Blij met de rugtasjes

Goede kwaliteit rugtasjes en mooie opdruk. Levering ging snel, ik had het ruimschoots op tijd binnen.

Heel klantvriendelijk!

Onze muursticker was beschadigd geraakt tijdens de verzending. Na contact gehad te hebben werd er meteen een nieuwe gestuurd. Ook die hadden we weer heel snel in huis. Erg klantvriendelijk! En de muursticker is erg mooi! Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Vlotte bestelling en levering

De bestelling verliep vlot en werd al heel snel geleverd. Super tevreden van!

Overzichtelijke site en snelle levering

Makkelijk te bestellen, fijne site en een snelle levering

Prachtige cadeaus

Ik koos voor een afscheidscadeau voor een collega een gepersonaliseerde crème toilettas met goud glitter letters en een armband met 2 initialen. Het werd apart verzonden per briefpost en alles ontvangen. Hele mooie en persoonlijke cadeaus.

Niet geleverd

Alles betaald maar werd niet geleverd. Na meerdere malen contact met klantenservice werden we niet geholpen. Retourneren kon niet, geld terug sturen kon niet. Er werd geen enkele moeite gedaan om me te helpen.

Product zag er goed uit, snel geleverd echt een aanrader voor een kado om een getuige te vragen.

Geweldige houten Jeu de Boules

Super leuk houten Jeu de Boules spel voor kleine en grotere kinderen. Voor in de tuin, op het strand, enz. Het was uitverkocht maar ik ontving een berichtje van We Love Deco dat ze weer op voorraad waren en ontving het nadat ik besteld had snel thuis. Goede communicatie en service.

Fijn als je iets besteld en niet zolang hoeft te wachten. Ook hoefde ik geen verzendkosten te betalen omdat ik een bestelling had boven 70 euro.

Geweldig en goede service

Leuk dat je een gratis pakket kon aanvragen. Zo hebben wij een keuze kunnen maken voor een trouwkaart! Geweldig!!!

Goede en snelle service

Houten speelbak met gepersonaliseerd deksel. Ziet er super mooi uit! Mooi formaat. De bak die we ontvangen hadden had een mankementje,er werd snel op onze mail gereageerd en er werd meteen een nieuwe bak opgestuurd zonder extra kosten. Super netjes! Wij vinden het persoonlijk niet zo praktisch dat de binnenste randen niet dicht zijn, daar kan zand/rijst tussen gaan zitten. En we vinden het deksel vrij ruw afgewerkt. Print is wel erg mooi!

Geweldig!

Voor de geboorte van mijn twee nichtjes heb ik gepersonaliseerde mutsjes besteld met hun naam erop. Ik heb de bestelling super snel ontvangen en de mutsjes zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Heel leuk dat er ook een cadeau doosje mee verstuurd wordt. Dit maakt het cadeau geven nog leuker. Zeker een aanrader als kraam cadeau!

Makkelijk en snel

Spulletjes snel en goed geleverd. Ziet er allemaal net zo uit als op de site

Super goed!

We Love Deco is een overzichtelijke site, met een groot assortiment! Dat is heel fijn, omdat elke bruidegom en bruid kunnen kiezen wat ze bij hun dag vinden passen. We hebben prachtige producten bij jullie gescoord, en daar zijn we erg blij mee!

Geweldige ervaring

Alles perfect geregeld!

Goede en duidelijke webshop waar je gelijk ziet of het op voorraad is, 2x besteld en alles snel en perfect ontvangen, hier zouden veel andere webshop een voorbeeld aan kunnen nemen!

Mooi verpakt en de volgende dag in huis

Keurig verpakt en de volgende dag in huis !

Knap

Mooi en knap product! Snelle levering

Heel snelle levering

Ik ben ontzettend blij met mijn items, en waren heel snel geleverd!

Zeer mooi welkomstbord!

Zeer mooie kwaliteit van welkomstbord, mooi gedrukt!

Precies zoals er op de foto word aangegeven, erg blij mee !

Super snel en netjes een aanrader

Super leuke winkel en snelle levering

Kidsdeco heeft een heel gaaf assortiment en ook de levering en service is prima! Ik ben altijd heel blij met mijn aankopen!

Snelle levering goed product

Ik heb cadeautjes voor kinderen besteld, de producten zijn zoals aangegeven op de site. Snelle levering.

Super leuke dingen

Met moeite het bij 1 artikel kunnen houden. Nu super blij met ons kleed, maar er zal vast nog meer volgen

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ