Snel bezorgd en alles helemaal in orde!

Supersnelle bezorging en alles netjes geleverd :) Er zou misschien wat minder plastic verpakking gebruikt kunnen worden, maar verder geen opmerkingen :)

Vlotte verzending, alles goed verpakt

Goeie service

Super leuke decoratie voor laag prijsje!

Ik heb alles heel snel ontvangen en het was in verhouding met andere winkels ook totaal niet duur! Ik zal zeker opnieuw bestellen :)

Snelle levering heel mooie ontwerpen

Snelle levering, makkelijke site om te bestellen. Ze hebben hele mooien ontwerpen en goede kwaliteit.

Precies naar verwachting

Ik heb 3 boxershorts en 2 bijpassende hemdjes besteld van Liewood. Deze zijn van super goede kwaliteit. Ik ga deze gebruiken als mijn kind zindelijk wordt en heb er nu al zin in dat hij deze gaat dragen. Van bestelling tot bezorging was alles maar wens verlopen.

LoveDeco!

Super snelle bezorging en netjes verpakt! Bestel hier graag voor onze kleine meisje ❤️

Ongelofelijke service

Wat een service! Je mailt en binnen het half uur krijg je feedback! Hele mooie dingen en je ontvangt ze zoals beschreven op de site.

Helemaal top!

Heb hier een memorybox besteld met naam van mijn dochter, was super snel geleverd en super mooi geworden!

Top! Goede service en scherpe prijs.

Bedankjes voor onze bruiloft besteld. Snel geleverd. Toen bleek dat we iets te weinig geleverd hadden gekregen werd nog dezelfde dag het te kort verstuurd. Goed service en zover wij konden vinden, de goedkoopste voor wat wij zochten.

Mooie artikelen en snelle service

Heb nu al meerdere bestellingen gedaan voor onze bruiloft. Kwaliteit is super goed en de artikelen zijn ook snel in huis. Gaan vast nog meer bestellingen komen!

Mooi product

Wij hebben voor ons huwelijk een tiara besteld. Beetje zenuwachtig, want hij was best prijzig. Maar hij bleek fantastisch te zijn. Mooie kwaliteit, super goed ingepakt zodat we hem thuis ook goed konden bewaren. En ook een snelle levering. Een top service dus

Geweldig.!

Wat een geweldige ervaring met WeLoveDeco, Mooie producten & Snelle levering.

Snelle levering en mooie producten. Zeer duidelijke website zodat je vooraf een voorbeeld ziet wat je gaat ontvangen

Super site, die makkelijk de weg wijst

Heel makkelijk zelf te ontwerpen en fijn dat er ook meegedacht word aan budget. Snelle levering ook, keurig en netjes verpakt

Snelle levering van kwalitatief goede producten!

Zeer tevreden over het assortiment en de snelle levering

Hele snelle levering. Was 2 weken levertijd voor gegeven was binnen 3 dagen al binnen. Levering was netjes en goed ingepakt waardoor alles heel is aangekomen

webshop die het verschil maakt

Ik heb snel en makkelijk alles gevonden. Het assortiment sluit aan bij mijn smaak, de prijzen waren correct (geen verrassingen met hogere prijzen elders online of in de winkel, wat ik wel belangrijk vind) en zo netjes ingepakt en snel verzonden. I'll be back! :)

Snelle en fijne levering

Een lakstempel besteld op de site. Keurig netjes verpakt en snel verzonden.

Super goed!

Super goede service en super goede kwaliteit.

Trendy producten van kwaliteit

Ik bestel hier regelmatig voor de styling van kindertafels voor klanten. Altijd trendy producten van goede kwaliteit! Service en verzending ook top.

Super service

Hele leuke kleding en fijne service!

Zeer mooie memorybox!

Memorybox besteld voor onze dochter en nu ook voor onze zoon. Prachtig cadeau om alle dierbare herinneringen in op te bergen.

Leuke shop

Leuke shop, met leuk assortiment. Mijn bestelling werd snel geleverd en kwaliteit van het product lijkt erg goed (nog niet uit kunnen proberen, maar de stof voelde lekker aan en het slaapzakje zag er mooi afgewerkt uit).

geweldig

een goede en groot arsortiment

Leuke producten en goede service.

Nadat ik een herinneringsboekje heb besteld had ik deze snel in huis. Heel erg blij mee!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ