Snelle levering, leuk assortiment

Leuke webshop met een origineel assortiment. Levering ook supersnel!

Snelle afhandeling en mooi product

Ik ben heel erg blij met de producten die ik heb besteld. Ik zou graag meerdere dingen bij Kidsdeco.nl willen bestellen. Het enige wat ik zo jammer vind is dat de prijs voor het open ended speelgoed aan de hoge kant is. Wie weet scheelt het iets met de winactie!

Altijd tiptop in orde! Prachtige decoratie!

De decoratie van Partydeco is altijd tiptop in orde! Correcte levering, origineel, klantvriendelijk. Een aanrader!

Fijne site, fijn bedrijf. Goede en vooral hele leuke producten met keurige snelle levering.

Gewoon TOP

Snelle levering , alles netjes,

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en goede klantenservice

De producten zijn zoals omschreven en komen in perfecte staat aan. Het duurde maar een paar dagen voordat ik de levering binnen had. Vanwege een niet verrekende korting bij het bestellen nam ik contact op met de klantenservice. Een hele fijne en begripvolle klantenservice. Zij stuurden direct een creditnota om de fout te herstellen.

Super tevreden

Super tevreden met mijn bestelling. Goede kwaliteit en zeer snelle levering! Ook de klantenservice is top!

Snelle levering en altijd tip top in orde!

Wordt altijd heel snel geleverd. Nog nooit fouten mee gehad.

Prachtige knuffel voor een klein meisje! Goede kwaliteit en snel geleverd.

Super service!

* Heel snel binnen * leuke aanbiedingen * geslaagd voor alles wat ik zocht * fijne en overzichtelijke website

Aanrader

Snelle verzending. Artikel voldoet aan verwachting,zeer tevreden!

Snel geleverd, keurige service bij hobbeltje

Kerstdecoratie besteld, van superdun glas. Na een snelle levering bleek 1 item helaas gebroken in de bezorgbus. We Love Deco had helaas geen voorraad meer maar stortte binnen een half het aankoopbedrag terug. Keurig opgelost.

Ik heb een hele mooie ezel gekocht om een fotolijst op te kunnen plaatsen voor onze bruiloft! En het is helemaal zoals verwachting ontzettend blij mee! :)

Voldoet aan verwachtingen

Leuke muisjes besteld. Waren op tijd geleverd en prima verpakt. Blij mee

Top, super service!

Veel aanbod, mooie kwaliteit en top service. Heel blij met de geleverde producten.

Het product (houten mijlpaalbordjes) was zoals beschreven en op de foto’s te zien was. De tekst is lichter dan verwacht, maar blijft mooi. Ik had het op maandag 16:43 uur besteld en de volgende dag had ik het in huis.

Altijd top!

Fijne webshop, kan er uren neuzen op de site en koop altijd te veel. Alles is leuk. Versturen is snel en netjes. Ben altijd blij met wat ik bij We Love Deco koop. Aanrader dus!

Mooi decoratie en snelle verzending!

Ben super blij mee met de mooi kwaliteit en dat er zo veel variatie aanbiedt. Kreeg op de last minute te horen dat wij een feest moet vieren, was dus super blij dat de bestelling snel werd verzonden en optijd geleverd! Jullie hebben ons gered!

Verschrikkelijk en afschuwelijk

Verschrikkelijk graag alles willen hebben van Liewood! Afschuwelijk moeilijk om keuze te maken. Top service, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de status vd bestelling

Fantastisch geboortebord

Zo ontzettend blij met ons geboortebord Werd er emotioneel van dat ik hem zag

Mooi product, ben er echt heel erg blij mee

Makkelijk te bestellen goed verpakt en snelle levering

Zeer goede service

Zeer goede en snelle service

Mooie producten

Prima service, levering was snel en de producten zijn naar wens.

Gewoon goed

Mijn ouders en schoonouders waren zeer verrast toen wij deze hout box hebben gegeven. We hadden de kaartjes er in verstopt voor de uitnodiging

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ