Snelle levering, fijne website

Fijne website en een snelle levering. Mooie spullen en een goede kwaliteit

Gebroken

een van de kerstballen was gebroken. Heb ze allemaal retour gedaan vond ze in het echt niet mooi

Precies hoe ik het wilde!

Stickers laten maken en ze zijn precies binnen gekomen als hoe ik het wilde! Kwaliteit is goed en ik heb er nog extra stickers erbij gekregen wat ik niet had besteld. De levering was ook super snel! Zal zeker vaker hier bestellen! Bedankt nog!

Precies zoals gehoopt

Wij hebben meerdere gepersonaliseerde materialen besteld en het was allemaal precies zoals gehoopt. Super mooi en netjes afgewerkt. Ook de levertijd was naar wens.

Super snelle levering

Mega leuke producten en alles werd super snel geleverd voor onze baby kamer :)

Volledig assortiment, geregeld kortingsacties

Diverse producten uit de antroposofische hoek, waarop geregeld een kortingscode op toegepast kan worden.

Snelle levering. Product ontvangen zoals stond beschreven. Super tevreden

Mooi, waardevol en kwalitatief speelgoed!

Onze dochter is super blij met al het speelgoed wat wij hier bestellen! Mooi van kleur, gebruiksvriendelijk en uren speelplezier

Mooie producten

Mooi product, wel wat lange levertijd

Gemakkelijke site, gemakkelijk om te bestellen en alles werd snel geleverd!

Zeer klantvriendelijk bedrijf met mooie producten.

Aanrader

Superrrrrrr!!!

Een fijne website en een super goede communicatie betreft levering. Levering duurde wat langer maar door communicatie was het duidelijk en kreeg volgens afspraak artikel geleverd

mooi

leuke kerst ballen voor in de boom

Zeer snel geholpen en de bestelling is op tijd en in goede orde ontvangen

Ik was op zoek naar een product namelijk tafelkleden dit was lastig te krijgen maar niet bij We Love Deco. Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Zeer kwalitatieve en originele decoratie met een warme vibe

Al meerdere zaken gekocht op Welovedeco en zusterbedrijf weddingdeco. Zeer tevreden van de kwaliteit, het aanbod en de snelheid van levering. De producten stroken volledig met de verwachtingen.

Heel fijn persoonlijk geholpen

We wilden een ontwerp net even iets anders hebben, persoonlijk voor ons. We hebben via de grafische afdeling persoonlijk contact gehad en zijn super fijn geholpen. Ze wist wat we bedoelden en dacht goed met ons mee. Echt super!

Top service!

Snel in huis, top klantenservice en goed verpakt!

Super snelle service!

Veel keuze, en een snelle service

Ruime keus, snel geleverd

Fijne webwinkel met veel keus. Artikelen worden snel geleverd en goed verpakt.

Een grote kist binnen gekregen met de namen van onze meisjes gegraveerd. Echter was het heel onduidelijk en ook de bijhorende bloemetjes. Een mail gestuurd en vrij snel kreeg ik n reactie dat ze een nieuwe op zouden sturen. Paar dagen later was deze ook binnen en ziet er top uit!

Mooi assortiment, mooie materialen, en nette service

Uitnodigende site, vlotte en nette communicatie en heel blij met geleverde producten. Je krijgt wat je hoopt.

Net voor de kerst besteld en binnen 2 dagen in huis. Ontwerp precies zoals gewenst! Heel blij mee

Mooie producten snel geleverd!

Bij We Love Deco vind ik altijd wat ik nodig heb (en meer ;))! Bestelling altijd super snel geleverd.

Super mooie kerstballen met naam

Via We Love Deco hele leuke houten kerstballen met naam besteld. Netjes verpakt en snel geleverd. Nog mooier dan op de foto! Leuke verrassing voor opa en opa voor de kerst.

Hele mooie producten, binnen de tijd geleverd.

Ik heb een gepersonaliseerde speelbak, schepjes en rijst besteld. Hij is echt heel mooi, stevig en mijn zoontje speelt er uren mee. Een geslaagd kerstcadeau, nu het verjaardagscadeau nog uitzoeken!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ