Perfect!

Alles in orde en uiterst snelle levering!

Uitstekende en vriendelijke service

Uitstekende en vriendelijke service

Supersnel en goede kwaliteit

Volgende dag al geleverd, mooie stof/tule

Makkelijk bestellen, snel geleverd, scherpe prijs!

Makkelijk bestellen, snel geleverd, scherpe prijs!

Uitstekende kerstbal

Goed aangekomen al binnen 1 dag bezorgd Goed verpakt in bubbeltjes plastic Hele mooie kersthanger keukenmixer Ook niet te zwaar voor in de kerstboom

Snelle levering, leuk artikel, conform beschrijving

Leuke mat, precies zoals omschreven. Goede foto's. Snel geleverd (1 werkdag ondanks drukke Sinterklaastijd).

Snelle en mooie service. Jammer dat de leverancier het pakje gewoon zonder aanbellen aan de deur heeft gezet en het een hele nacht heeft buiten gestaan….

Hele goede service!

Het product wat wij besteld hadden kwam in een gehavende doos aan, de medewerker van DHL adviseerde om het niet aan te nemen. Vervolgens contact gehad met We Love Deco en daar zeer vriendelijk verder geholpen. Nog voordat zij het product terug hadden ontvangen was er al een nieuwe onderweg. top service!

Snel en duidelijke site

Super, gelijk een bevestiging in mijn mailbox. En binnen 8 uur stond de pakketdienst voor mijn deur met het bestelde pakketje. Echt geweldig.

Leuk product jammer van de gravering

Had een leuk spaarpotje besteld als kraamcadeau . Het spaarpotje was erg leuk alleen de gravering was niet mooi gedaan waardoor de letters er niet helemaal opstonden . Dit vond ik jammer .’ En omdat ik hem echt nodig had en geen tijd meer had om op een nieuwe te wachten was het een beetje jammer

Ziet er netjes uit alleen kreeg ik de naam met een kleine letter ipv hoofdletter en vind dit een stuk minder mooi!

Helemaal blij met ons prachtige gastenboek en bijpassende enveloppendoos. Nu kunnen we echt gaan aftellen!

Mooi bedrukt, goede kwaliteit

Ik heb een toilettas besteld met daarop een naam. Kwaliteit van de toilettas is prima en de tekst staat er prima op.

Kwaliteit & topservice

Onlangs enkele bestellingen geplaatst en altijd tevreden. Super snelle levering. Kwaliteit spullen. Vaste klant bij WE LOVE DECO ! ❤️

Super slecht

Alles apart ontvangen en moest zelf nog alles vullen en stikkeren.

Niet tevreden

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Woensdag 6.12 23 en vrijdag 8.12.23 heb ik er over gebeld. Tot vandaag geen terugkoppeling gehad. Mijn ervaring is heel slecht. Ik zou mijn geld terug willen hebben.

Precies zoals ik besteld heb

Fijne ervaring met het bestellen van een gepersonaliseerde kerstornament. De levering was ook erg snel! Het enige wat mijn bestelling nog fijner had kunnen maken is dat ik zie hoe ik mijn gepersonaliseerde ornament aan het maken was. Nu had ik een keuze gemaakt qua materiaal, maar de voorbeeldafbeeldingen waren met andere materialen en kleuren.

Bijzonder mooi speelgoed

Heel blij met de klimboog. Goede duidelijke afspraken mbt de levering.

Dan ontvang je een schatting muisje zonder kerstboom in zijn pootjes. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Contact opgenomen met de klantenservice. Die hebben direct een nieuw muisje met kerstboom opgestuurd. Supersnelle hulp en prettig contact. Dankjewel

Zeer netjes verpakt. Snelle levering

Mooie producten maar verzending kan sneller

Er wordt gezegd dat het er met 2 werkdagen is. Maar dat duurde bij ons helaas 5 werkdagen. Verder wel blij met het ontvangen product.

Snel, gemakkelijk en vriendelijk

Ik heb een mooi gastenboek besteld (welke ik eerlijk gezegd wel een tikkie aan de dure kant vind), welke al snel op de mat lag. Helaas zat er een verkeerde inhoud bij. Dit werd snel opgelost en op een vriendelijke manier. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Dat is vervelend, maar onvermijdelijk. Het gaat erom hoe zoiets wordt opgelost.

Snel geleverd. Bestel hier wel vaker en wordt altijd netjes geleverd. Dit keer zelfs binnen 1 dag en dat een dag voor sinterklaas!

Supersnelle levering ondanks drukke black friday korting

Ontzettend blij met mijn bestelling. De speelbak zag er nog mooier uit in het echt! Ook super snel geleverd ondanks drukte black friday.

Toffe!

De bestelling moest te laat zijn met de druk dagen. Ik heb een berichtje gestuurd aan de Team om te vragen aan hun best te doen voor de verjaardag van mijn zoon. Omdat ik had echt mijn bestelling nodig. Gelukkig die is geleverd 1 dag er voor! Bedankt!!!! En wat een mooie werk en safe gestuurd.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ