Uitstekende service en mooi product

Een borrelplank besteld met bedrukking erop. Na de bestelling werd ik gebeld of het klopte hoe het erop stond. Heel netjes dat jullie dat hebben gecheckt. Uitgelegd dat ik niet een hele naam kon schrijven ivm aantal leestekens en jullie vroegen of ik dat alsnog graag zou willen. Uiteindelijk gedaan en heel blij met het eindresultaat! De ontvangers vonden het een super mooi cadeau. Bedankt voor jullie goede service

Goede klantenservice, mooie spullen

Het verjaardagscadeau voor mijn dochter besteld. Op mijn vraag over de verzendstatus kreeg ik snel antwoord. De houten speelgoed bak met haar naam Is prachtig! Zeer tevreden dus.

Super leuke spullen en snelle levering

Ik word heel hebberig van deze site, zo veel leuke spullen! Na een aantal dingen besteld te hebben kreeg ik eerst een leverdatum van een week later. Maar een dag later had ik alles al binnen, dus lekker snel geleverd echt top!

Leuke en mooie items!

3 leuke truitjes besteld. Waarvan 2 bedrukt, heel mooi geworden en heel erg blij mee!

Ik slaag altijd bij Weloveddeco

Bij elk feestje slaag ik op deze site! Super handjg hoe je alles kan bewerken en persoonlijk maken. Ik ben enorm tevreden!

Super mooi

De bak was super mooi gemaakt, me nichtje was er super blij mee☺️

Topservice

De bestelling was snel binnen. Helaas was er met bedrukken een foutje gemaakt, wel goed besteld, maar dezelfde dag nog een nieuwe plank opgestuurd gekregen. Super netjes.

Snelle bezorging en écht een cadeautje die ik ontving

Prima product en snel in huis

Het product was zoals verwacht (stempel met hartjesvorm). We gebruiken hem voor onze trouwuitnodigingen en zijn er erg tevreden mee!

Snel verzonden

De spullen zijn zoals omschreven

Prachtige spullen

Snel bezorgd en prachtige spullen. Ga zeker nog meer spulletjes bestellen!

Superleuke webshop!

De levering was snel en goed. Ze hebben enorm leuke spullen voor hele nette prijzen. Ik heb al eens eerder voor een bruiloft veel versiering bij ze gekocht (partydeco.nl) Maar nu ook voor een cadeautje van Maileg bij kidsdeco.nl. Ik zou deze webshops zeker aanbevelen vooral als je op zoek bent naar eens wat anders dan wat iedereen al heeft.

Ik bestelde een gastenboek en deze is snel geleverd. Daarnaast hadden ze ook veel keuze. Als ik nog iets nodig heb voor de bruiloft kijk ik zeker hier !

Leuk en snel

Snelle verzending, goed verpakt en de spulletjes op de site zijn leuk voor een prima prijs.

Super blij met de wobbel! Dochter speelt er dagelijks mee. Ook meteen de volgende dag geleverd, dus super snel.

Prettige webshop

Retourneren gaat heel makkelijk en het is snel in huis!

Fijne webshop

Leuk, breed assortiment van mooie merken. 1 van mijn favoriete webshop, altijd iets fijns te vinden en snelle verzending.

mooie producten

mooie producten

Super leuke decoratie

Voor de bruiloft heel veel leuke decoratie besteld en laten personaliseren. Goede kwaliteit en snelle levering!

De pre orde kwam netjes binnen de genoemde tijd

Snelle verzending, goed verpakt

Snel aflevering!

Superleuke decoratie en heel snelle levering! Voor herhaling vatbaar!

Super mooie mutsjes

2 schattige mutsjes besteld voor een tweeling met hun eigen namen er op. Zo leuk en zachte kwaliteit voor het tere hoofdhuidje. Zeker een aanrader om te bestellen als kraamcadeau.

top!

Snelle levering, producten zijn altijd van hele goede kwaliteit. Heel blij mee!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ