Makkelijk DIY tools en goede levering

Eerste ervaring, prima bevallen. Hoop keuze voor leuke bedankjes, makkelijk aan te passen naar eigen ontwerp. En de levering was zoals beloofd.

Snelle service, breekbare spullen zorgvuldig verpakt

Beschrijving van de artikelen op de site is correct. Snelle service, breekbare spullen zorgvuldig verpakt.

Zeer fijne ervaring gehad! Snelle levering ook (ondanks gepersonaliseerde items). Zeer goeie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden !

Makkelijke en overzichtelijke site, fijne producten en ruim assortiment. Snel verstuurd en bezorgd.

Teleurstellend

Mijn bestelling niet ontvangen omdat postnl waarschijnlijk afleveradres niet heeft kunnen vinden, dit was dus gewoon een bekend afleveradres van postnl! Bestelling werd dus automatisch retour verzonden naar afzender(welovedeco.nl) Was ook nog net kerstcadeau voor mijn kleindochter!

Geweldig!

Voor een relatie een origineel kraamcadeautje moeten regelen. Binnen 1 dag geleverd en de reactie van de kersverse ouders was heel leuk

Geweldig speelgoed, goede levering

Dit was de tweede set die we kochten bij jullie. Verzending is snel ondanks waarschuwing dat het wat langer kan duren. Wordt ook goed op de hoogte gehouden van verzending. Verpakking netjes en het product geweldig

Snelle levering, toffe producten, top bruiloft!

Groot assortiment, leuk dat je bijv. de welkomstborden kan aanpassen naar eigen smaak. Snelle levering en contact met Klantenservice ook correct. Wij hebben mede dankzij Weddingdeco een top bruiloft gehad.

Mooie producten

100% tevreden met het aangeschafte product. Communicatie rondom levertijd was niet even helder (vandaar 4 sterren) maar verder goede ervaring.

Goede kwaliteit, ziet er mooi uit!

Het product ziet er mooi uit. Voldoet aan de verwachtingen!

kwaliteit goed en snelgeleverd

besteld backdrop hartjes wedding gold ginger ray voldoet goed naar verwachting super blij mee

Klantenservice is top en producten netjes op tijd geleverd

Snelle service!

Het pakketje was netjes ingepakt en werd snel verzonden. Dus mocht je iets op korte termijn nodig hebben, raad ik we love deco bv aan.

Snelle levering/top producten!

Volgende dag werden alle spullen die ik besteld had geleverd! Netjes in een afgesloten doos, producten netjes in de doos. Super leuke producten op deze website!

De slingers klopte niet met wat ik besteld had

Ik had een mooie happy birthday slinger besteld en kreeg twee keer het woord happy happy toegestuurd. Daarbij had ik ook een mooie gouden slinger en daar zat geen touw of draad of lusje aan waarmee je het kon vast maken. Ook had ik slinger haakjes gekocht die dus je hele verflaag beschadigen op je muur. Al met al een behoorlijke domper.

Klasse!

Lekker vlug in huis en ziet er ook nog goed uit!!

Precies zoals op de website

Goed kwaliteit van de producten en snelle levering.

Super mooie kwaliteit spullen en snelle verzending

Prachtige toilettas en drinkbeker, direct de volgende dag in huis en zoals op de foto.

Fijne website met veel leuke dingen

Omdat ik in de buurt woon heb ik gekozen de bestelling op te halen. Werd heel vriendelijk geholpen. Daarnaast hebben ze heel veel leuke dingen voor de kids dus zal er zeker vaker kopen.

Overzichtelijke website met mooie producten

Op de website zijn mooie producten te koop van een goede kwaliteit. Snel in huis.

niet fijn

niet naar verwachting. en retouren was niet mogelijk ivm product type.

Vlotte en goede service

Heel snelle levering, goed verpakt. Eén artikel van de bestelling was defect. De klantendienst beantwoorde meteen mijn bericht en gaf me de keuze om een terugbetaling te ontvangen of om een nieuw exemplaar toegestuurd te krijgen. Het nieuwe exemplaar was wederom heel snel aan huis geleverd.

Mooi tasje op naam, snel geleverd

Tas helemaal naar onze zin, snel geleverd

Uitstekende kwaliteit

Het product is zeer mooi geworden en de kwaliteit is uitstekend.

Snelle levering mooi product

Veel keuze in hun assortiment Mooie producten En een snelle levering

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ