heel mooi one topper

Ik ben heel blij met mijn bestelling de one topper is precies zoals ik verwacht had, kan mooi straks op de smash cake voor mijn dochtertje haar verjaardag!!

Snelle service Vriendenlijk

Heel mooi product vooor een betaalbare prijs. Heel netjes ingepakt. Snelle bezorging Klant word goed op de hoogte gehouden..

Fijne website, goede klantenservice

Mijn bestelling was snel binnen. In mijn bestelling waren de stickers gekreukeld! Hier heb ik een fijne oplossing voor gekregen. Dit was ook snel geregeld. Fijn dat dit op deze manier kan!

Fijne website, goede klantenservice

Betrouwbaar & correct

Ik bestelde enkele artikelen online. Helaas is er tijdens de levering iets fout gelopen waardoor mijn pakket beschadigd & onvolledig aankwam. Hier kunnen jullie uiteraard niets aan doen. Toch kreeg ik meteen reactie op mijn mailtje hieromtrent & werd de bestelling aangevuld met de ontbrekende items! Super dienst na-verkoop.

Betrouwbaar & correct

Veel keus, snelle verzending, duidelijke levertijd

Mijn product was een pre-order maar dit stond duidelijk vermeld en alsnog snel verzonden. Ruim aanbod kidsproducten.

WE LOVE IT!

Tijdens het black friday weekend een bestelling geplaatst, deze zou woensdag geleverd worden maar kwam al eerder. Super snelle levering en alles zat keurig verpakt. De kwaliteit van de bestelde spullen (gouden boog, plexie donut wand, poster,...) is echt super! precies zoals je het wilt op de mooiste dag van je leven. Ik ga hier zeker meer bestellen.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ