Snel, betrouwbaar, kwaliteitsvol

Bestelling niet ontvangen!

Een bestelling van meer dan 50€ geplaatst en deze niet ontvangen! Schandalig!

Tevreden met de snelle levering

Snel geleverd. Geen spijkers. Ideaal

Product is van zeer goede kwaliteit en snel geleverd en

Product was zeer snel geleverd, er stond 2 werkdagen voor omdat we een gepersonaliseerd product hadden ontworpen maar dit werd al binnen 1 werkdag verstuurd.

Bijna volgens wens verlopen !

Leuke items... Al helemaal klaar voor de feestdagen eind 2024. Een beetje zonde dat de delicate uiteinden van de geschenktasjes gekreukt waren (gewei rendier, takjes kerstboom...). Dit had vermeden kunnen worden als ze beschermd/verstevigd zouden verstuurd worden. Zeker niet dramatisch. Zijn nog bruikbaar !

Gewoonweg top

Besteld houten spaarpotje met naam en datum ,is zooooo mooi . En dit alles perfect geleverd . De eerste centjes voor de kleinzoon zitten er reeds in er kunnen er altijd nog bij …

Slecht verpakt helaas..

Helaas heb ik mijn bestelling helemaal uit elkaar ontvangen. Meerdere producten zaten kapot in de doos en veel dingen waren beschadigd. Vervolgens heb ik hier een melding van gestuurd en tot op de dag van vandaag heb ik hier helaas nog niets van gehoord…

Zeer snelle levering (binnen 1 dag)

Snelle en correcte levering

Tevreden over de aankoop en ook over de service rondom de aankoop en een snelle levering.

Goede en snelle bezorging. Het babyboek is een mooi persoonlijk cadeau.

Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit.

Deftig verpakt en snelle levering! Super groot aanbod!

Tof pakje

Heel leuk verkleed pakje. Snel verzonden. Goede service!

Super service

Ik had per ongeluk een verkeerde datum in mijn bestelling vermeld. Na de feestdagen meteen gebeld met de klantenservice, werd meteen aangepast! Super fijn, blij met mijn bestelling!

Sorry voor de heel slechte score, maar jullie service is erg slecht.

Als ik een bestelling plaats met leveringstermijn 3 werkdagen, verwacht ik ook dat ik het cadeau tijdig ontvang. Maar helaas, na 6 werkdagen krijg ik eindelijk eens een e-mail met de melding dat het geschenk dat ik wou kopen eigenlijk toch niet meer voorradig was. Ik krijg de keuze om voor een alternatief te kiezen of toch alsnog voor het oorspronkelijke cadeau te gaan. Ik heb op dat moment ook duidelijk vermeld dat het voor mij bedoeld was als kerstcadeau voor mijn nichtje, dus dat het vooral belangrijk was dat ik tijdig het pakket of alternatief ontving, maar ook daar werd geen aandacht aan besteed. Op 29 december heb ik eindelijk het pakket mogen ontvangen!

Connetix fantasierijk creatief uren speelplezier

Tijdens kerst 2023 een mooie doos Connetix bij kidsdeco besteld. Op 28 december 2023 de doos al binnen gekregen. Snelle en soepele levering. Wat een uitkomst deze mooie stevige plastic tegels. Het is erg kleurrijk. Je kan volop je fantasie erin kwijt. En erg open ended waardoor kinderen zich uren vermaken. Het leuke is dat er heel veel uitbreidingen bij zijn en de knikkerbaan is ook echt een aanbeveling. De kinderen leren kleuren, vormen en bovenal ontwerpen en bouwen. Ook nog educatief heel leuk. Leren door spelen. De magneten zijn sterk daarom kan er ook goed en stevig op elkaar gebouwd worden. De plastic tegels zijn sterk. Krijgen wel krassen door gebruik maar breken niet. Hier zijn wij voorlopig niet uitgebouwd en iedere keer ontstaat er weer iets anders met dezelfde materialen.

Snelle levering, top

Snelle levering en mooie producten

Voor oud en nieuw had ik wat decoratie besteld. Dit werd zeer snel geleverd en het was mooie decoratie van goede kwaliteit! Ook was er veel keuze in de webshop. Als ik weer een feestje geef, koop ik sowieso mijn decoratie weer hier!

Ontzettend snel geleverd. Behoort tot een goede service

Mooi en supersnelle levering

Netjes op tijd geleverd. Zag eruit als op de getoonde en naam mooi op gezet. Mijn kleindochter haar eerste tasje!

Super, een aanrader.

Speelbak is heel mooi geworden. Ook kwalitief ziet deze er heel goed uit. Onze dochter was er heel blij mee! Ook de verdere bestelling is goed verlopen. Verzendtijd snel, zoals aangegeven. Zelfs tijdens de feestdagen. Echt een aanrader.

Een prachtige houten kist met autoweg en naam erop. Heel blij mee

Leuk assortiment netjes en snel geleverd

Wilde een memorial-cadeautje kopen, kwam op deze site uit. Genoeg opties om te personaliseren en er maatwerk van te maken. Ontvanger was erg ontroerd en verrast. Geslaagd cadeautje!

Zeer mooi !

Heel goed ! Uitstekend product en lever tijd ! Ik raad het zeker aan ! Hier een zeer tevreden klant !!

Hier een huisnummerbordje besteld, ondanks dat het een gepersonaliseerd item is was het snel binnen. Blij mee!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ