Top!!

Snelle levering en ook super leuke spulletjes

Perfect!

Het bestellen met de items ging zeer vlot. De website is zeer gebruiksvriendelijk. De levering zelf was heel snel. Nog geen drie dagen na het bestellen werd mijn pakket zorgzaam afgeleverd. Het pakje was in goede staat en niet beschadigd. De items zelf zagen er heel goed uit en waren zorgvuldig ingepakt. Wij zijn zeer tevreden!

Snelle en correcte levering

Leuk aanbod aan producten die zeer snel aan huis geleverd zijn.

Leuke artikelen en snelle levering

Voor het eerst kennis gemaakt, leuke artikelen besteld voor een babyshower.

Mooie kwaliteit en goede service

Kwalitatief goed en mooie items voor een leuke prijs en een snelle service. Tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en verzending. een aanrader als je opzoek bent naar thema decoratie voor verjaardag, feestje of bruiloft. We hebben het allemaal al geprobeerd en steeds blij verrast van de kwaliteit en prima service.

Fijne snelle levering

Al een paar mooie herinneringskisten besteld bij jullie, als kraamcadeau en voor onszelf. Bedankt!

Een elvie stride kolf gekocht en dan nog met een leuke kortingsactie. Snelle levering en een goede communicatie. Aanrader!

Netjes, snel en duidelijk.

Leuk assortiment. Heel fijn cadeau gekocht. Snelle levering, super!

Snelle levering. Een product niet in goede staat geleverd, maar dit werd meteen keurig en snel opgelost! Dag erna al nieuwe nageleverd gekregen. Helemaal top service dus.

Vaker besteld bij jullie, en ben altijd enorm tevreden. Snel verzonden en snel in huis.

Geweldig en op maat!

De sterretjes besteld met eigen ontwerp erop voor onze trouwdag als geschenk aan onze gasten. Zo mooi om te zien hoe het is geworden. Dikke aanrader!

Ik had mijn product al heel snel binnen, heel fijn. Goedkope prijs en goed product!

Goed!

Alles is erg snel verstuurd en de versiering is erg mooi en goed

De producten zijn van hoge kwaliteit en de verzending verloopt telkens heel snel en vlekkeloos.

Snel en nog sneller

Snelle levering, binnen 2 dgn.

Altijd leuke inspiratie opdoen om feestjes mooi ik te kleden!

Het is altijd een plezier, of je nu gericht iets zoekt of gewoon wil scrollen, op de website van partydeco is het altijd ontspannen!

Best fast delivery ever !!!

I was so surprised by how fast the package arrived! I ordered around 4pm on the evening, and it arrived the next morning around 11am. I never had that quality of service before. Also, the quality of the products are very good: very beautiful and sturdy. I highly recommend We Love Deco for your parties!

Mooie speentjes, goed product, snel geleverd.

Fijne webshop!

Al meerdere keren wat besteld, van verjaardagsversiering tot geboortebedankjes. Er is van alles te vinden, met een ruim aanbod heel fijn!!

Super kwaliteit

Er eerder niet op mijn mail gereageerd. Jammer. En verzending duurde lang. Maar super tevreden met de spullen. Ga zeker weer bestellen.

Topservice!

Fantastische producten van goede kwaliteit die zeer snel geleverd worden. Ook de klantendienst is heel vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader om al je wedding deco te bestellen!

Snel verzonden, bestelling compleet.

Netjes verpakt en snelle bezorging!

Zeer tevreden, zowel met de bezorging (zeer snel) als hoe het verpakt was. Het ging o.a. om een spiegel en door de nette verpakking is het goed aangekomen! Website/bestelproces werkt prettig.

Fijne winkel en snelle verzending!

Ze sturen de spullen snel op. Ben zeer tevreden.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ