Primajima

Snel geleverd ook!

Snelle, goede service!

Mijn ervaring met Kids Deco is keer op keer positief! Duidelijk staat er vermeld of er iets wel/niet op voorraad is, en bij bestelling voor een bepaalde tijd is het de volgende dag al in huis! Al met al, een positieve ervaring, ik snuffel geregeld op site, en het zal zeker de niet de laatste keer zijn dat ik er iets bestel!

Ruim en mooi aanbod met super snelle levering!

Wanneer ik iets nodig heb voor mijn dochters van 2 en 4 of mijn zoontje van 1 maand oud dan is het een automatisme geworden om naar de website te gaan van Kidsdeco. Dit omdat er een heel ruim aanbod is van zowel speelgoed, kledij, deco, babymusthaves,… Daarnaast is de service super en de verzending razendsnel. Mijn lievelings webshop zonder twijfel!

Onprofessioneel

Niet vriendelijk om klant te willen helpen/ begrijpen … levering was laat geleverd en personeel geeft schuld aan post NL maar beloofd is beloofd en het moet tijdig geleverd worden … personeel verontschuldigde niet!! Voor mij geen tweede keer mee

Super !

Heel tevreden met mijn bestelling. Snel geleverd en mooi verpakt. Wat moet je nog meer hebben ?

Eerste bestelling., perfect

Van de (bevestiging) van de bestelling tot de levering liep alles perfect. Goed verpakt. Grote muursticker zeer mooi!, (eenvoudig mooi zoals ik het wou). Bedankt.

Goede en mooie producten

Ik, maar vooral mijn kinderen zij dan van de open end producten uit jullie webshop. Deze keer de gepersonaliseerde speelbak gekocht met inhoud voor een verjaardag. De producten worden goed verpakt en hierdoor zorgvuldig en netjes bezorgd.

Super mooi speelgoed en snelle levering!

Altijd een feestje om bij te shoppen!

Ik ben zeer gelukkig met mijn aankoop! Zoals ik verwacht had hoe het eruit ging zien. Heel goed verpakt en snel aangekomen. Ik bestel hier zeker nog!

Prijs-kwaliteit top!

Voor onze huwelijk hebben wij verschillende dingen hier besteld en waren zeer tevreden!

Fantastische producten en een te gekke service

Alles wat ik koop tover ik een glimlach mee op het gezicht van mijn 3 kids. Wat een bijzondere producten zijn te koop bij We Love Deco. Alle betalingsmogelijkheden zijn er, ontvangt netjes een mail van je bestelling en ook wanneer ze het leveren. Dit klopt dan ook altijd. Ik ben helemaal blij met deze webshop. De cadeaulijsten van de kids voor kerst of hun verjaardag zijn gevuld met spulletjes van WeLoveDeco.

Goede kwaliteit!

Snelle levering, product netjes verpakt en goede kwaliteit.

Heel veel keuze en inspiratie

Bij het ontdekken van de website heb je veel keuze en duidelijk opgelijste producten. Ook kan je er inspiratie uithalen en nieuwe ideeën door opdoen.

Snelle verzending

Snelle verzending ziet er uit zoals op de website Erg blij met ons naambordje voor voordeur.

Snelle levering, groot aanbod

Snel geleverd, groot aanbod

Er waren veel opties en het werkte makkelijk.

We konden ons bord makkelijk zelf ontwerpen. Zo hebben we hem hetzelfde kunnen maken als ons geboortekaartje.

Slecht

Op 10 januari bestelling geplaatst. Brievenbuspakketje. Tot op heden niets ontvangen. Na mailcontact werd mij verzocht maar opnieuw te bestellen. ALS het pakket retour zou komen werd het bedrag teruggestort. Ja ja, dat is nog eens service!

Minder leuk dan op plaatje

Twee mokken besteld met namen van het bruidspaar. Het is de bedoeling dat de mokken samen tegen elkaar aan een hart vormen. Omdat het hart niet symmetrisch is, vormt zich niet het mooie hart zoals op het voorbeeld.

Super ruim aanbod aan mooie feest artikelen!

Heb al heel vaak spullen bij deze webshop besteld, omdat je er een hele ruime keuze hebt en met super vlotte levering!

Fijne site en snelle levering ❤️

Ik bestel heel vaak bij we love deco Te eerste omdat ik de producten heel leuk vind en het een fijne site vind , en de levering is ook altijd snel ❤️

Ge-wel-dig

Alles is eigenlijk geweldig! De site, de service en vooral de artikelen! Het is allemaal prijzig maar er zijn vaak leuke acties. - Ik ben er blij mee -

Fijne site

Prima site en snel geleverd!

Snelle service en een fantastisch product

Regelmatig bestellen wij bij kidsdeco, altijd snelle service en keurige leveringen. Een geweldig assortiment en daarom slagen we altijd. Deze keer de draagzak van Wildride besteld in Leopard bruin. Wat een ideaal product voor dagjes uit of gewoon even een snelle wandeling door de stad. Ons zoontje is nu bijna 2, vindt zichzelf natuurlijk veeeel te oud voor de kinderwagen, maar het lopen is toch ook nog wel vermoeiend met die korte beentjes. Perfecte oplossing dus voor de ruggen en armen van papa en mama!

Inspiratie

Ik heb dingen gevonden waarvan ik nog niet eens wist dat ik ze wilde! Ontzettend leuke bedankjes en kleine dingetjes zoals een kinder akte. Ontzettend leuk om de kinderen er op deze manier bij te betrekken. Iets waar we al eventjes naar op zoek waren.

Goeie service

Snel en huis, product zoals verwacht.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ