Precies zoals bestelt en zeer snel in huis

Snel!

Mijn bestelling kwam snel en was precies zoals omschreven en verwachting. Mijn kinderen hebben nu 4 prachtige houten aventkalenders.

Supermooie afwerking en heel veilig verpakt zodat alles perfect kon vervoerd worden.

Fijne webshop

Ik heb bij we love deco een bewaardoos laten maken voor mijn zoontje. Het is een leuke doos geworden die ook nog een snel en netjes geleverd is.

Uitstekend!

Eén artikel was kapot bij levering, dit werd direct opnieuw nagezonden met extra veel bubblewrap. Superservice!

snelle levering, mooi en goede kwaliteit !

Bedankt !

Super mooi

Snel Verzonden en zag eruit als verwacht. Super mooi de letters ook mooi.

snel en gepersonaliseerd

gepersonaliseerde cadeau’s werden snel geleverd

Alles prima in orde!

De spulletjes waren snel geleverd en zijn heel mooi. Alles naar wens!

Zeer goed ontvangen

Perfect!

Perfect om onze bruiloft mee op te fleuren!

Niet passende kolf

Ik heb de Elvie kolf gekocht waar ik een tijdje over moest doen of ik dat geld er wel aan uit kon geven. Uiteindelijk toch de stap gezet. De kolf kwam snel, wat heel fijn was. Er zaten twee borstschelpen bij. En beide zijn te groot. Nu heb ik gemaild dat ze niet passen en ik een maat kleiner nodig heb. De reactie is dat ik dan zelf nog nieuwe schelpen moet kopen die alleen per set van 2 voor € 33,-. Ik kan de schelpen niet ruilen. Echt belachelijk dat je bij zo’n dure koop mazzel moet hebben of het past en anders nog meer geld moet uitgeven.

Snelle levering en goede communicatie

Jullie werkten heel snel onze bestelling af. Het materiaal dat we bestelden was zoals beschreven. We waren dan ook heel blij dat we alles goed verpakt en snel mochten ontvangen.

Hele snelle services en mooie producten.

Leuke en mooie persoonlijke producten!

Ze hebben mooie persoonlijke producten waarbij je een naam erop kan plaatsen. Producten zien er onwijs mooi uit! Aanrader+

Verzending zeer matig

Bestelling en levering snel en soepel. Echter ik had 2 adventskaarsen besteld in stervorm , deze zijn beide zonder enige bescherming van papier of plastic samen in een veel te grote doos verpakt. Gevolg dat er veel hoekige randen zijn afgebroken. ivm vroege pakjesavond kon ik ze niet meer terugsturen.

Gekozen artikelen netjes ontvangen. Producten van hoge kwaliteit. Meerdere grotere bestellingen geplaatst. Zeer tevreden!

Netjes verpakt en bezorgt Het product ziet er goed uit

Snelle afhandeling, product zoals beschreven

Snelle levering en het bestelde was volledig volgens de verwachting

Erg mooie kist, snelle levering, goede kwaliteit

Heel blij met deze mooie kist voor onze dochter. Goede kwaliteit en snel geleverd

De kersthangers met naam, Het ideale geboorte of kerstkado! Vrienden zijn er blij mee om te ontvangen!

Geweldig!

Echt heel blij met mijn aankopen! Prachtige rolletjes lint in verschillende kleuren voor een zacht prijsje. En top verzending: jullie waren supersnel. Aanrader! Ik winkel in de toekomst graag weer bij jullie.

Gepersonaliseerd babyboek valt behoorlijk tegen

Gepersonaliseerd babyboek besteld. Kwaliteit valt behoorlijk tegen. Twee van de vier ringen zijn na één keer openen stuk gegaan. Helaas is het niet mogelijk om extra (lege) pagina’s of een andere gecombineerde invulling (bij) te bestellen. Zelf maar bij het bekende warenhuis foto insteek hoezen en lege vellen gekocht. Helaas passen deze er niet mooi in: steken behoorlijk uit. Als ik dit op voorhand had geweten had ik dit toch wel prijzige boek niet besteld.

Snel goed echt een aanbeveling

Prima artikel voor mijn 3 jarige kleindochter die nogal leergierig is

De levering was heel snel en het was mooi omdat er korting op zat.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ