Mooi kwaliteit

Makkelijk site om alles op uit te zoeken en kwalitatief materiaal.

Mooie kerstballen

De kerstballen van hout waren heel mooi, ook zoals op de plaatjes. Alleen de tweede en derde druk waren minder zichtbaar maar nog steeds prima te zien.

Trouw bedankjes besteld en binnen een dag geleverd. Echt een snelle service. Zou het zeker aanraden.

Gekocht artikel netjes aangekomen

Het artikel dat ik aankocht werd netjes en zonder beschadigen geleverd dat was wel eens anders bij aankopen die ik deed bij andere online websites in dezelfde periode. Bedankt voor de goede service

Wauw!

Enorm content van weddingdeco! Trouwkaarten en bedankjes besteld, binnen 3 werkdagen was alles geleverd. En zeer mooi! Super! Ik ga dit iedereen aanraden om hier ge bestellen.

De dienst was goed

Maar de producr doos was beschadigd en de peoduct is alge kwailteit.

Geweldige gepersonaliseerde houten speelbak

Zo blij met de houten speelbak, mooie kwaliteit, precies zoals omschreven!

Jammer dat er reclame op de bekers zit / nja tekst ! Als ik dat had geweten had ik de bekers niet gekocht . De rest is goed

Prachtig item en makkelijk te bestellen

De website is zeer gebruiksvriendelijk. Ruime keuze en makkelijk te bestellen. Het item is heel erg mooi en was goed verpakt verzonden. Je werd ook goed op de hoogte gehouden van productie en verzendstatus.

Slechte service

Na optijd aangeven mijn bestelling te willen annuleren, omdat het vanwege nalevering niet op tijd zou zijn voor de verjaardag, het pakket toch toegestuurd gekregen. Enkel het excuus dat de annulering fout is gegaan, dat ik het pakket maar terug moet sturen en dat ik daarna mijn geld pas terug krijg. Na mijn annulering kreeg ik als antwoord dat het 7 werkdagen kan duren voor het bedrag retour wordt gestort (dit is al erg lang). Dit wordt niet nagekomen. Dan heb ik er ook nog eens extra werk mee dat ik het terug moet sturen en nog langer op mijn geld moet wachten. In de mail dit aangegeven en vervolgens krijg je geen enkele reactie terug. Erg onbeschoft en weinig klantvriendelijk. Door dit alles heb ik niet het idee dat ik met een professionele organisatie van doen heb die zijn klant graag te vriend wil houden. Ik zal hier dan ook niet meer bestellen.

Leuke website, mooie producten, snel in huis

We Love Deco BV, heeft een mooie website, leuke prijzen, mooie producten en de service is goed en snel.

Snelle levertijd!

Snel geleverd en mooie producten!!

Perfecte dozen

Ideale dozen om jouw bruidsmeisjes te vragen! Makkelijk in elkaar te steken ook

Zeer fijne service!

Superleuke traktatie besteld. Helaas was ik iets te enthousiast en heb ik het te vroeg besteld, maar na een mailtje aan de klantendienst hebben ze mijn bestelling 2 weken later pas geleverd zoals ik vroeg. Heel fijn! Heb al 2x traktatie besteld en lijn dochters waren dol enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar!

I got a perfect product .

I recommend this page.

Top !

Snel geleverd en het zag er top uit !

Mooi maar met schade

Er was een barst in de zijkant van het deksel maar buiten de barst ben ik er zeer tevreden mee.

We moesten een ander naambord, het was zo geregeld en na 2 dagen in huis. We zijn zeer tevreden

Mooie kwaliteit maar te weinig paperclips

Mooie kwaliteit kaarten binnen gehad alleen 2x25 stuks paperclips besteld er waren 6 te weinig.

Super service

Het is niet de eerste keer dat ik bestel en zeker ook niet de laatste keer. De site winkelt overzichtelijk en de klantenservice is goed bereikbaar.

Product naar verwachting en snelle levering!

Product naar verwachting en snelle levering!

Heel tevreden van mijn aankoop

Teddy rugzakje voor mijn dochtertje die over 10 weken geboren word zal er nog lang plezier aan hebben. En cadeautjes voor de kinderen hun Sint

Snelle verzending en super producten!

Wij hebben dit jaar gepersonaliseerde kerstproducten besteld. Deze kwamen snel binnen. De producten zijn prachtig gemaakt en hangen mooi in ons huis! Super blij mee en zeker een aanrader.

Mooi badjasje en netjes op tijd bezorgd

Mooi badjasje en netjes op tijd bezorgd, Een echte aanrader

Te gekke producten!

Mijn lievelingssite, deze organisatie biedt een tal aan leuke producten aan, vooral heel hip speelgoed. Vaak leuke en goede acties. Verslaving om hier te bestellen

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ