijk snelle levering. Het stond de volgende dag al in ons huis! Alles zat goed ingepakt en we zijn blij met de producten.

Snelle levering en heel mooi!

Snelle levering en mooie goude naamplaatjes!

Great quality and very fast delivery!

We ordered items for our wedding and we were so impressed by how fast the delivery was. Within 24hrs we had everything and it looks beautiful!

Snel en goed verpakt

Leuke site met veel keus , snelle verzending en goed verpakt !

We love deco, de naam klopt helemaal!

Super tevreden over we love deco en het bestelde product!

Super uitgebreide webshop met kwalitatief mooie producten welke snel verzonden worden

Snelle levering, goede prijs en kindjes helemaal blij!

Snelle levering en goed product

Levering was snel, e-mail contact is fijn. Super fijn bedrijf.

Normaal heel tevreden maar nu cake topper voor gender reveal besteld en zat kapot in de doos

Topper zat kapot in de doos en de dag van de gender reveal pas uitgepakt dus geen topper op de taart !!!!!!

Prima cadeau slechte verzending

Ik had een snijplank besteld. Tevreden met het resultaat. Dit had anders kunnen zijn, aangezien de plank door de doos heen stak waardoor hij beschadigd had kunnen worden. Lijkt me verstandig om een snijplank(of een ander op maat gemaakt geschenk) in een doos te vervoeren waar deze in past. Het zou niet leuk zijn om een beschadigd cadeau te moeten geven omdat je een gegraveerd cadeau waarschijnlijk niet kan retourneren... Ik raad desondanks het cadeau wel aan, maar ook aan we love deco bv om ander verpakkingsmateriaal aan te schaffen.

Super nice, very entertaining. Quick delivery. Super!

Half ontvangen

Helaas de halve bestelling maar geleverd gekregen. Na zeker 6 mailtjes met Hoera je bestelling komt eraan op de leverdag direct een mail: Oeps, je bestelling gaat retour. Dit waren de bedankjes voor de bruiloft. Direct gebeld, vriendelijke dame die uitlegde dat ze over waren op een nieuw systeem, en de pakketten verkeerd gelabeld waren. Beloofd dat dit in orde gemaakt zou worden. Tot op heden nog niets weer gehoord. Ik wacht af tot dinsdag. Hoor ik dan niets ga ik elders bestellen, anders word het te laat!

Snel in huis!

De bestelling ging vlot en snel in huis.

Super snelle levering

Op vrijdagavond hadden we connetix speelgoed besteld, ervan uitgaande dat dit dinsdag pas bezorgd zou worden maar we hadden het zaterdagmiddag al binnen. Het speelgoed was goed verpakt en is van goede kwaliteit. We gaan hier vaker bestellen!

Netjes afgeleverd en heel mooie kwaliteit

Correcte service .

Mooi product voor een goede prijs

Duidelijke website! Mooi gepersonaliseerd product en goede prijs / kwaliteit verhouding. Komt netjes beschermd en verpakt binnen.

Mooie uitstraling, stevig materiaal en de kinderen genieten ervan!

Super service

Hoewel voor mij de naam iets groter had gemogen is het een heel vrolijke kist. Super blij mee

Geen levering en slechte/geen klantenservice

De bestelling van een raam sticker voor onze geboren zoon is niet geleverd. Met heel veel moeite iemand te pakken gekregen die een onderzoek ging instellen. Vervolgens hoor je niks en krijg je ze niet meer te pakken! Ik beste hier nooit meer......ik hoop dat er nog iets te regelen van met de gemaakte kosten?!

Mooie shirts

Heel toffe shirts. Enkel een klein mankementje met het 'hubby' shirt aan de stiksels

Hele mooie producten voor vrijgezellenfeest. Alles kwam perfect binnen. Heel veel keuze. Aanrader.

Levering super snel!

Fijn dat de levering heel snel is, alles heel netjes

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ