Mooie spullen en een snelle levering

Prima snel in huis

Alles goed geregeld netjes per mail op de hoogte gehouden, alles verliep zoals beloofd

Ik had een houten enveloppen kist besteld voor onze zoon zijn Sweet 16..

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim en overzichtelijk assortiment tegen concurrerende prijzen en een zeer snelle levering.

Superrrr

Hele fijne manier van communiceren, ik had niet goed gelezen dat een bestellinge tegelijk wordt verzonden, wanneer een product later wordt geleverd! Dit kon aangepast/ geannuleerd worden en opnieuw besteld, zodat ik de andere producten wel eerder verstuurd kreeg! Vriendelijk en vlot geholpen/ antwoord op mijn mail! Mooie spullen altijd & top kwaliteit… alleen jammer dat ik na en grote bestelling enkele dagen erna de 20% korting zag, had ik nou maar iets later besteld! Had nog flink wat gescheeld.

In enkele clicks van de website tot in je brievenbus

Klantvriendelijke Snelle service

Mooie herinneringskist

Mooie herinneringskist en super blij dat het custom made kon, er is echt goed meegedacht. Deksel is van wat dunner hout dus voorzichtig dat anderen er niet op gaan hangen.

Compleet en fantastisch

Meerdere bestellingen gedaan bij deze webwinkel. Geven op de site al aan of iets voorradig is( erg handig). Snelle levering en compleet. Top service!!

Duidelijke website

Veel keus en snelle levering

Mooie betaalbare producten, snel verzonden

Mooie betaalbare producten. Goed verpakt en snel verzonden

Niks op aan te merken

Duidelijke website en snelle levering!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Helemaal top

Heb gepersonaliseerde stickers besteld. Zeer snel binnen en goed contact met de klantenservice

Goede kwaliteit en snelle levering!

Snel binnen en netjes verpakt

Toptroetelknuffel met vloertapijtje voor een tentje

Mijn bestelling is ontzettend snel geleverd, stevig verpakt ( zelfs 2 keer) en het babyvloerkleedje en de knuffel waren nog mooier dan oo de foto. Ze liggen nu onder de kerstboom te wachten om uitgepakt te worden door onze kleindochter. Nog eventjes spannend afwachten.

Kwaliteit slofjes met duidelijke levering

De slofjes zijn zoals beschreven geleverd en zien er goed uit. De levering was goed te volgen en deze kwam ook snel binnen.

Groot assortiment, snelle levering

Bestelling werd snel geleverd, wat ik een groot pluspunt vind. De kwaliteit van sommige producten (bijvoorbeeld het fotoframe met stickers) liet te wensen over. Het fotoframe viel na een half uur nog net niet uit elkaar. De heliumtank voor 30 ballonnen kun je zo'n 20 ballonnen mee vullen, dus hou hier rekening mee bij het bestellen.

Snelle zending, goed verpakt en mooi item.

Snel ontvangen, prachtig item, artikel was precies zoals beschreven. Kleur kwam overeen. Erg blij mee.

Groot assortiment, snelle levering

131 Pieter Zeemanweg