Fijne webshop met super mooie artikelen en zeer goede service!

Zeer tevreden met mijn bestelling, het artikel wat ik besteld had had enkele beschadigingen, nadat ik enkele foto's hiervan gemaild had kreeg ik zeer snel reactie en werden me twee fijne oplossingen aangeboden. We Love Deco heeft dit heel netjes voor me afgehandeld.

goede service en snelle levering

Heel mooi, goed en snelle service.

Helemaal naar wens!

Knap snelle levering, goed verpakt, producten naar verwachting !

geweldig

Vlotte verzending van mijn pakketje !!

zeer tevreden

wij zijn zeer tevreden ! een heel vlotte service . alle bestelde artikels waren correct aanwezig en naar wens.

Een snelle service

Mijn bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Het pakket kregen we snel en was goed ingepakt. Kortom een goede ervaring.

Goede en leuke spulletjes

Goede en mooie spulletjes. Netjes verpakt, op 1 -puntje na!!! En dat was dat de losse, breekbare artikelen die niet in een doosje zitten een beetje losjes in bubbelfolie waren gerold, dus hoorde je die al rammelen bij afleveren. En gingen ze bijna kapot doordat het bubbelfolie aan alle kanten open was. Tip. Maar er een soort envelopje van. Kan het ook geen kant op.

Keurige snelle service

Duidelijke site en omschrijving van producten. Snelle service

Veel keuze, leuke acties en snelle verzending

We kochten een zeteltje voor onze peuter aan een leuke korting. Het was onmiddellijk verzonden en snel thuis aangekomen.

Fijne webshop!

Wij hebben een mooie gepersonaliseerde speelbak besteld, helaas werd hij met wat beschadigingen geleverd. Dit is gelijk opgepakt door de klantenservice en naar volle tevredenheid en snel opgelost!

Leuke shop, snelle service

Leuke spullen met snelle levering. Wanneer er iets mis was met 1 van de producten werd dit meteen opgelost!

Super.

Zeker aan te bevelen. Mooi, goed en snel geleverd. Geen schade

Geweldige site

Heel veel leuke spullen. Fijne traktaties gevonden. De Kids waren er heel blij mee.

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Fijne eerste kennismaking. Snel geleverd. Prima kwaliteit. Op andere sites een stuk duurder.

Perfecte service

Alles was mogelijk en super snel geregeld en verzonden en goedkoop voor goede kwaliteit!!

Blij met de bestelde artikelen !

Ik heb stickertjes besteld met de tekst “voor tranen van blijdschap” voor de gasten op onze bruiloft. Makkelijk ontwerp-programma, erg gebruiksvriendelijk. Prijs is zeker niet duur, etiketjes hadden van íets groter gemogen zodat de tekst wat beter leesbaar zou zijn.

Matig

Bestelling in véél te grote doos. Jammer en niet duurzaam. Kleur van droogbloemen komt echt niet overeen met foto op website.

Topservice

De producten die we hebben gekocht voor onze bruiloft zijn snel en mooi geleverd. Op maat gemaakt met onze namen en zelfs gratis ballonnen gekregen! We zijn helemaal blij.

Snelle service en alles op voorraad

Fijne website! Meerdere malen besteld en altijd zoals aangegeven op tijd bezorgd!

Mooie producten, flexibel, goede service!

Fantastische site om je unieke persoonlijke kaarten en producten te ontwerpen. Mooie kaarten van goede kwaliteit. Heel fijn dat er meerdere producten en kaarten in dezelfde stijl te vinden zijn. Bij de kaarten kunnen alle elementen naar eigen smaak aangepast worden. Snelle reactie van de klantenservice op een vraag en het probleem was direct opgelost. Enige minpuntje is dat een proefdruk niet gratis is.

Leuke webshop

Webshop met bijna alles voor babies en kinderen. Bestelling met een leuke korting geplaatst. Één van de items was een pre-order maar de complete bestelling werd alsnog eerder dan de aangegeven termijn geleverd.

Mooie acties

Door de mooie acties blijf ik klant bij Kidsdeco, ik houd ze in de gaten en als er een actie is die mij aanspreekt, snuister ik steevast even rond op de website. Transparante levertijden en mooi assortiment.

Klantvriendelijk, goede service, mooie producten

Ik had voor mijn ouders 50 jarige bruiloft stickers, sealbags en mocca boontjes besteld. De helft van de bestelling bleef uit. Ik had naar de klantenservice gemaild en kreeg snel een reactie en twee dagen later had ik alles binnen. Superfijn

Helemaal top

Al lang opzoek geweest naar een kaarten box voor de bruiloft. Op de website van we love deco een hele mooie gevonden met nog meer dingen die je dan niet aan je voorbij kan laten gaan. De levering was heel snel. Helemaal blij met mijn producten.

Mega blij mee

Snelle levering en de kids zijn helemaal blij met de extra connetix in huis. Nu kunnen we nog grotere torens en knikkerbanen maken!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ