Helemaal prima

Alles ging makkelijk en voorspoedig

Heel mooi en goede service

Ik heb een ring doosje besteld en die is prachtig geworden. De levering was snel en de service goed.

Kerstballen keurig verpakt, snel geleverd

Bestelde artikelen voldoen aan verwachtingen. Goede beschrijving en keurig geleverd.

Geweldige producten en snelle levering!

Wat een ontzettend uitgebreide keuze voor versiering en aanverwante artikelen. Zo hebben we een geslaagd kinderfeestje met hoogwaardige materialen.

Snelle levering en goed kwaliteit product

Al meerder dingen bij partydeco en kidsdeco besteld. Altijd even blij met het product. Goed kwaliteit en snelle levering.

Mooi product en snelle aflevering

Mooie producten en een snelle aflevering van mijn bestelling! Helemaal blij mee!

Snelle correcte afhandeling

Wanneer ik bij jullie bestel weet ik zeker dat het mooi kwalitatief materiaal is en dat het snel geleverd zal zijn. Zeer tevreden klant.

Prachtige voedingskussen

Wij hadden dit kussen al in een andere kleur voor ons eerste kind. Nu voor de tweede ook voor deze gekozen omdat hij erg praktisch is maar daarnaast ook heel mooi om te zien.

Ongelooflijk top service

Zeer blij met zo goed service. Kwaliteit en prijs is in verhouding. Kopen nog bij hen

Alles was top. Super tevreden.

Zo blij met de houten kerstballen met de namen van onze kleinkinderen! Volgend jaar stralend in de kerstboom.

Goede kwaliteit

Webshop is overzichtelijk en heeft mooie merkjes. Ook voornamelijk merkjes welke staan voor duurzaamheid. Bestel graag wat via kidsdeco vanwege deze merken en de snelle verzending!

Hele mooie, simpele doos!

De doos is van mooie kwaliteit en de persoonlijke tekst die je erop kunt laten zetten, ziet er super uit. Echt een aanrader!

Super spullen!

Meerdere artikelen besteld en elke keer top! Snel geleverd en mooie artikelen. Super winkel

Uitdeel bekers voor m’n dochter besteld. Snel geleverd (zelfs rondom de feestdagen). Sticker met eigen tekst is iets kleiner dan verwacht.

Mijn dochter is er superblij mee!

Voor de traktatie van mijn binnenkort 3jarig dochtertje hebben we kleine voorleesboekjes, uitdeelzakjes en knijpfruitwikkels (zelf ontworpen). Snel geleverd en we zijn er onwijs blij mee!

DE winkel voor elk feestje

Na de snelle levering was ik enorm tevreden met de spullen die ik binnen kreeg. Goede kwaliteit voor een prima prijs. Ik kom zeker terug!

Goede service en uitstekend product.

Erg blij mee. Ik zou graag de cadeaubon winnen zodat ik mijn collectie van sensory toys kan uitbreiden voor mijn kids.

Snelle bezorging

Altijd snelle bezorging en mooie producten!

Leuk, goede kwaliteit

Leuke spulletjes besteld, gepersonaliseerd. Erg blij mee. Nu kunnen we onze zwangerschap leuk aankondigen. +snelle levering

Chaotisch

Na de bestelling een bericht gehad dat er een fout wat gemaakt en het product toch niet op voorraad was. Ik zou mijn geld terug krijgen, vervolgens krijg ik het product toch binnen. Deze had ik ondertussen al bij een andere partij gekocht. Dus moest het alsnog retour sturen en wachten op mijn geld. Communicatie en service was duidelijk, maar het intern liep het niet lekker.

Alles was in orde en super snel verzonden, Heel tevreden hier! :)

Goede ervaring met deze verkoper.

Snel besteld en zeer snel in huis

Super tevreden!

Heel erg snelle levering. Goeie uitleg bij de producten. Je krijgt zoals je besteld

Folie ballonnen besteld Netjes verpakt en toegestuurd Alleen had ik geen track and tracé code ontvangen Verder ging alles zeer vlot

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ