Echt een super fijne webshop! Ze hebben de leukste hippe kindermerken en bovenal een super snelle levering. Ook heel snelle reactie op vragen (bijvoorbeeld over kleuren/maten). Zeker een aanrader om te bestellen. En daarnaast ook bij de 'family' webshop Party Deco!
Steeds zeer mooie deco effectief zoals weergegeven op foto en zeer verzorgd en bovendien zeer snel geleverd!!
Wij hebben een welkomstbord en bedankjes voor ons huwelijk gekocht. Beide in hetzelfde thema dus past perfect bij elkaar en de bedankjes zijn mega leuk en origineel. Een blikje chips met tekst “chips! We are married” en een blikje nootjes met tekst “we are nuts about each other”. Kan niet wachten om de reacties van onze gasten te zien. We zijn ook super tevreden over de kwaliteit.
Bestelling snel en tijdig geleverd. Mooi op tijd voor de verjaardag. Netjes verpakt. De slinger klemmen zijn een succes, heel handig en eenvoudig in gebruik
Ik had me twijfels over de boog sticker, maar lieve medewerker heeft mij gerustgesteld. Mooie kleur en netjes verpakt ook
Zowel het proces van bestellen op de website als de communicatie per e-mail is helder waardoor je goed weet waar je aan toe bent. Inmiddels al een paar keer via Kidsdeco besteld en geen op- of aanmerkingen!
Really nice product and good quality, really happy with it! My order was delivered even earlier than I expected which was super nice!
Fijne service, Snel bezorgd en de producten netjes verpakt!
Hi Nancy, bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier toe van je producten en hopen je natuurlijk nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Mooie, kwalitatief goede versiering en snelle, accurate levering!!
Hey Dina, Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achter gelaten naar aanleiding van je bestelling. We hopen dat de versiering helemaal naar wens is geweest en hopen je nog eens terug te zien in onze shop voor een volgend feestje. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bord zag er super uit, echter bij het verpakken en/of transport is er een hoek beschadigd. Na mail verkeer, netjes en snel opgelost. Binnen enkele dagen een nieuw bord geleverd. Super!
Hoi René, bedankt voor je beoordeling en bestelling bij Welovedeco. Wat fijn te vernemen dat je onze service als prettig ervaren hebt. We hopen dat het artikel nu helemaal naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Leuk betaalbaar bedankcadeautje voor onze bruiloft 22-03-2023...... Heel klein minpuntje , op eentje ontbrak het chocolaatje. Gelukkig heb ik er een paar extra besteld.
Beste Heleen, Bedankt voor je bestelling bij Weddingdeco. Wat leuk dat je een beoordeling voor ons hebt achter gelaten. Goed om te horen dat de bedankjes naar wens zijn geleverd. Alleen jammer te lezen dat er 1 chocolaatje blijkt te ontbreken, dat is niet netjes, dat spijt ons. Mocht je hier toch nog contact over wensen, kun je ons altijd bereiken via 088-0990300 of een mailtje sturen naar [email protected]. Ons team staat voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Na een eerdere bestelling waarbij er al een deel niet geleverd werd (ook na bellen) dacht ik, dat gebeurt maar 1 keer. Niks is minder waar. Omdat ik een gepersonaliseerde bestelling had heb ik 4 weken gewacht met bellen en er bleek inderdaad iets de bestelling tegen te houden, namelijk de ballonnen die niet op voorraad waren. Hierna heb ik de chocola (die niet echt lekker is) snel gekregen. Ik vroeg of er nog een ander cadeautje was wat ik kon krijgen en de enige optie waren mr en mrs ballonnen. Aangezien er geen mr is vroeg ik om 2x mrs. Dit kon niet en nu was én mijn bestelling laat én geen cadeautje. Dit was mijn laatste bestelling hier.
Beste Daphne, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend te lezen dat je geen fijne ervaring hebt met onze shop. Wij hebben een korte periode een actie gehad waarbij je een gratis product kon uitkiezen tijdens het afrekenen. Bij deze actie werd vermeld Op=Op. Onverwacht, is de voorraad van dit gratis product sneller op dan gedacht. Helaas hebben sommige van onze klanten misgegrepen. Dat is natuurlijk erg jammer. Er is gekeken naar een eventueel alternatief, eveneens we daar niet toe verplicht zijn. Het geen er geboden is, is een alternatief dat leverbaar was. Mocht dit op dat moment geen passend alternatief blijken is dat spijtig. Het is zeker niet netjes dat je bestelling hierdoor zo lang op zich heeft moeten laten wachten. Dit had zeker eerder gezien moeten worden, en voorkomen moeten worden. Hiervoor bieden we dan ook zeker onze excuses aan. We hopen desalniettemin dat de goederen die je bij ons besteld hebt, allen naar wens zijn geweest. Mochten wij toch nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust eens contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kaarten die ik heb besteld. Grote aandeel hiervan was het grote aanbod aan sjablonen op jullie website. De vrijheid om naar eigen invulling de kaartopmaak te doen was voor mij de doorslaggevende factor ik voorjullie te kiezen. En de kers op de taart was de snelle levering. Geweldig zeg! Zoveel complimenten gehad en met alle plezier jullie bedrijf aanbevolen. Toppers zijn jullie!
Wat een fijne beoordeling om te mogen ontvangen, heel hartelijk dank! Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen zien we je graag terug in een van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel blij met het welkomstbord, precies zoals verwacht.
Hi Janine, Bedankt voor je review. We zijn blij te vernemen dat je tevreden bent. Dat zijn de fijne beoordelingen om te mogen ontvangen. Bedankt daarvoor. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heleboel leuke spulletjes besteld wat ook allemaal bij elkaar past, daar wordt deze perfectionist erg blij van! Het is zo jammer dat je maar 1 x trouwt, anders had ik gewoon nog een keer de winkel leeg geshopt :)
Hi Alexandra, Bedankt voor je bestelling bij Weddingdeco. Wat fijn te lezen dat je zo blij word van onze collecties. Dat horen we natuurlijk graag. We hopen dat alle producten een prachtige toevoeging zullen zijn aan jullie grote dag. Ken je Partydeco.nl al? Dat is een van onze andere shops. Hier vind je ook prachtige collecties voor feestjes, jubilea en de feestdagen. Wellicht dat we je hier nog eens terug zien. Voor nu bedankt voor je aankoop en wellicht tot ziens. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Ik bestelde de Noos rugzak en hier miste een klein rubber beschermdopje aan één van de ophanghaken voor bevestiging aan de kinderwagen. Binnen 48 uur had ik een nieuw stel bevestigings haken in huis. Top!
Erg fijn te lezen dat je tevreden bent over de geboden service, dan wel oplossing Lillian. Dat horen we graag! We wensen je veel plezier toe van je aankoop en hopen je natuurlijk nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Alles op 1 plek te vinden voor onze bruiloft
Beste Esther, bedankt voor je beoordeling. Een prachtig cijfer waar we trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen je veel plezier toe van je aankoop en wellicht tot ziens in een van de andere shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Alles prima in orde
Hey Danielle, Bedankt voor je beoordeling. Erg blij te vernemen dat alles naar wens is/was. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Wat ik had besteld was zoals verwacht en snel geleverd.
Bedankt voor je beoordeling José. Erg fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier toe van je producten. Bedankt en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pakket te laat binnen, onduidelijke communicatie daarover. Confettiballonnen die (met helium) snel knallen waardoor de confetti oooveral ligt. Slinger bleek DIY pakket en werd er niet mooier op door het zelf in elkaar knutselen
Hi! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling te schrijven. Wat jammer te lezen dat het pakket niet op tijd bij je aangekomen is, en dat enkele producten daarbij ook niet naar wens en verwachting blijken te zijn. Dat horen we natuurlijk graag anders. Gelieve willen wij je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat voor je klaar je te helpen waar nodig. Je kunt ons bereiken via 088-0990300 of mailen naar [email protected]. Dankjewel alvast. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering en mijn dochter is heel blij met haar speelgoed.
Bedankt voor deze fijne beoordeling. We wensen je veel plezier toe van de producten uit je bestelling en zien je graag nog eens terug in een van de shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bij vragen is er altijd direct hulp aanwezig. Nadat er een bestelling is geplaatst is de zending snel en netjes thuis afgeleverd. Al meerdere bestellingen geplaatst en mogen ontvangen. Ook zijn er vaak leuke acties en kortingen. Favo winkeltje van mij en mijn dochter.
Bedankt voor je beoordeling en fijn te lezen dat we je telkens opnieuw mogen verblijden met leuke items! We willen je bedanken voor je aanhoudende interesse in onze shops en kijken uit naar je volgende bezoek. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Mijn eerste bestelling bij Kids Deco en eerlijk gezegd had ik er meer van verwacht. Ik bestelde o.a. een houten speelbak met naam. Ik bestelde dit op 27 feb en ontving mijn order pas op 8 maart. Bij ontvangst van het pakket constateerde ik dat in de houten speelbak 2 flinke splinters zaten en wat ruwe plekken. Iets wat ik totaal niet zou verwachten bij ‘speelgoed’ voor kleine kinderen. Toen ik dit middels een privé bericht op KidsDeco Instagram kenbaar maakte kreeg ik enkel de reactie ‘ Ow wat vervelend om te horen’ .. Wat mij betreft niet een klantgerichte en servicegerichte reactie. Je zou er als nieuwe klant haast van gaan denken dat het zo goed gaat met deze webshop dat servicegerichte binding er niet zozeer meer toe doet. Jammer, want had toch wel meer verwacht van KidsDeco..
Hi Katja, Bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij betreuren het te lezen dat je niet tevreden bent over het door jou ontvangen artikel. Dat horen we natuurlijk graag anders. Heb je hierover contact opgenomen met onze klantenservice? Ik lees dat je een berichtje hebt gestuurd via de DM van instagram. Helaas komen deze berichten niet binnen bij de klantenservice maar bij een van onze andere afdelingen. Zou je contact kunnen opnemen via 088-0990300 of en mailtje met foto's kunnen sturen naar [email protected] onder vermelding van je ordernummer? We kijken uit naar je bericht. Dankjewel! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Gemakkelijke site voor de bestellen en de personaliseren. Perfect geleverd. Het welkoms bord zal er perfect uit. Zoals het ook afgebeeld stond. Hele goed levering. Top !!!
Een dikke 10! Wow, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Altijd blij met de bestelling bij deze winkel. Alles snel geregeld en bezorgd. Netjes een bevestiging per mail en je kan je pakket volgen als ze het hebben opgestuurd. Deze keer helaas net de stapelkorting misgelopen, maar dat kan gebeuren. Wij bevelen deze shop van harte aan.
Hi Esmee, Wat fijn te lezen dat zo tevreden bent over onze service en producten. We willen je graag bedanken voor je beoordeling en zien je natuurlijk dan graag weer terug :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ