Mooi product en binnen 24 uur verzonden, top!
Een dikke 10, WOW! Helemaal geweldig Madelon. Ontzettend bedankt voor je beoordeling en je bestelling bij Welovedeco. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering en erg leuke spulletjes gekocht voor onze trouwerij. Aanrader!
Hey Esmeralda, wat fijn te mogen lezen dat jij jouw bestelling spoedig hebt mogen ontvangen. We hopen dat alle items een mooi onderdeel zullen zijn van jullie grote dag. Ik wens jullie verder veel plezier toe met de verdere voorbereidingen en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering, mooie afwerking
Bedankt voor je beoordeling Cathy! Dat waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
2 houten bakken aangeschaft voor de kinderen, was al lang op zoek! 1 voor speelzand en 1 voor speelrijst! Beste aankoop ooit! Uren speel plezier en wat zijn ze mooooi! Ik heb de bakken met lage rand genomen, heel blij mee dit is precies de goede hoogte voor de kids om te spelen! Ik vind de printjes een kwaliteit super mooi! Ik wilde ze eigenlijk onder de kast schuiven maar ze staan nu mooi in de woonkamer! Veel te mooi om weg te leggen!
Wat leuk om zo'n enthousiaste beoordeling te mogen teruglezen! We zijn blij te vernemen dat de speelbakken zo'n enorm succes zijn. Bedankt voor je aankoop bij Welovedeco en hopelijk tot ziens in een van onze webshops! :) Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Snelle levering, product zoals verwacht en ook op de site staat. Kledinghangers zijn leuk om cadeau te geven. Al meerdere malen besteld en steeds weer een succes!
Beste Kelly, Wat fijn te mogen lezen dat je al vaker bij ons besteld hebt, super tof! Ook dit keer bedankt voor je vertrouwen en bestelling bij Welovedeco. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
‘s avonds besteld, volgende middag in huis. Zeer snelle levering, zakjes zien er goed uit!
Kijk aan, een super snelle levering, dat zien we graag! We wensen je veel plezier toe van je bestelling en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Zoals omschreven op de site is het product exact ook uitgeleverd. Prima winkel en deze adviseer ik zeker
We zijn erg blij te vernemen dat je onze webwinkel adviseert aan andere, dat lezen we natuurlijk graag! Wij wensen jou veel plezier toe van je aankopen en hopen je nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Geleverd op de gekozen dag, mooie artikelen en de fijne korting. Op naar het feestje!
Hoi Lidia, bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Een prachtige beoordeling waar wij jou erg dankbaar voor zijn. We wensen je uiteraard veel plezier toe van alle producten en maak er een onvergetelijk feestje van! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een top site! En als je vragen hebt,kan je altijd bij ze terecht. Ze luisteren en helpen je
Wij zijn ontzettend blij te mogen teruglezen dat je zo'n positieve ervaring hebt met onze webshop en klantenservice! Daar mogen we trots op zijn! Bedankt voor je beoordeling en aankopen! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Echt super snelle verzending. Door drukte zou het wat langer duren, maar ik had gewoon de volgende dag mijn bestelling in huis. Ze hebben een mooi assortiment!
Enorm blij te mogen lezen dat jij jouw bestelling toch spoedig het ontvangen, desondanks de drukte! We hopen dat alles naar wens is, en wensen je natuurlijk veel plezier toe van je bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Leuk item, mooi verpakt! Kleur idem als op foto!
een prachtige beoordeling waarvoor wij jou erg dankbaar zijn. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel tevreden. Besteld op vrijdagavond en de zaterdag was het product al geleverd. Het product voldoet aan de omschrijving en lijkt op de foto.
Hoi Jolien! Wat leuk te zien dat jij een beoordeling voor ons hebt achtergelaten. Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over je bestelling en wensen je veel plezier toe van je aankopen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik had de bekers met gepersonaliseerde stickers besteld en ze waren helaas veel kleiner dan verwacht. Uiteraard mijn eigen eigen fout en had beter moeten lezen/checken. Ook stonden er allemaal teksten in het zwart op. Dit schijnt ergens in de kleine lettertjes vermeld te staan, maar het zou handig zijn als het zichtbaar is op de foto’s. Ik vond het product daarom ontzettend tegenvallen en heb het geretourneerd. Zonde, want het was niet goedkoop en ik zit nu met losse stickers.
Beste Patricia, bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. We vinden het natuurlijk jammer te moeten lezen dat het ontvangen product niet helemaal naar jouw verwachting is. Wij proberen middels onze zeer uitgebreide productteksten jou als klant te voorzien van alle benodigde informatie over een product, zodat je helemaal op de hoogte bent alvorens je een bestelling plaatst! Wij vinden het belangrijk dat wij transparant zijn over onze producten en hun kenmerken. Hierdoor staat alle belangrijke informatie vermeld in de reguliere producttekst op de product pagina. Zo vind je hier ook de afmetingen terug, belangrijke kenmerken, zoals de zwarte letters op een plastic beker. Jammer dat desbetreffende informatie alvorens bestellen niet gezien is, waardoor jij een heel andere verwachting had van het product. Het is mogelijk enkel de bekers en deksels aan ons te retourneren. Maar de etiketten, die door jou zelf zijn ontworpen en gepersonaliseerd kunnen helaas niet geretourneerd worden. Mocht je hier nog vragen over hebben kun je hierover contact opnemen met ons klantenservice team. Zij staan je graag te woord! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
We love deco stelt nooit teleur. Altijd een leuk assortiment om uit te kiezen, regelmatig goede aanbiedingen en een snelle service. Top!
Hi Anneke, zo fijn om te mogen lezen dat je zo tevreden bent over onze service! :) Bedankt voor je vertrouwen en beoordeling! We hopen je nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Fijne webwinkel met goede kwaliteit! Ze hebben ook toffe items die je kan personaliseren (bijv. Babymutsjes).
Hey Jesse, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten voor ons! Leuk te lezen dat je ons als een fijne webshop ervaren hebt en dat de geleverde items naar wens en verwachting zijn! We hopen je natuurlijk voor toekomstige aankopen nog eens terug te zien bij Kidsdeco.nl. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Veel keus en mooie producten. Hadden een aantal dingen besteld waarvan een aantal gepersonaliseerde producten. Erg mooi geworden en de designtool is makkelijk in gebruik. Kleine kanttekening: let op met de optie links of rechts uitlijnen. Hier wordt geen rekening gehouden met het bedrukkingsveld (rode stippellijnen). Hierdoor zijn bij 1 product de eerste letters niet volledig. Was niet te zien op telefoon tijdens ontwerpen (betrof een poster met eigend tekst).
Hi Marloes, hartelijk dank voor je beoordeling naar aanleiding van je aankopen via onze webshop. We kijken graag even met je mee wat betreft de uitlijning. Zou je contact kunnen opnemen met ons klantenserviceteam? Je kunt ons bereiken via [email protected] onder vermelding van je ordernummers en foto's van het ontvangen product. Wanneer blijkt dat wij hiervoor een nalevering moeten bieden zullen we dit uiteraard verzorgen! :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De stickers waren precies zoals ik ze wilde hebben!
Hey Janneke, wat goed te mogen lezen dat de etiketten precies zijn zoals dat jij gehoopt had! We wensen jou er veel plezier van toe! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Verschillende items besteld, waaronder ook iets gepersonaliseerd en alles top en snel afgeleverd. Mooie overzichtelijke site met fijne en mooie producten!
Hé Daniëlla, erg fijn om te mogen lezen dat de webshop als overzichtelijk word ervaren. We hopen dat je alles hebt kunnen vinden waar je naar opzoek was! We wensen je veel plezier toe van de producten uit je order en hopen je natuurlijk nog eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ben er heel blij mee! De tekst is alleen wat kleiner dan ik had verwacht.
Hey Karlijn! Een heel fijne beoordeling waar wij jou erg dankbaar voor zijn. We wensen je veel plezier toe van je order. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Zeer goede en snelle service, mooie producten
Beste Saloua, dankjewel voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Super fijn! Wij wensen je uiteraard veel plezier toe van je aankopen en hopen je nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst, netjes de volgende dag geleverd gekregen. Echter bij het openen van de doos blijkt mijn product incompleet. Kan gebeuren, geen probleem. Als het wordt opgelost tenminste… Van de klantenservice van We Love Deco (of Kidsdeco in dit geval) hoef je weinig te verwachten. Na telefonisch contact moet het via de mail, op mails wordt op een gegeven moment niet meer gereageerd en zelfs als ik zelf met een oplossing kom geeft niemand meer thuis. Zéér teleurstellend. Vandaag om 10u nog contact gehad met de klantenservice. “We gaan uw mail direct oppakken”.. zit nog steeds te wachten
Beste Kelly, Hartelijk dank dat je de tijd en moeite hebt genomen om een review te schrijven. Dit waarderen wij zeer. Echter vinden wij het erg jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, daar ons klantenserviceteam hun uiterste best hebben gedaan dit zo goed mogelijk met jou op te lossen. Na jou telefonisch te hebben gesproken hebben zij jouw mail direct opgepakt en daarbij ook aangegeven dat i.v.m. het weekend, het enkele dagen kan duren voor wij een terugkoppeling ontvang vanuit ons warehouse. Onze collega’s daar moeten het product opzoeken en de voorraad nakijken, zodat jij een compleet pakket kan ontvangen. Hier had je tussentijds voorgesteld om de bestelling opnieuw te plaatsen om het proces te versnellen, waarbij mijn collega dit had afgeraden. De reden hiervan is geweest dat we nog geen terugkoppeling hadden ontvangen m.b.t. de voorraad en de kans er was dat dit wellicht een leveranciersfout kon zijn en jij dan weer een incompleet pakket zou ontvangen. Daarbij hebben we je ook nogmaals de vraag gesteld of je liever het product wilde retourneren of dat je de nalevering wilde afwachten. Hier gaf jij ook weer aan dat te willen afwachten. Het is dan ook spijtig om terug te lezen dat je aangeeft dat wij niet reageren op jouw voorstel, terwijl dit wel het geval is geweest. De dag na jouw laatste reactie had ik gelijk contact opgenomen met jou om je te informeren dat onze voorraad compleet is. De nalevering heb ik direct ingepland en was deze ook de volgende dag bezorgd. Mocht je nog vragen hebben voor ons, kun je nog altijd even contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, Stephanie Team Welovedeco
Super snelle zending. Verjaardags cadeau mooi optijd binnen en mijn zoontje is er dol op! Bedankt ik raad iedereen aan om hier te bestellen.
Wat leuk te lezen dat je zoontje blij is met zijn verjaardagscadeau! Dat horen we natuurlijk erg graag! Bedankt voor je beoordeling en advies aan andere :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering. Genoeg keus en mooie kwaliteit
En heel fijne beoordeling waar we je graag voor willen bedanken Naomi! :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel blij met de klamboe en Piekstok. Werden netjes bezorgd en kwam overeen met de foto’s.
We wensen jou veel plezier toe van het bedhemeltje Manon! Hopelijk staat het mooi in het babykamertje :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Vooral de kleine meid is heel erg blij met haar nieuwe pop. Hij is goed te wassen. Dat is erg fijn als ze hem overral mee naar toe nemen. Hij blijft na het wassen mooi.
Wat goed te mogen lezen dat je dochter blij is met haar nieuwe aanwinst. We hopen dat zij en de pop mega goede vriendjes zullen worden! :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ