Snel en uitstekend verpakt

Sneller dan de planning en goed beschermd verpakt

Superleuke ontwerpen en snelle levering

Als afscheidscadeau voor het kinderdagverblijf bestelde ik een wikkel voor knijpzakjes. Ik kon kiezen tussen allerlei leuke ontwerpen en makkelijk personaliseren. Bovendien werd alles supersnel geleverd in België.

Geweldig!

Snelle levering! Fijn dat je via de mail zo op de hoogte gehouden wordt qua levering. Precies de kleur van wat er op de site wordt vermeld. Netjes ingepakt.

Mooi doosje

Makkelijk in elkaar te zetten, redelijk groot doos.

Super leuke doosjes van goede kwaliteit!

Het zijn super schattige doosjes, mijn dochter was er zeer blij mee!

Goede kwaliteit

Ik heb sterretjes besteld als bedankje. Het proces van vormgeven tot bestellen loopt erg gemakkelijk. Drukwerk binnen een week ontvangen. En ziet er ook nog eens top uit.

Snel en goede kwaliteit

De gepersonaliseerde producten zijn van top kwaliteit en worden snel geleverd. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Top , snel en goed geleverd. Mooie badcape

Op donderdag heb ik een gepersonaliseerd kerstornament ontworpen. Deze is zaterdag al bezorgd! En kwaliteit is geweldig, de prijs is geweldig en de snelheid is ook geweldig! Ga zo door!

Makkelijk besteld. Snel bezorgd. Goede kwaliteit

Mooie webshop waarbij je met gemak een bestelling kan plaatsen. Snel geleverd en goede communicatie m.b.t. verzending. Goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn ervaring: zeer nette en snelle levering

Geweldige producten, levering en service

Een welkomstbord, gastenboek en aanvullende invulpagina's besteld. Hele snelle levering, waarbij je ook de datum/tijd kon aanpassen gezien het grootte van het pakket. Het is van prachtig kwaliteit. Echt Enorm blij mee. Familie was ook enthousiast. Achteraf zag ik dat ik zelf de verkeerde pagina's had besteld bij het gastenboek. Contactformulier ingevuld, direct reactie en kon zo nog (invul)pagina's nabestellen. Top service!

Voor die prijs konden jullie het wel kant en klaar maken

Voor 40 a 50 euro hadden jullie de stickers wel op de bekertjes kunnen plakken zoals staat afgebeeld bij verkoop.

Zelfs in de kerstperiode op tijd geleverd, echt goed!

De bestelling is binnen drie werkdagen geleverd.

Super toffe persoonlijke kerstballen

Hele gave persoonlijke kerstballen besteld! Voor onszelf de kerstbal met naam. Voor de opa's en oma's een kerstbal zelf ontworpen.. héél erg tof. Het enige jammere vonden wij de afdruk die je ziet van de acrylplaat op de achterkant. Dus daar heb ik zelf een sticker overheen gemaakt ;-)

Voel erg tegen

Afwerking was prima, prijs kwaliteit matig. Heb nog 1,50 voor het inpakken betaald bleek het echt een simpel kartonnetje te zijn niet eens iets met een strikje oid.. er zat geen hangertje/ touwtje bij de kerstbal.. nee voelde me voor meer dan 13,00 erg bekocht en zal nooit meer bestellen. Twee grote kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal in deze tijd ook erg overdreven.

Ik vind ze heel mooi

Heb ze in mijn guirlande aan de spiegel hangen

Snelle levering!

Hele snelle levering en mooi product

Snel en mooi

Bestelling kwam snel binnen. Er was iets niet op voorraad maar communicatie verliep hierin heel goed. Producten zijn netjes en naar wens.

Snelle levering en super kwaliteit

Onze save the date kaartjes zien er super mooi uit en de levering was al na 2 dagen zodat ze direct op de post konden!

Nooit een bestelling ontvangen

Na mailen met de klantenservice ook nooit meer iets gehoord, dacht je een leuk kerstkado te bestellen :(

Slecht verpakt, niet op tijd bezorgd en kwalitatief teleurstellend

Goed en netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd en ruim optijd

Duurzaam

De glimlach op het gezichtje van mijn kleindochter zegt alles . En Opa en Oma kunnen speelgoed geven welke ze zelf ook graag gekregen zouden hebben indertijd .

Mooi!

Prima kado voor mijn kleinzoontje!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ