Veel producten, goede kwaliteit en snel geleverd!

We waren al een tijdje op zoek naar een goede website met allerlei (op onderdeel van het feest geordende) decoratie en benodigdheden voor onze bruiloft en tot nu toe hebben wij bijna alles bij "We Love Deco' vandaan. Groot assortiment, kwalitatieve producten, netjes verpakt en snel geleverd! Wij zijn er nog niet uitgeshopt!

Vlotte snelle verkoop

Alles heel goed en snel verlopen ondanks een groot aantal stuks dat ik besteld had. Tevreden met de artikelen, zou hier opnieuw bestellen.

Uitstekend !!!

Zeer snelle levering. Aan Iedereen die trouwt, een adres

Leuke webshop

Een webshop met leuke spulletjes, snelle levering

Fijne snelle levering. Ook snelle reactie op vraag die ik had gesteld

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

De prijzen bij jullie zijn in verhouding tot andere sites haast goedkoop. Het is in ieder geval fijndat je ook met een wat kleiner budget gewoon hele leuke spulletjes kunt aanschaffen.

Mooie versiering maar zeer slechte helium tank

De slingers en ballonnen waren zeer mooi. Ook werd de levering zeer snel bezorgd. Echter waren we niet tevreden van de heliumtank die we bestelde. Deze blies geen 20 ballonnen op zoals beschreven. En de ballonnen die we gevuld hadden met helium lagen 1 uur later al terug op de grond.

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering, mooie producten

Slechte kwaliteit

Het is van karton en niet stevig.

Groot assortiment en snelle verzending

Wij bestellen vaak via KidsDeco. Vooral met verjaardagen of wanneer er een leuke kortingsactie is. Wat wij belangrijk vinden is dat er ook veel open ended, zowel interactieve, en leerzame speelgoed te verkrijgen is. En het ziet er ook nog eens allemaal fantastisch uit en is erg duurzaam. Op de website is een groot aanbod van verschillende merken. Voor ons als ouders is er een heel groot aanbod aan benodigdheden voor onze kleine mensjes. Maar wij refereren ook vaak naar de website bij familie en vrienden voor wanneer er een verjaardag aankomt. Wij slagen 10 van de 10 keer bij KidsDeco!

Prachtig, snel geleverd

Heel fijn dat je je eigen ontwerp kan maken. Snel geleverd.

Fijne webwinkel

Goede service. Producten zijn fijn.

Doet niet wat het beloofd

Ik heb de eerste keer wat besteld van We Love Deco, maar dit was voor mij ook meteen de laatste keer. De bestelling zou binnenkomen op vrijdag 6 januari. Na een hele dag zitten wachten kwam het bericht dat de bestelling zaterdag binnen zou komen. Gelukkig was dat ook zo. Ik had twee helium ballonnen besteld voor mijn partner die ik dinsdag ochtend zou gaan ophalen op Schiphol. Toen ik dinsdagochtend de ballonnen uit de doos haalde, bleek een van de twee ballonnen al half leeg te zijn, terwijl deze minstens een week mooi had moeten blijven. Eenmaal op Schiphol heb ik een nieuwe gekocht. Voor hetzelfde geld trouwens, dus de volgende keer haal ik daar wel een ballon.

Fantastisch!

Snelle levering van goede en mooie producten, ruime keuze en goede kwaliteit!

Snelle service - producten zoals voorgesteld online

Blij met de producten die ik mocht ontvangen. Ze waren helemaal zoals ik ze mij online had voorgesteld. Mijn pakje was de dag na bestelling al geleverd. Fijne ervaring

blij met aankoop

snelle verzending en mooie producten exact als de foto.

Precies zoals op de foto, netjes ingepakt!

Heel verrast

De eerste maal dat ik iets heb gekocht bij Welovedeco. Hetgeen we zochten was aan de meest voordelige prijs beschikbaar op de website. Personaliseren van onze stickers vond ik geweldig om te doen. Wij hebben dan ook onze namen van onze uitnodigingen kunnen overnemen dat alles hetzelfde werd voor de mensen ter herinnering. We kregen na een ruime week onze bestelling al in huis netjes verpakt trouwens. Alles is heel kwalitatief en proper. Zeer tevreden en aan te bevelen.

Leuk gepersonaliseerd tasje

Het bestellen van het Studio Noos tasje voor mijn nichtje ging super makkelijk. Alles ging soepel, alleen had ik geen idee wanneer deze binnen zou komen omdat ik had geen track and trace had (of heb niet goed genoeg gezocht). Gelukkig met een weekje geleverd gekregen, beetje jammer dat de bezorger m'n pakje in de regen voor de deur had gelegd. Doosje doorweekt maar gelukkig was het tasje goed beschermd met een plasticje eromheen. Tasje ziet er super leuk en schattig uit!

Super snelle levering!

Last minute de feesthoedjes gevonden waar ik naar zocht. Super snelle levering en alles conform de beschrijving. Een aanrader.

Prachtige producten die onze dag bijzonder mooi aankleden!

Diverse spullen besteld waaronder ook gepersonaliseerde spullen zoals een gastenboek en welkomsbord. Alle spullen waren prachtig bedrukt en mooi afgewerkt.

Goed bedrijf snel geleverd dank u wel tot de volgende keer groetjes yolanda

Snelle goede levering en kwaliteit product

Aanrader

Producten worden heel goed ingepakt en snel geleverd!

Bestelling was erg snel binnen en was super mooi, netjes afgewerkt.

Super ervaring, zou hier snel weer bestellen

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ