Super goede service

Super goede service

Uitstekende kwaliteit

Door de staaltjes besteld te hebben, hebben we zo een keuze kunnen maken tussen al de opties. Dan toch maar ineens onze trouwkaarten besteld in plaats van een proefdruk en wij zijn super content. Zeer mooie kwaliteit. Wij zijn echt blij met onze bestelling.

Fijne ervaring

Fijne webshop, met goede producten en snelle levering!

Compleet

Makkelijk , snel en betaalbaar vergeleken met andere feestwikels . Super tevreden.

Tweede maal besteld, steeds de dag nadien al geleverd aan huis. Verder een mooie, overzichtelijke website.

Snel en verzorgd

Zeer mooie enveloppendoos! Goede en snelle levering …

Goede service en levering

Duidelijke informatie over de producten. Daarnaast heel blij met de bestelling en de snelle levering.

Super service en prima de producten!

Super service en snel . De producten zijn ook heel mooi van qualiteit!

Ondanks pre-order snel in huis!

Bij mijn product stond pre order maar het was binnen een paar dagen in huis. Ruim aanbod aan producten.

Super goeie service!

Besteld en 2 dagen erna heb ik het al binnengekregen, dus super !

Ik werd verliefd

Alles wat ik nodig heb om de feesten te versieren! Alles in een winkel! Ik vind het super! En producten met goede Kwaliteit. Top!

Snelle service / mooi speelgoed

De connetix ball run is echt een waardevolle toevoeging op het mega pack wat we al hadden, uren speelplezier. Snelle uitstekende service

Mooi kado

Was netjes ingepakt mooi afgewerkt

Leuk assortiment en snelle en keurige levering!

Super webshop waar je alles kan vinden

Altijd snel geleverd zoals beloofd de volgende dag in huis. Stevig verpakt Helemaal niks op aan te merken. Altijd leuke acties te scoren zoals de ‘ win op woensdag’ en de donderdagdeals

Hele fijne webshop voor al je baby en kinderartikelen

Kidsdeco is een winkel waar je de mooiste merken en artikelen vindt op het gebied van baby’s en kinderen. Ze verkopen vanalles van speelgoed tot kleding tot de leukste en origineelste kraamcadeautjes. De kwaliteit van de producten is top! Nadeel is, daar betaal je dan wel voor. Neemt niet weg dat ik ze absoluut aanraadt!

Fijne ervaring

Fijne ervaring, snelle levering ondanks dat het een pre order was

Mooie producten en snelle levering

We love deco bv heeft kwaliteitsvolle producten te koop, is een veilige site om aan te kopen en levert zoals beloofd. Wij kochten reeds een klimrek mopitri, Stapeltoren, tandartsset, gezelschapsspel mens erger je niet.

Prachtige producten, goede kwaliteit

Het is moeilijk om op deze website met een leeg winkelmandje te eindigen… zo veel mooie, kwalitatief goede spullen. Een feestje om je pakketje binnen te krijgen!

Mooie producten, snel en betrouwbaar

Zeer kundig , Vriendelijk en mooie artikelen Voor ieder wat wils en betaalbaar

Snel geleverd en alles compleet

Ook een leuk assortiment

Ideaal voor traktaties

Leuke gepersonaliseerde hoesjes voor om knijpfruit. Ideaal voor traktaties, dat scheelt een boel gedoe. De volgende dag had ik ze al in huis. Heel tevreden!

Honingpotten heel snel kunnen ontwerpen, de verzending was binnen 2 dagen. Ik heb ook 4 extra potjes gekregen en 10 extra stickers! Super lief

Snelle en nette levering

Heel netjes geregeld. Product was snel in huis en was goed beschermd tegen beschadiging.

Snelle service en duidelijke website.

'S avonds gezocht naar haakjes voor op de slaapkamer en snel gevonden via de website. Besteld en ze waren al snel in huis. Perfect!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ