Snelle levering en duidelijke communicatie!

Prettige ervaring

Leuke producten snel geleverd

Top assortiment voor een prima prijs!

Heel snel geleverd en super mooi resultaat

Prima producten en snelle reactie

Jammer dat er geen mail verstuurd werd bij verzending met track & trace, waardoor ik het pakket aan de andere kant van de stad moest gaan halen. Op mijn mail hierover ontving ik wel netjes en tijdig reactie.

Mooie producten en goede service!

Heel tevreden tot nu toe over bestelde producten en service bij ruilen of retourneren

Mega leuke producten! Super snel geleverd, prijs kwaliteit ook mega goed! Alleen maar positieve dingen voor dit bedrijf! Zeker een aanrader!

Top geen kritiek

Wat ik heb besteld was op vooraad en snel geleverd

Supersnel

Heel snel geleverd, prachtig moeder dochter armbandje van natuursteentjes! Nog mooier als op de site.

Hele mooie spulletjes voor ons zoontje

Snelle levering en mooie spulletjes ontvangen. Contact was ook zeer goed. Kan al niet wachten om ons zoontje lekker warm in te dekken in de dekentjes!

Fijne service!

Precies wat het moet zijn: duidelijke communicatie, snelle levering en netjes verpakte producten. Heel fijn!

Degelijk

Leuke persoonlijke ervaring

Het is een leuke persoonlijk ervaring omdat je eigen gegevens op de kaarten staan. Het is een mooi thema en jullie hebben er een mooie kaart van gemaakt. De kaart was een vreugde dansje waard!!!!

Goede en snelle service

Mooie speelbak en snelle levering.

De speelbak is mooi afgewerkt en was goed verpakt tegen stoten. Relatief snelle levering voor gepersonaliseerd item.

Snelle bezorging en een net product!

Heel mooie herinneringsdozen. Mooie gravering Print zoals op voorbeeld. Zeer snelle levering

Geweldige webshop

Een geweldige webshop waar je alles kan vinden wat je nodig hebt en niet nodig hebt maar wat wél heel leuk is, haha! Al verschillende keren geslaagd voor de leukste cadeautjes. Als ik één nadeel mag noemen: dat het pas vanaf €50 gratis leveren is en ik vaak dingen heb die nét geen €50 kosten.

Goed, maar...

Helaas, 1deel kapot in de doos. Hierdoor het geloop van naar een retourpunt te moeten gaan. En helaas moet ik dan ook nog retourkosten betalen. Niet fijn! Hopelijk komt er een oplossing die voor ons beide interessant is. Wil zeker nog bestellen op deze site als er een oplossing komt voor dit kleine probleem. Aanbeveling? Ik zeg ja omdat ik een misschien niet kan aanduiden.

Mooie producten en fijne klantenservice

Ze verkopen mooie en diverse producten, en ook na een bestelling met een missing item snelle en goede service vanuit de klanten service.

Te laat met het bezorgen van mijn bestelling, dit was erg jammer ivm met een verjaardag

2 helium ballonnen besteld op precies dezelfde dag waarvan 1 een dag te laat werd geleverd. Uiteindelijk de ballon zelf ergens moeten regelen en het pakketje mogen weggooien, want het was een verassing. Vervolgens geen update of e-mail gehad en moest ik maar zelf erachter gaan wat er met mijn pakketje gebeurd was. Erg jammer dit. Mijn order nummer: 2004507533 en 2004507534

Precies zoals we het wilden hebben.

Na het zien van het voorbeeld hebben we alles naar eigen wens kunnen aanpassen. Het programma was wel traag maar de bewerkingen zijn goed door te voeren. De ongelimiteerde keuze mogelijkheden maakten het dat het eindproduct precies naar onze wensen is gemaakt. Dank daarvoor.

Viel tegen

We hebben te weinig deksel gekregen waardoor we 3 traktaties niet konden afmaken. Verder krijg je het als een bouwpakket voor veel te veel geld… ik had niet verwacht dat we alles zelf nog moesten doen voor dit geld

Heel tevreden van onze bestelling, prima!

Uren speel plezier

Leuk gepersonaliseerd cadeau. Het kindje waaraan wij het cadeau hebben gedaan, speelt er met veel plezier mee. Bij mij staat die nu ook op het verlanglijstje voor mijn zoontjes.

Mooi doosje, lelijke opdruk

Snel geleverd en het ringendoosje is mooi: mooie kleur, mooie stof en vorm. Fijn ook dat er twee ringen in passen. Maar de initialen die erop gedrukt zijn, zijn niet recht, de verhoudingen van de letters zijn raar.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ