Snelle levering en mooi product

We hadden een pre order product besteld. Aangegeven werd dat dit 2 weken zou duren. Echter hadden wij de bestelling al met een paar dagen in huis!

Geweldige service!

Ik ben hier vaste klant en elke ervaring opnieuw is top. Goede kwaliteit tegen fijne prijzen.

Toffe tijdscapsule!

Geweldig cadeau voor onze 10-jarige! Zal geweldig zijn als ze hem over 10 jaar opent en haar herinneringen en toekomstdromen uit 2023 leest.

Really good quality of Service

The company was really helpful to proceed with special circumstances of my delivery and provided as expected.

Overzichtelijke site, bestelling netjes , snel en correct binnen. Zeer tevreden.

Hele fijne webshop met heel veel leuke merkjes. Goede service en snel bezorgd. TOP dus!

Snelle service en mooi product

Een fijne webshop met een breed assortiment met leuke producten. Als sale-fan vind ik ook vaak dat er goede kortingsacties voorbij komen.

Leertoren / Tafeltje

Wij hadden vroeger een krukje in de keuken waar onze dochter meermaals per dag op kroop. Hier kon ze gemakkelijk afvallen. Wij hebben een leertoren aangekocht en vinden dit veel veiliger voor kleine kindjes. Ze kunnen hun op meerdere plekken vasthouden en er is minder kans op vallen. Het leuke is dat je van deze leertoren ook een tafeltje kan maken waar ze kunnen eten / drinken / knutselen enzovoort. Jaren plezier verzekerd!

Super duidelijke communicatie en mooie producten.

Altijd goede service

Ik heb 2 producten besteld waarvan 1 met een levertijd van 2 weken. Mijn eerste bestelling (gepersonaliseerd) was binnen 2 dagen bezorgd. De bestelling voldeed aan mijn verwachting. Precies zoals ik op de foto heb gezien. De tweede bestelling heb ik nog niet binnen. Ik weet dat ik nog even moet wachten. Wanneer een product een wachttijd heeft zou het wel fijn zijn om af en toe een update te ontvangen over de mail. Dat is het enige min puntje.

Super snelle levering en mooie producten!

Mooie versiering, super mooi assortiment!

Leuke diverse versiering, snelle service. Erg blij mee!

Super leuk in de kinderkamer

Heel erg tevreden met mijn bestelling!!

Mooie producten en fijne communicatie!

Fan-tas-tisch

Mega snelle levering & een hele mooie kwaliteit. Wij zijn helemaal blij met het geboortebord!

Superleuke spullen voor de kleintjes, snelle levering.. helemaal tevreden!

We love deco maakt ons feest perfect

Door de prachtige aankleding van We love deco was de babyshower van mijn zus perfect. Het bestellen van de aankleding was heel gemakkelijk, je kon aangeven wat voor stijl je mooi vond en daar stonden alle producten bij. Snelle levering, alle producten waren netjes verpakt en het was van mooi goed en stevig materiaal. Heel blij dat ik alles bij we love deco heb besteld!

Super snelle levering, top product!

Binnen 2 dagen had ik de peuterdraagzak in huis.

Heel fijn

Prachtige producten die er in het echt nóg mooier uitzien.

Mooi assortiment, leuke acties en altijd snel geleverd!

Top product

Ik ben dol op alle producten.. zeer tevreden met alles wat ik heb besteld

Zeer goede ervaring

Een leuke bestelling gedaan met 20% korting. Vrijwel gelijk de volgende dag in huis.

Helemaal top !

Het assortiment is voldoende groot om leuke keuzes te kunnen maken. Levering is snel, verpakking netjes verzorgd.

Snelle levering en blij met de spulletjes van liewood. Doos waarin het zit kan je mee knutselen. Heel leuk

Mooie creatieve winkel

Mooi assortiment, snelle levering en bij vragen wordt er super snel gereageerd.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ