Veel keuze, goede kwaliteit, beste prijzen!

Ik koop regelmatig spulletjes van We love Deco en telkens zeer tevreden over mijn producten. Prijs-kwaliteit is zeer correct. Er is ook een vlotte levering!

Mooie originele producten!

Veel keus en een snelle levering Perfect voor mijn Valentijnsfeest!

Snelle levering super producten

Onze bedankjes & gastenboek hier besteld. We zijn er helemaal blij mee precies wat we wilden. Zeker aan te raden en snelle levering.

Zeker aan te raden!

Alles werd correct en heel snel geleverd.

Goed telefonisch bereikbaar, snelle en goede service

Goede service en mooie producten

Ik heb twee keer Connetix gekocht, en het was snel en goed geleverd

Snel ontvangen

Alles wat ik besteld had was naar verwachting. Het was zeer vlot geleverd. Heel tevreden :)

Goed product, wel onduidelijk bezorg traject

Ik had geen bevestiging gekregen dat de bestelling ingepakt was en bezorgd zou gaan worden

Héél goed

Ik had dingen besteld voor een vrijgezellenfeest voor een bruid. Ik had vrij laatst minuut online besteld en was erg bezorgd dat het niet op tijd zou aankomen. Ik had al bijna alles op Amazon en Bol.com besteld. Mijn dingen waren al in de winkelwagen toen ik merkte dat beide websites geen snelle levering kon bezorgen. Ik was erg gefrustreerd want het had me een lange tijd genomen om door hun website te gaan en zorgvuldig de bestelling te plaatsen. Ook vond ik de prijs waanzinnig hoog. Ik heb daaropvolgend, de tijd genomen om andere websites met dezelfde spullen op te zoeken. Gelukkig ben ik op deze site gevallen! Het heeft me letterlijk uit de penarie gered. De spullen waren exact hetzelfde als op de andere websites en voor de helft van de prijs!! Ik was een beetje bezorgd dat er iets niet klopte en was bang dat ik voor kwaliteit moest inboeten oftewel dat het een fake website is en het een oplichting zou zijn. De spullen arriveerden op tijd voor het feest en waren PRACHTIG! Supermooie spullen en het feest was dankzij die spullen heel erg mooi en elegant gedecoreerd. Ik ben deze site hiervoor echt dankbaar en zal zeker in de toekomst nog dingen aanschaffen. Levering was heel mooi op tijd. Wel jammer dat ik geen email kreeg van de bezorgingstijd, het zou me een pak minder stress zijn. De prijs was UITSTEKEND! Zelfs met de leveringskosten was het een pak goedkoper vergeleken met bol.com en andere websites zoals AVA.

Leuke betaalbare cadeautjes,, zodat je in deze tijd nog eens wat extra kan geven. Goede kwaliteit en super snel verstuurd !! Kortom; TOP!!

Snelle levering!

Mooi schoentje voor mijn kleindochter, voor een hele mooie prijs! Goede kwaliteit.

Blij mee!

Fijn bedrijf, al vaker bij besteld. Mooie producten, goede acties en snelle reactie bij vragen. Aanrader!

Makkelijk te bestellen,veel keus,snelle levering

Goede service en snelle levering!

Mijn bestelling kwam sneller dan verwacht. Bedankt voor de goede en snelle service!

Onvolledige producten toegestuurd gekregen

Wil zojuist het huis versieren, pak de slinger uit de verpakking en er ontbreken letters. Ook zijn de ballonnen nauwelijks op te blazen, je moet zoveel druk zetten dat je je trommelvlies hoort ploppen.

TOP-Kwaliteit aan de beste prijs!

Ruime, originele keuze voor elke leeftijd met snelle levering!

Aangenaam

Een fout werd meteen rechtgezet. Waarvoor dank

Welkomstbord op maat

Het is een zeer makkelijk programma om je eigen welkomstbord te ontwerpen. Hij is ook perfect geleverd.

Kado was gemakkelijk te personaliseren. Nog sneller bezorgd en erg mooi!

Prachtig resultaat

Mooi resultaat bestelling zoals afgebeeld echt mooi ontwerp ik ben blij

Fijne webshop

Bestelling goed aangekomen met daarbij nog een folder met uitleg. Ook snel antwoord op mijn vragen per mail. Dus heel tevreden met de service.

Heel fijn bedrijf!

Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Spullen gekocht voor onze bruiloft. Snelle en nette levering. Voor vragen snel te bereiken. Klantvriendelijk!!! Wij waren vergeten een kortingscode in te voeren bij onze grote bestelling dit toch terug gekregen! Top service!

Nette levering

Artikelen gekocht in de pre-order. Keurig op d hoogte gehouden en het moment dat het weer leverbaar was kreeg ik mijn bestelling ook meteen binnen. Heel netjes. Dankjulliewel!

Prachtig!

Een speelbak besteld voor onze dochter. Gepersonaliseerd met haar eigen naam! In èèn woord " prachtig" . Wat een plezier met het kinetisch speelzand of speel rijst. Snelle service, vragen worden super snel beantwoord. Top!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ